IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ФеърПлей Пропъртис АДСИЦ (FPP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• FPP

За мен обаче това тук си остава най-интерсния проект към момента, може да се окаже и най-доходния.

FairPlay International ще строи десететажна офис сграда в центъра
    Инвеститорът купи терена на бившето чешко посолство с предложена цена от 5.8 млн. евро

http://www.capital.bg/biznes/imoti/2...etetajna_ofis/

Едиственото което не мога да разбера е, има ли отношение FPP към проекта или той си е на майката?
    “Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”

Коментар

• Първоначално изпратено от Sashko Разгледай мнение
      Е тези варанти не са ли за 5 г. срок, ако искам варанти какво правя?
      Е как какво, купуваш си

Коментар

• Първоначално изпратено от k.o. Разгледай мнение
        Ако не изпозлваш правата си или не ги продадеш, отиват на аукцион.
        Е тези варанти не са ли за 5 г. срок, ако искам варанти какво правя?

Коментар

• Първоначално изпратено от Sashko Разгледай мнение
          Един практически въпрос, какво се случва с правата за варанти - отиват ли на аукцион? или който си ги остави си остават за него?
          Ако не изпозлваш правата си или не ги продадеш, отиват на аукцион.
          Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.

Коментар

• Иначе за тази акция не берете грижа - бетон е, кеф ви капиталова, кеф ви дивидентска доходност

Коментар

• Един практически въпрос, какво се случва с правата за варанти - отиват ли на аукцион? или който си ги остави си остават за него?

Коментар

Около 1/3 от приходите за деветмесечието са от наеми и експлоатация на инвестиционни имоти.
                Благодаря

Коментар

• Първоначално изпратено от mancev Разгледай мнение
                  Тук компанията има ли постоянен доход от наеми или ренти, или се разчита само на строителство и покупко-продажба на имоти?
                  Около 1/3 от приходите за деветмесечието са от наеми и експлоатация на инвестиционни имоти.

Коментар

• Тук компанията има ли постоянен доход от наеми или ренти, или се разчита само на строителство и покупко-продажба на имоти?

Коментар

• Първоначално изпратено от __cupid__ Разгледай мнение
                      Да, 130 са в първият комплекс и 118 във втория.
                      Благодаря, бройката във втория ми бягаше.

Коментар

До сега са отчетени приходите от продажбите на 35 апартамена от проектът в "Малинова долина", което е допринесло за добрия резултат. Общо 130 ли бяха апартаментите или повече?
                        Да, 130 са в първият комплекс и 118 във втория.

Коментар

• До сега са отчетени приходите от продажбите на 35 апартамена от проектът в "Малинова долина", което е допринесло за добрия резултат. Общо 130 ли бяха апартаментите или повече?

Коментар

Също вече са на печалба според отчета за деветмесечието, не се бе случвало отдавна, ще има по някоя стотинка за търпеливите акционери.
                            Под един лев даже не ги гледам, над 1.20 ще мисля какво да правя

Коментар

• Също вече са на печалба според отчета за деветмесечието, не се бе случвало отдавна, ще има по някоя стотинка за търпеливите акционери.

Коментар

• Първоначално изпратено от mancev Разгледай мнение
                                На какво основание се чака дивидент тук?
                                Статия на вестник "Капитал" от 2015 г. ще свърши ли работа или трябва таква на Инвестор? Ето ги и 2-те:
                                http://www.capital.bg/biznes/kompani..._za_dividenta/
                                ...това е втората стъпка, целяща да даде възможност за разпределяне на всяка бъдеща печалба като дивидент
                                Last edited by onakilev; 28.10.2016, 12:50.
                                Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

Working...
                                X