IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ФеърПлей Пропъртис АДСИЦ (FPP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Факт е че бизнеса с недвижими имоти излиза от кризата , така че рано или късно това ще се отрази и по тази позиция.

Въпросът е ще имаме ли достатъчно търпение да чакаме .........
    Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
      Така както се чете, - с присъствалите и гласувалите го, какви еднозначни мисли нахлуват в съзнанието Ви ? Ако споделя , ще Ви повлияя , а не това ми е целта !
      На сайта пише нещо за офис имоти, а такова в портфелито не знам да е налице...
      Може в някоя от групата да има. Най-вероятно бъркам, както казват тези, които пълнят айсберги
      Last edited by onakilev; 20.08.2016, 12:08.
      Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

• Щото сте големи разбирачи, затова ли висят на бида айсберги постоянно
        Финансов инженеринг??? Не сте минавали явно край Студентски град скоро да видите какво ФПП строи, то направо построено и в продажба

Коментар

• Първоначално изпратено от onakilev Разгледай мнение
          Протоколът от ОС, на което Капиталът се вдига n- пъти изглежда така:http://www.x3news.com/?page=Company&...MESSAGE_TYPE=3
          Moже и да бъркам?!?

Така както се чете, - с присъствалите и гласувалите го, какви еднозначни мисли нахлуват в съзнанието Ви ? Ако споделя , ще Ви повлияя , а не това ми е целта !

Коментар

• Първоначално изпратено от Sashko Разгледай мнение
            Пичове, пишете глупости, няма да коментирам.
            Времето ще покаже.
            Протоколът от ОС, на което Капиталът се вдига n- пъти изглежда така:http://www.x3news.com/?page=Company&...MESSAGE_TYPE=3
            Moже и да бъркам?!?

Коментар

• Щом се разчита на фин. инженеринг .а не на основна дейност ,не ми го хвали
              Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
              Тук за мен въпреки трудностите до няколко години ще се повтори сценария на БРЕФ
              Не е препоръка за нищо..

Коментар

• Тук за мен въпреки трудностите до няколко години ще се повтори сценария на БРЕФ
                Не е препоръка за нищо..

Коментар

• Да, мечтай си за акция след двойно намаление на капитала, да е на 70 ст. и да дава дивидент Ако даваше, когато почне пак да дава я търси на цена двойно

Коментар

Пичове, пишете глупости, няма да коментирам.
                    Времето ще покаже.
                    Да, така е и дивиденти редовно дава.
                    Как да не реинвестира човек и да не си вземе от "мегагущерищата".

Коментар

• Пичове, пишете глупости, няма да коментирам.
                      Времето ще покаже.

Коментар

очевидно е, че имаме възходящ цикъл. Остава всичко това да се появи и като резултат в отчетите, което няма да закъснее
                        Н'ам к'ъв цикъл имаш, ама имаше 1 виц: Ако не бех льо българин... Не бързай с квалификациите, не бързай и с развитието на имотите, а ми кажи дали си питал днес колко ще получим от това развитие... Да не е да чакаш само на мен

Коментар

До скоро пишехте, че не може ли да си плащат кредитите, което си беше глупост, вече след като мина кризата на пазара на имоти, и след като набраха капитал на 1 лв. за акция, с толкова възможности на пазара в момента (справка и БРЕФ възкръсна) компанията се финансира с евтини кредити, сега с нов инструмент, ФПИ като майка и те вървят добре, очевидно е, че имаме възходящ цикъл. Остава всичко това да се появи и като резултат в отчетите, което няма да закъснее

Изказвам само лично мнение, което се базира на акционерните ми сензори!
                          Този човек напусна акционерната орбита! Изгубихме връзка с инвестициите си !
                          Завършените обекти не ни донесоха или носят и трохи ! Личното ми усещане е,
                          че потъваме в пустинни пясъци , а чертаем магистрали!
                          Ако спре за малко и събере баланса, биха се събрали и повече, и по алчни съмишленици !
                          Без препоръки - лично виждане !

Коментар

• Браво: http://www.investor.bg/novini-i-anal...aranti-222989/

Коментар

• До скоро пишехте, че не може ли да си плащат кредитите, което си беше глупост, вече след като мина кризата на пазара на имоти, и след като набраха капитал на 1 лв. за акция, с толкова възможности на пазара в момента (справка и БРЕФ възкръсна) компанията се финансира с евтини кредити, сега с нов инструмент, ФПИ като майка и те вървят добре, очевидно е, че имаме възходящ цикъл. Остава всичко това да се появи и като резултат в отчетите, което няма да закъснее

Коментар

• Първоначално изпратено от shokova terapia Разгледай мнение
                                И аз се сещам за майсторите на финансовия инженеринг - енемона. С такива и подобни прегладнели за кеш финансови инженери трябва да се има 1 на ум
                                Компанията не изглежда гладна за кеш тази година, виж какъв наем плаща само за офиси. На ОС явно са говорили за Придобиване на офис сгради, Мурафета не е ли време да се мести Инфо - ОС

Коментар

Working...
                                X