IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ФеърПлей Пропъртис АДСИЦ (FPP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от shokova terapia Разгледай мнение
    И аз се сещам за майсторите на финансовия инженеринг - енемона. С такива и подобни прегладнели за кеш финансови инженери трябва да се има 1 на ум :D

- грешкааааа, х 7

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
      -http://www.x3news.com/

-$ " Към края на декември 2015 г. инвестиционният портфейл на „ФеърПлей
      Пропъртис” АДСИЦ включва 10 проекта от различни пазарни сегменти. Общата РЗП е
      368 хил.кв.м, а извършените от дружеството инвестиции към края на 2015 г. са в размер
      на 209 млн. лв."

на проект- 368 000хил.кв.м, * ~1000лв./кв.м. = 368 000 000 защото строят през много ръце
      от там приключени ивестиции ~ 210 000 000лв ..... ако страната ни е застроена
      достатъчно - ще излезем и извън нея Е ТЕ ТАМ ЩЕ Я ВАПЦАМЕ вече !!!
      Ние от тукашните обекти хаир не мое да видим, но външните - ще текът направо в джобовете ни !
      Без препоръки , що ми иде в повече !
      Искаш да кажеш че от 368 милиона са вложили 209 и остават още едно 150 ли да се влагат ?
      А къде е келепира за миноритаря ? Мерси им за предложението!!
      Не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
        Сега измислили варанти.

Аз като чуя туй винаги се сещам за ония мегагущерища.
        И аз се сещам за майсторите на финансовия инженеринг - енемона. С такива и подобни прегладнели за кеш финансови инженери трябва да се има 1 на ум
        Не е препоръка

Коментар

• Сега измислили варанти.

Аз като чуя туй винаги се сещам за ония мегагущерища.
          Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• -http://www.x3news.com/

-$ " Към края на декември 2015 г. инвестиционният портфейл на „ФеърПлей
            Пропъртис” АДСИЦ включва 10 проекта от различни пазарни сегменти. Общата РЗП е
            368 хил.кв.м, а извършените от дружеството инвестиции към края на 2015 г. са в размер
            на 209 млн. лв."

на проект- 368 000хил.кв.м, * ~1000лв./кв.м. = 368 000 000 защото строят през много ръце
            от там приключени ивестиции ~ 210 000 000лв ..... ако страната ни е застроена
            достатъчно - ще излезем и извън нея Е ТЕ ТАМ ЩЕ Я ВАПЦАМЕ вече !!!
            Ние от тукашните обекти хаир не мое да видим, но външните - ще текът направо в джобовете ни !
            Без препоръки , що ми иде в повече !

Коментар

• Първоначално изпратено от markoci Разгледай мнение
              Като гледам пазара днес не е много оптимист....
              Аре за едни -0.1% да не правим проблем
              Акцията е бетон особено като знаеме, че наскоро вървеше по 1 лв. парчето на първичен пазар Това, че тук е еваваме е друга работа
              Не се правете на умрели лициси

Коментар

• Първоначално изпратено от Sashko Разгледай мнение
                http://fpp.bg/news/project/363

И на мен ми харесва, когато се инвестира и работи разумно. Много добре се развиват тук нещата, очакваме да ги видим в следващите отчети
                Като гледам пазара днес не е много оптимист....
                Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от vendetta89 Разгледай мнение
                  днеска минах с колелото покрай НСА и се строи, имаше хора, логото на ФПП, май добре се развиват нещата

нямам акции тук, но когато се работи ми харесва... може и да взема
                  http://fpp.bg/news/project/363

И на мен ми харесва, когато се инвестира и работи разумно. Много добре се развиват тук нещата, очакваме да ги видим в следващите отчети

Коментар

• днеска минах с колелото покрай НСА и се строи, имаше хора, логото на ФПП, май добре се развиват нещата

нямам акции тук, но когато се работи ми харесва... може и да взема

Коментар

• Аз се чудя що да сторя туканка, кожата му. Имам малко акции, колкото да следя компанията...
                      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Кой пълни

Коментар

• Що си мисля, че идва времето и тука

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                            Парите не отиваха ли в бетон и желязо?? Но къде отиваха парите от бетона и желязото??? Та досега толкова бетон и желязо мина през тях, а къде са парите ???? (да не стане от малкия хакционер към големия хакционер) !?!?!? КОлко остана бонуса на моравенов?
                            Мантрите се котираха 2007. Не на нас цели 9 г, по-късно и в още по-неизгодно положение))))
                            Tи си ми любимото герой, а никът - трепе
                            Запазвам право да те цитирам по-късно, но запомни - не съм Батя и сделките често ги правя на пазарна, за повече Фън, не ти го препоръчвам
                            Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

• Първоначално изпратено от Sashko Разгледай мнение
                              И аз си мисля, че ФПП е тръгнало в правилната посока, има развитие и това, че все по-често се обръща към пазара за нови премерени емисии и иновативни такива, като тази последната, е добър знак. Всеки може да се мине през Студентски град и да се убеди със собствените си очи, че тези работят добре, както и къде отиват набраните пари
                              Парите не отиваха ли в бетон и желязо?? Но къде отиваха парите от бетона и желязото??? Та досега толкова бетон и желязо мина през тях, а къде са парите ???? (да не стане от малкия хакционер към големия хакционер) !?!?!? КОлко остана бонуса на моравенов?
                              Първоначално изпратено от Sashko Разгледай мнение
                              ...
                              Хубавото тук тепърва предстои
                              Мантрите се котираха 2007. Не на нас цели 9 г, по-късно и в още по-неизгодно положение))))
                              Не е препоръка... !!!
                              "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• И аз си мисля, че ФПП е тръгнало в правилната посока, има развитие и това, че все по-често се обръща към пазара за нови премерени емисии и иновативни такива, като тази последната, е добър знак. Всеки може да се мине през Студентски град и да се убеди със собствените си очи, че тези работят добре, както и къде отиват набраните пари
                                Хубавото тук тепърва предстои

Коментар

Working...
                                X