IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ФеърПлей Пропъртис АДСИЦ (FPP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
    Развалихте ми рахатлъка !
    Колко добре ми беше сам да я подпирам тая пущина !
    E, ти явно не следиш форума
    Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
    Какво му е голямо на това фпп, броя на акциите ли, че то една атера е сигурно 10 пъти по-голяма))) Гледай моравенов да не си гласува пак някой бонус, като прочутите дивиденти на горския в патката)))
    А за унипак може да си поговорим, отделно, само намери темата, там си на 300% ако продадеш кире, ама как да стане, ако няма кой да ти купи))) ..

Много ми е забавен тоя форум и тези, които "дърпат конците" .
    Поздравявам ги за празника!
    Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

Развалихте ми рахатлъка !
      Подпирай и велдето, и то има нужда))))
      Не е препоръка... !!!
      "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Това е една от акциите, които в никакъв случай не бива да се подценяват. Вижте БРЕФа, тук не знам кой следва, но и тук траекторията е подобна.
        Да не забравяме, че тук се случиха и случват добри неща (като +5М кеш, вторият блок в Студентски, та дори и първият), които още не сме видяли в отчетите, а те първа ще виждаме Така, че хубаво тук те първа предстои, лошото е, че няма продавачи (офертите купува/продава не показват нищо, за който знае какво да гледа)

Коментар

• Развалихте ми рахатлъка !

Коментар

• Тук само 1 оферта от ляво, интересно, а записаха на 1 лв. наскоро, но то на някои ПФ с чужди пари им е лесно.
            Last edited by k.o.; 01.06.2016, 15:20.
            Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.

Коментар

• Първоначално изпратено от onakilev Разгледай мнение
              Има промяна в сайта откак влизах последно , появил се е нов втори жилищен комплекс НСАhttp://www.fpi.bg/bg/properties/vtor...-do-nsa-7.html
              На МурафетоФ кажи да слага масата

- Ставам за кръстник !!! - но и окончанието е важно !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от 1984 Разгледай мнение
                http://www.fpi.bg/bg/properties/zhil...-do-nsa-5.html
                Остават им 10 апартамента да продадат, но това не означава, че за дребните ще има нещо значимо.
                в реда на нещата би било и дори без да ни учуди
                Не е препоръка... !!!
                "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Има промяна в сайта откак влизах последно , появил се е нов втори жилищен комплекс НСАhttp://www.fpi.bg/bg/properties/vtor...-do-nsa-7.html
                  На Мурафетов кажи да слага масата
                  Last edited by onakilev; 27.04.2016, 18:20.

Коментар

Остават им 10 апартамента да продадат, но това не означава, че за дребните ще има нещо значимо.

Ами тогава без да се замислим, - ИМПЕТО , на салам ! И после на гости на
                    Мурафетоф !!!

Коментар

Остават им 10 апартамента да продадат, но тов-а не означава, че за дребните ще има нещо значимо.
                      Ако средна цена приемем за 65000 (спекулативно, на око), за колко общо продават 120 апартамента?
                      Вероятно бъркам, имам

Коментар

Благодаря !
                        Това южно към окол-я или источно към втора младост - там ще е доста забито?

Коментар

• Първоначално изпратено от balarev Разгледай мнение
                          Много кофти комплексче, кафяво, на майната си в поляните след НСА, но ще го довършат и продадат.
                          Да не стане само "50 нюанса кафяво"?!
                          “Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”

Коментар

• Първоначално изпратено от balarev Разгледай мнение
                            Много кофти комплексче, кафяво, на майната си в поляните след НСА, но ще го довършат и продадат.

Благодаря !
                            Това южно към окол-я или источно към втора младост - там ще е доста забито?

Коментар

Снимай и изпрати за хората от другата страна на меридиана

Коментар

• Първоначално изпратено от Sashko Разгледай мнение
                                Ами отидете и вижте, какво да ви го говоря

Снимай и изпрати за хората от другата страна на меридиана

Коментар

Working...
                                X