IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ФеърПлей Пропъртис АДСИЦ (FPP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Киро , и Емка нямам веке! - отделно я обрулих с по над 1500+ в две поредни години , е ланшния бе по малечък , ама нейси!
    За тази въпросната позиция-цинцърство Мурафетово предполагам нямаш нужда от аргументи. Имам и съм имал и много , та много мъка ми е дарила! Сега съм я изпилил до стойност 0,00000000/зеро/ с приличен остатък- та да не го кръщавам отново, а го кръстих що ми додея от императорското лизане по "честност". Въпросният император я имаше де нямаше 100лв. вложени по нея - та по тоз повод го и прекръстих мажовеца - то си му и легна.Зарерил съм се и къде 300К "варИанти" и тях до зеро ще водя - та хейтя казваш - с тоз в една зала не влизам дорде не си изкалафати кацата!
    Винаги съм насреща за резачка!

Коментар

• Никак не е хубаво, когато се смяташ за сериозен инвеститор и раздаваш акъл във форума, да хейтиш и да пишеш необмислени прогнози.Имаше един такъв Булсон със много прогнози и все грешни и смешни...Сега нещо се скри- сигурно го е срам..Тази компания е плащала и пак ще плаща дивиденти..Що се отнася до малките дивиденти с такива например ЕЛХИМ и АРОМА си скочиха с 25-30 %.Аз имам добра памет - ха да видим след две години Вие ще си признаете ли за глупостите, които пишете.. То и без дивидент , само с проекти лошия Мурафетов си повиши акциите, гледам и правата си вървят.Сещам се и за ЕМКА, абе там по колко на година е дивидента и все еднакъв..

Коментар

• Било задлъжняло - е вече не е; Било нямало проекти - е вече има! Не било давало дивиденти - е може, още тази година! Много ви поздрави, хубавите акции на БФБ са кът, по-малко хейт трябва, повече трезва оценка

Коментар

• Първоначално изпратено от inta
          От костенурка вълна .......... някоя люспа през 18година
          ++ дано, дано ама надали.... )))) браво инта - добър усет, а някой ден, знае ли човек кога!?!, даже кирето може да види деведент от морафетоф)))))
          Не е препоръка... !!!
          "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от Sashko Разгледай мнение
            На имотния пазар в момента наблюдаваме страхотен бум. Заради метрото по лъча Черни Връх, Мол Парадайс, не знам колко от вас са минавали и виждали за какво строителство говорим - без почивен ден. ФПП много удачно се възползват от тази конюктура, ниската доходсност и си мисля, че тези апри които търсят чрез акции по 1 лв. много лесно ще се запишат - понеже е изгодно за всички. Ако дадат и 1-2 ст. дивидент за 2016 г., защо не и 1.10 цени. Не е препоръка

От костенурка вълна .......... някоя люспа през 18година
            Last edited by inta53; 25.01.2017, 17:10.

Коментар

• И аз очаквам догодина дивидент тук..Ако раздвижат проектите един лев няма да е много за акция носеща сигурни дивиденти..

Коментар

• На имотния пазар в момента наблюдаваме страхотен бум. Заради метрото по лъча Черни Връх, Мол Парадайс, не знам колко от вас са минавали и виждали за какво строителство говорим - без почивен ден. ФПП много удачно се възползват от тази конюктура, ниската доходсност и си мисля, че тези апри които търсят чрез акции по 1 лв. много лесно ще се запишат - понеже е изгодно за всички. Ако дадат и 1-2 ст. дивидент за 2016 г., защо не и 1.10 цени. Не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                  Тук добре стават нещата- да видим кога ще се изравнят с БРЕФ
                  С тези 230 млн. варанта по 1 лв., доста проекти трябва да реализират, за да премине цената над левче.

Все пак за 2 г. тук се раздвижиха нещата, че бе плачевно, нищо общо сега, фундамента се измени и се вижда в близо двукратното нарастване на цената за този период.
                  Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.

Коментар

• Тук добре стават нещата- да видим кога ще се изравнят с БРЕФ

Коментар

• Съветът на директорите на „ФеърПлей Пропъртис“ АДСИЦ бе овластен от Общо събрание на акционерите да придобие и развие на проект за офис сграда в кв. Хладилника, София
                      Сградата ще е не далеч от "Токуда", декември се писа за плановете около сградата.
                      Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.

Коментар

• Всеки сам си избира - аз съм си към привършване - 2200бр/ за хич пари

Коментар

• http://www.fpi.bg/bg/properties/zhil...-do-nsa-5.html
                          http://www.fpi.bg/bg/properties/vtor...-do-nsa-7.html
                          Кое ще свърши първо - апартаментите или акциите?

Коментар

• Да не съм голословен БФБ ми показва П/Б 0.54, което е доста под средното, за който и да е от четирите индекса

Коментар

• За много години! Успешна 2017!
                              Явно това е нов проект още необявен. С наличие на бързо и лесно финансиране ще почнат и нови и нови проекти вече е ясно. Оттам и дивидентите ще дойдат, дето всеки пита. Като гледам продавачи няма, оттам и цената няма да такава ниска

Коментар

• Някой има ли представа какъв е този "Нов проект в югоизточните райони на София" ?
                                http://fpp.bg/portfolio/project/258/...82%D0%B8%D0%BF

Коментар

Working...
                                X