IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ФеърПлей Пропъртис АДСИЦ (FPP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Смея да заявя, че резултатите от аукциона тикат цената все певече към левчето :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от markoci Разгледай мнение
      +111
      Освен ако не мислят да дават дивидента в апартаменти
      Колега, Марков, апартаментите ги продадоха, ,но се опитват да скрият парите вече 2ра година със "Счетоводство", миналата година успяха..

Коментар

• Първоначално изпратено от ona Разгледай мнение
        За апартамент - има друг сайт, ние търсим ДИВИдент
        +111

Освен ако не мислят да дават дивидента в апартаменти
        Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• За тези, които имат интерес:

В петък ще се проведе аукцион за незаписаните права на Феърплей Пропъртис
          Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.

Коментар

• За апартамент - има друг сайт, ние търсим ДИВИдент

Коментар

• http://www.investor.bg/bylgariia/451...-v-bum-227565/

Евала на ФПП, че по време на бум правят и продават точно това, което се търси

Коментар

• Първоначално изпратено от Alee Разгледай мнение
                Аз не съм намерил инфо на поставените от теб въпроси. Предполагам, че за някои от тях ще ти отговорят, че е търговска тайна.

Имах, сега нямам.
                Това, което аз откривам е липса на еднаквост на отразяваните данни в последователни отчети - в едни отчети иде реч за приходи и разходи, които дават отицателен резултат, а в други (като последния) се говори за отчетна стойност на активите, които се виджа, че са донесли добър приход. А какво е включено в тази "отчетна с-ст" - 5 поземлени имота, купени преди 7-8 години ли???, те нямат много общо с апартаментите и е много интересно как някой си ги изчислява. Колкото до тайната - има Агенция по впиванията, а на сайта на ФПИ имаше и цени на апартамент - не е крайно трудно да се изчисли колко апартамента биха донесли такъв приход (има вероятност да са включени и други приходи, но аз не зная за такива)
                Last edited by ona; 04.11.2016, 00:09.

Коментар

Някой знае ли къде в отчета е отбелязана стойността на строените сега блокове, които още не са вещи, т.е. нямат Удостоверение за завършен груб строеж? Къде е обяснена корекцията по ЗДСИЦ в последния ГФ отчет?
                  Аз не съм намерил инфо на поставените от теб въпроси. Предполагам, че за някои от тях ще ти отговорят, че е търговска тайна.

Имах, сега нямам.
                  “Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”

Коментар

• Първоначално изпратено от k.o. Разгледай мнение
                    Ще пиша вероятно не само от мое има. Не всеки ден може да си позволим от сутрин до вечер да следим форума и да постваме кога полезни, кога не толкова съдържателни коментари.

Първото изречение е афронт, второто заповедно. Все пак в успех намирането на удовлетворяващ вам отговор, инвеститори във всяка компания са лукративни.
                    Първото е информ(ативно), а второто - въпросително. Благодаря за така ползелния ми отговор, [B]явно съм напипал формата на общуване с фтория пост. [B]]А, да знаете някой форум за инвеститори в български компании, може и на друг език? Благодаря Ви!

Коментар

Никой не може да отговори, аз очаквах, че е прост въпрос за вас. Очаквам после коментари как всеки инвестира като чете, но какво разбира и какво инфо вади от прочетеното....
                      Ще пиша вероятно не само от мое има. Не всеки ден може да си позволим от сутрин до вечер да следим форума и да постваме кога полезни, кога не толкова съдържателни коментари.

Първото изречение е афронт, второто заповедно. Все пак в успех намирането на удовлетворяващ вам отговор, инвеститори във всяка компания са лукративни.

Коментар

• Никой не може да отговори, аз очаквах, че е прост въпрос за вас. Очаквам после коментари как всеки инвестира като чете, но какво разбира и какво инфо вади от прочетеното....

Коментар

• Някой знае ли къде в отчета е отбелязана стойността на строените сега блокове, които още не са вещи, т.е. нямат Удостоверение за завършен груб строеж? Къде е обяснена корекцията по ЗДСИЦ в последния ГФ отчет?
                          Last edited by ona; 03.11.2016, 10:31.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                            Тук си купих малко права, а те поскъпнаха двойно
                            Кире, за warrant-ите ли говориш, че си купил?

Много ми хареса следното от сайта на FPP:
                            "Основен акционер в дружеството е „ФеърПлей Интернешънъл” АД с 56 % дял в капитала, останалите акционери са институционални инвеститори (10 пенсионни, 15 договорни фонда, 1 инвестиционно дружество) и над 290 физически лица и юридически лица, дребни инвеститори."

По този повод искам да заявя тържествено, че не съм дребен и държа на уважение и почтителност в отношенията!!!

Феърплей меразвеселиха добре!!
                            Last edited by Alee; 02.11.2016, 20:55.
                            “Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”

Коментар

• Тук си купих малко права, а те поскъпнаха двойно

Коментар

• Първоначално изпратено от Alee Разгледай мнение
                                За мен обаче това тук си остава най-интерсния проект към момента, може да се окаже и най-доходния.

FairPlay International ще строи десететажна офис сграда в центъра
                                Инвеститорът купи терена на бившето чешко посолство с предложена цена от 5.8 млн. евро

http://www.capital.bg/biznes/imoti/2...etetajna_ofis/

Едиственото което не мога да разбера е, има ли отношение FPP към проекта или той си е на майката?
                                Няма за съжаление, проекта е перспективен.

Коментар

Working...
                                X