Спрете с тези дивиденти,че хейтърите ще се пукнат..
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ФеърПлей Пропъртис АДСИЦ (FPP)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от kiro7 Разгледай мнениеБатинка, не пиши такива неща , че троловете хейтъри ще се пукнат.. Маджо си е сложил горна граница 2 лева, така . ЧЕ ТЪРПЕНИЕ..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение..Никой не те кара нищо за да се възпаляваш.. ]
- 2 Харесвания
Коментар
-
Балониада, като ти гледам името обичаш балоните.. За адсиц важното е да дава добри дивиденти и това ще покаже бъдещето..Ще те помоля да посочиш ти кои акции-АДСИЦ си купил и не са балони и дали изобщо имаш акции..Що се отнася до конкуренцията с БРЕФ, то явно си забравил и не помниш, но са давали дивиденти по-голями от тези на БРЕФ....БРЕФ и той ли е Балон..Никой не те кара нищо за да се възпаляваш..Моля не говори от името на Маню, без да имаш информация..Балони на БФБ винаги е имало и ще има..Аз затова имам само дивидентни акции.. Това дето си го писал амдванс какво е..
Не е препоръка за нищо..Last edited by Kiro; 04.08.2022, 08:08.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеДа обясня на тези , които не знаят..Това е един от най големите АДСИЦ в България..Беше в успешешна конкуренция с БРЕФ..Много са тежки и имат и други дейности..Маню затова избяга от тях..Щом са решили пак да го съживят и направят конкурентен има голяма вероятност да стане..Тук средната ми е малко по 0,30лв. За да вкарат толкова имоти вярвам, че имат план и сериозни намерения вече..Ще гледаме мача..
НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА НИЩО..
Маньо избяга според мен, защото му е дошло до гуша от 'феърплей' в шитнята. Нищо добро не можеш да ни рекламираш тука освен "ще видим", "ще стане", ще "го" съживят, "ще стане конкурентен".."има голяма - хаха вероятност да стане"... Какво да стане, след като никога не е бил как да стане. "Тежките дейности" - както казваш, тука е да ви прибират кинтите с варатни, увеличения на капитал и други "финанс-инженерни" дейности. Гола вода, балон та дрънка
Много добре знаете, как преди години капитала беше раздут. После го деноминараха по не съвсем добра за акционерите практика, Какво се правите на "дръж ми шапката" . И не лъжете хората. Сега пак се раздува мощно балон в основния капитал. Никакъв "феърплей" няма освен в името. старите инвеститори го знаят колко струва. Ако хипотетично пласирате всички варанти които са 100 милиона, тук ще бъдете със 150 милиона акции - брутално разводнен капитал. Да ти припомня ли как търгуват дружества с толкова много баластра в артишки. Дай едно дружество с по над 120 милиоина артии което да е оценено както се очаква на бфб - няма такова. Внимание - балон!
- 4 Харесвания
Коментар
-
Да обясня на тези , които не знаят..Това е един от най големите АДСИЦ в България..Беше в успешешна конкуренция с БРЕФ..Много са тежки и имат и други дейности..Маню затова избяга от тях..Щом са решили пак да го съживят и направят конкурентен има голяма вероятност да стане..Тук средната ми е малко по 0,30лв. За да вкарат толкова имоти вярвам, че имат план и сериозни намерения вече..Ще гледаме мача..
НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА НИЩО..
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение
Предходните вранти изобщо влязоха ли "в пари",не зная защо се надъхвате с новите.......?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеТози път вкараха много имоти и подготвят почвата за дивиденти..С трици маймуни не се ловят..
Ти да не се окажеш,- най старата трицозакърмена ...?
От коджа годинки ти припомням сегис тогис, дано се сдобиеш с ярма поне!
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар