Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ФеърПлей Пропъртис АДСИЦ (FPP)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение-http://www.x3news.com/
-$ " Към края на декември 2015 г. инвестиционният портфейл на „ФеърПлей
Пропъртис” АДСИЦ включва 10 проекта от различни пазарни сегменти. Общата РЗП е
368 хил.кв.м, а извършените от дружеството инвестиции към края на 2015 г. са в размер
на 209 млн. лв."
на проект- 368 000хил.кв.м, * ~1000лв./кв.м. = 368 000 000 защото строят през много ръце
от там приключени ивестиции ~ 210 000 000лв ..... ако страната ни е застроена
достатъчно - ще излезем и извън нея Е ТЕ ТАМ ЩЕ Я ВАПЦАМЕ вече !!!
Ние от тукашните обекти хаир не мое да видим, но външните - ще текът направо в джобовете ни !
Без препоръки , що ми иде в повече !
А къде е келепира за миноритаря ? Мерси им за предложението!!Не е препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеСега измислили варанти.
Аз като чуя туй винаги се сещам за ония мегагущерища.Не е препоръка
Коментар
-
-http://www.x3news.com/
-$ " Към края на декември 2015 г. инвестиционният портфейл на „ФеърПлей
Пропъртис” АДСИЦ включва 10 проекта от различни пазарни сегменти. Общата РЗП е
368 хил.кв.м, а извършените от дружеството инвестиции към края на 2015 г. са в размер
на 209 млн. лв."
на проект- 368 000хил.кв.м, * ~1000лв./кв.м. = 368 000 000 защото строят през много ръце
от там приключени ивестиции ~ 210 000 000лв ..... ако страната ни е застроена
достатъчно - ще излезем и извън нея Е ТЕ ТАМ ЩЕ Я ВАПЦАМЕ вече !!!
Ние от тукашните обекти хаир не мое да видим, но външните - ще текът направо в джобовете ни !
Без препоръки , що ми иде в повече !
Коментар
-
Първоначално изпратено от markoci Разгледай мнениеКато гледам пазара днес не е много оптимист....
Акцията е бетон особено като знаеме, че наскоро вървеше по 1 лв. парчето на първичен пазар Това, че тук е еваваме е друга работа
Не се правете на умрели лициси
Коментар
-
Първоначално изпратено от Sashko Разгледай мнениеhttp://fpp.bg/news/project/363
И на мен ми харесва, когато се инвестира и работи разумно. Много добре се развиват тук нещата, очакваме да ги видим в следващите отчетиНе спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от vendetta89 Разгледай мнениеднеска минах с колелото покрай НСА и се строи, имаше хора, логото на ФПП, май добре се развиват нещата
нямам акции тук, но когато се работи ми харесва... може и да взема
И на мен ми харесва, когато се инвестира и работи разумно. Много добре се развиват тук нещата, очакваме да ги видим в следващите отчети
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеПарите не отиваха ли в бетон и желязо?? Но къде отиваха парите от бетона и желязото??? Та досега толкова бетон и желязо мина през тях, а къде са парите ???? (да не стане от малкия хакционер към големия хакционер) !?!?!? КОлко остана бонуса на моравенов?
Мантрите се котираха 2007. Не на нас цели 9 г, по-късно и в още по-неизгодно положение))))
Запазвам право да те цитирам по-късно, но запомни - не съм Батя и сделките често ги правя на пазарна, за повече Фън, не ти го препоръчвамMнението не е препоръка за търговия с ЦК!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Sashko Разгледай мнениеИ аз си мисля, че ФПП е тръгнало в правилната посока, има развитие и това, че все по-често се обръща към пазара за нови премерени емисии и иновативни такива, като тази последната, е добър знак. Всеки може да се мине през Студентски град и да се убеди със собствените си очи, че тези работят добре, както и къде отиват набраните пари
Първоначално изпратено от Sashko Разгледай мнение...
Хубавото тук тепърва предстоиНе е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
И аз си мисля, че ФПП е тръгнало в правилната посока, има развитие и това, че все по-често се обръща към пазара за нови премерени емисии и иновативни такива, като тази последната, е добър знак. Всеки може да се мине през Студентски град и да се убеди със собствените си очи, че тези работят добре, както и къде отиват набраните пари
Хубавото тук тепърва предстои
Коментар
Коментар