Смея да заявя, че резултатите от аукциона тикат цената все певече към левчето :-)
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ФеърПлей Пропъртис АДСИЦ (FPP)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от markoci Разгледай мнение+111
Освен ако не мислят да дават дивидента в апартаменти
Коментар
-
Първоначално изпратено от ona Разгледай мнениеЗа апартамент - има друг сайт, ние търсим ДИВИдент
Освен ако не мислят да дават дивидента в апартаментиНе спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
За тези, които имат интерес:
В петък ще се проведе аукцион за незаписаните права на Феърплей ПропъртисМнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
Коментар
-
http://www.investor.bg/bylgariia/451...-v-bum-227565/
Евала на ФПП, че по време на бум правят и продават точно това, което се търси
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alee Разгледай мнениеАз не съм намерил инфо на поставените от теб въпроси. Предполагам, че за някои от тях ще ти отговорят, че е търговска тайна.
Имах, сега нямам.Last edited by ona; 04.11.2016, 00:09.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ona Разгледай мнениеНякой знае ли къде в отчета е отбелязана стойността на строените сега блокове, които още не са вещи, т.е. нямат Удостоверение за завършен груб строеж? Къде е обяснена корекцията по ЗДСИЦ в последния ГФ отчет?
Имах, сега нямам.“Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”
Коментар
-
Първоначално изпратено от k.o. Разгледай мнениеЩе пиша вероятно не само от мое има. Не всеки ден може да си позволим от сутрин до вечер да следим форума и да постваме кога полезни, кога не толкова съдържателни коментари.
Първото изречение е афронт, второто заповедно. Все пак в успех намирането на удовлетворяващ вам отговор, инвеститори във всяка компания са лукративни.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ona Разгледай мнениеНикой не може да отговори, аз очаквах, че е прост въпрос за вас. Очаквам после коментари как всеки инвестира като чете, но какво разбира и какво инфо вади от прочетеното....
Първото изречение е афронт, второто заповедно. Все пак в успех намирането на удовлетворяващ вам отговор, инвеститори във всяка компания са лукративни.Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеТук си купих малко права, а те поскъпнаха двойно
Много ми хареса следното от сайта на FPP:
"Основен акционер в дружеството е „ФеърПлей Интернешънъл” АД с 56 % дял в капитала, останалите акционери са институционални инвеститори (10 пенсионни, 15 договорни фонда, 1 инвестиционно дружество) и над 290 физически лица и юридически лица, дребни инвеститори."
По този повод искам да заявя тържествено, че не съм дребен и държа на уважение и почтителност в отношенията!!!
Феърплей меразвеселиха добре!!Last edited by Alee; 02.11.2016, 20:55.“Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alee Разгледай мнениеЗа мен обаче това тук си остава най-интерсния проект към момента, може да се окаже и най-доходния.
FairPlay International ще строи десететажна офис сграда в центъра
Инвеститорът купи терена на бившето чешко посолство с предложена цена от 5.8 млн. евро
http://www.capital.bg/biznes/imoti/2...etetajna_ofis/
Едиственото което не мога да разбера е, има ли отношение FPP към проекта или той си е на майката?Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
Коментар
Коментар