Ето, че 1 е все по-близо За днес сме първи по ръст И пак сме толкова еФтини
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ФеърПлей Пропъртис АДСИЦ (FPP)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от toto 2 Разгледай мнение
От какво ще дойде тоз дивидент
Коментар
-
Първоначално изпратено от Sashko Разгледай мнениеАми какво да ви кажа, само като се погледнат офертите бид и аск се вижда накъде духа вятъра. Докато преди бида беше винаги слаб, сега вече не се вижда аск въобще. Това ще стане една много добра дивидентна акция, която на 1.40 всеки ще иска да притежава
Коментар
-
Първоначално изпратено от Sashko Разгледай мнениеАми какво да ви кажа, само като се погледнат офертите бид и аск се вижда накъде духа вятъра. Докато преди бида беше винаги слаб, сега вече не се вижда аск въобще. Това ще стане една много добра дивидентна акция, която на 1.40 всеки ще иска да притежава
Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
Коментар
-
Съветът на директорите на „ФеърПлей Пропъртис“ АДСИЦ свиква Извънредно общо събрание на акционерите с искане за овластяването му за
покупка и строителство на Проект за Административна/Офис сграда в кв. Хладилника, София
Разгъната застроена площ на
сградата – 12 560 кв.м.
Очакван срок за въвеждане в
експлоатация – май 2018 г.
Очакван годишен оперативен
доход от сградата – 2 млн. лв.
Очакваната обща стойност за придобиване на проекта е 17,5 млн. лв.
Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеПреди кризата се равняваха с БРЕФ, защо пак да не стане..Нека първо да подновят изплащането на дивиденти, а тогава ще говорим за цени.Засега ми харесват плановете им..Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Sashko Разгледай мнениеЧетейки, явно доста подценяват ФПП. Преди го подценяваха като говореха, че не можело да си плаща кредитите, сега когато вече ги изплати и е свърхликлидно по баланс и с достъп до евтини кредити, пък какво щяло да прави парите - ами те си го казаха - искат да са истински РЕИТ, който да дава дивиденти. Рабирайте цени от 1.40 нагоре Не е препоръка разбира сеMнението не е препоръка за търговия с ЦК!
Коментар
-
Първоначално изпратено от oslo Разгледай мнение
А какво мислиш за Нео Лондон Капитал, които са никои за пазара и събраха 10 млн. лв. без история?
Щом те могат 10 млн., ФПП може 232
Това е моя лично мнение
ФПП е приятна компания и изобщо няма място за сравнение с онези от матрицата. Нека цената и на 2 лв. да ходи, ще е плюс за акционерите и борсата като цяло. По - долу споделих моето мнение за варантите, след години ще видим какво ще е развитието.
Коментар
Коментар