IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ФеърПлей Пропъртис АДСИЦ (FPP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ето, че 1 е все по-близо За днес сме първи по ръст И пак сме толкова еФтини

Коментар

• Дивиденти ще има, ако не през 2017, вероятно през 2018г..Иначе какъв ще е смисъла от увеличения капитал и новите проекти..

Коментар

• Първоначално изпратено от toto 2 Разгледай мнение

От какво ще дойде тоз дивидент
        От дейността на дружеството - направиха два блока в Судентски град примерно

Коментар

• Първоначално изпратено от Sashko Разгледай мнение
          Ами какво да ви кажа, само като се погледнат офертите бид и аск се вижда накъде духа вятъра. Докато преди бида беше винаги слаб, сега вече не се вижда аск въобще. Това ще стане една много добра дивидентна акция, която на 1.40 всеки ще иска да притежава
          От какво ще дойде тоз дивидент

Коментар

• Ще щурмуваме ли единичката, че е в интерес и на фондовете, които държат тук акции като, че ли не останаха за продан на тези нива

Коментар

Ами какво да ви кажа, само като се погледнат офертите бид и аск се вижда накъде духа вятъра. Докато преди бида беше винаги слаб, сега вече не се вижда аск въобще. Това ще стане една много добра дивидентна акция, която на 1.40 всеки ще иска да притежава
              Нали има варанти и всеки лесно може да си вземе акция за 1 лв. По - скоро, при позитивно развитие на компанията, голямата игра ще е при варантите, не случайно почти всеки акционер си ги записа. Развитие последните години има.

Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.

Коментар

• Ами какво да ви кажа, само като се погледнат офертите бид и аск се вижда накъде духа вятъра. Докато преди бида беше винаги слаб, сега вече не се вижда аск въобще. Това ще стане една много добра дивидентна акция, която на 1.40 всеки ще иска да притежава

Коментар

• Съветът на директорите на „ФеърПлей Пропъртис“ АДСИЦ свиква Извънредно общо събрание на акционерите с искане за овластяването му за
                  покупка и строителство на Проект за Административна/Офис сграда в кв. Хладилника, София

Разгъната застроена площ на

сградата – 12 560 кв.м.

Очакван срок за въвеждане в

експлоатация – май 2018 г.

Очакван годишен оперативен

доход от сградата – 2 млн. лв.

Очакваната обща стойност за придобиване на проекта е 17,5 млн. лв.
                  Добре е, след 2 г. доста нови офис площи пуснати в експлоатация ще има, но и търсенето расте. Жалко за акционерите, че затапиха цената до лев.

Коментар

• Тренда става все по-добър: http://www.investor.bg/analizi/113/a...egment-230079/

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                      Преди кризата се равняваха с БРЕФ, защо пак да не стане..Нека първо да подновят изплащането на дивиденти, а тогава ще говорим за цени.Засега ми харесват плановете им..
                      Те ако подновят дивидента, цената сама ще дойде.
                      Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Четейки, явно доста подценяват ФПП. Преди го подценяваха като говореха, че не можело да си плаща кредитите, сега когато вече ги изплати и е свърхликлидно по баланс и с достъп до евтини кредити, пък какво щяло да прави парите - ами те си го казаха - искат да са истински РЕИТ, който да дава дивиденти. Рабирайте цени от 1.40 нагоре Не е препоръка разбира се
                        Кои кредити е изплатило и има ли нови през 2015 и 2016г.??
                        Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

• Традицията тук е по Коледа и Нова година да има промоции и след средата на януари екшън.

Коментар

• Преди кризата се равняваха с БРЕФ, защо пак да не стане..Нека първо да подновят изплащането на дивиденти, а тогава ще говорим за цени.Засега ми харесват плановете им..

Коментар

• С други думи ФПП е така да се каже от системните акции, структуро-определящи за БФБ - в топ 20 при всяко положение. А от гледна точна на подцененост и перспективи и в топ 5 може да влезе.

Коментар

• Първоначално изпратено от oslo Разгледай мнение

А какво мислиш за Нео Лондон Капитал, които са никои за пазара и събраха 10 млн. лв. без история?
                                Щом те могат 10 млн., ФПП може 232

Това е моя лично мнение
                                Тези са ми любимци, няма такава схема, в сравнение с тях ФПП и 2 млр. лв. би трябвало да събере. Там ми е интересно кой е записал, може би са се добрали до някой продажен меринджей от ПФ, те с чуждите пари лесно боравят. То и тук записаха от ПФ на цена от 1 лв. не отдавна, при условие, че на пазара имаше по 0.8 лв., КФН къде беше, не знам.

ФПП е приятна компания и изобщо няма място за сравнение с онези от матрицата. Нека цената и на 2 лв. да ходи, ще е плюс за акционерите и борсата като цяло. По - долу споделих моето мнение за варантите, след години ще видим какво ще е развитието.

Коментар

Working...
                                X