IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ФеърПлей Пропъртис АДСИЦ (FPP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от k.o. Разгледай мнение
    Годишен одитиран отчет: Загуба от 1.7 млн за 2016 г. Как успяха да постигнат този резултат при толкова много продажби на апартаменти!?
    При АДСИЦ нали имаше разлика между данъчната печалба / загуба и резултата за разпределяне.
    В смисъл имаше варианти да е на загуба и пак да има резултат за разпределяне.......
    Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Още не могат да зацепят и наваксат- добри новини чакам догодина

Коментар

• Първоначално изпратено от Sashko Разгледай мнение
        Почвам да се чудя какво се случва тук..уж строим, а продажби и печалба няма?
        Печалбата за тримесечието нараства почти 35 пъти, в %-и изглежда добре.
        Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.

Коментар

• Почвам да се чудя какво се случва тук..уж строим, а продажби и печалба няма?

Коментар

• Годишен одитиран отчет: Загуба от 1.7 млн за 2016 г. Как успяха да постигнат този резултат при толкова много продажби на апартаменти!?

Коментар

• жужат
              Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• случва ли се нещо тук ?!

Коментар

• Някой не следи тенденциите и бяга яко тук, но ще си хапи здраво дупето си мисля Тук нали трябва да има увеличение отново, ще трябва да сме нагоре

Коментар

• Започналият вече растеж в БГ икономика, ще е отново предимно в НИ. И това е видно вече почти във всеки голям град, най-вече София, където се строи без почивен ден - не случайно. Хубаво е ФПП да има качествени имоти, които да продава на добра печалба, за да има и за дивидент.

Коментар

• Всички сте чували за Санта Марина, етапи 1, 2 и 3. Общо 1 000 апартамента, при цени от 1 500 евро на кв. м.
                      Последният построен преди няколко години. После се чакаше общия устройствен план на района, за да се продължи. Когато се пусне нов блок, веднага на зелено се купуват най-хубавите апартаменти, а именно, на последния етаж, с гледка към морето и по-възможност с по-голяма квадратура.
                      Последни се продават апартаментите на ниво минус 1 (когато строиш на хълм, апартаментите към билото не само че нямат гледка, но и са леко ъндърграунд)

В последния отчет пише "сед влизането в сила на Общия устройствен план на община Созопол през юли 2016 г., пред дружеството не съществуват пречки за продължаване на развитието на следващия етап от ваканционно селище Санта Марина".

Зачетох за продажбите на Green Life в новия проект в Поморие и на стария в Созопол. В Поморие го разглеждах тази година. Еми няма душа, колкото Санта Марина. Еми вървят си, особено след като Турция вече не е конкурент, поради политическите работи.

Моята препоръка е гледайте към Санта Марина, не към Студентски град и новия проект на Хладилника.

Не е препоръка за покупко-продажба на ценни книжа.

Коментар

• При такива раните трудно зарастват ...
                        Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

• Тук се знаеше и те го декларираха, че ще е на загуба тази година..Според прогнозите им догодина ще е на минимална печалба за няколко стотинки дивидент.Да видим дали ще се случи..

Коментар

• Годината се приключва на загуба, няма да има и 1 ст. дивидент, въпреки бума при имотите, не малките продажби, нищо за акционерите. До момента тук е най - голямото разочарование, другаде отчетите доволно.

Хем се продава много, хем загуба, то ако се продължи с тези темпове и нови 1000 сгради да построят, същата история ще е, някои хора не обичат да споделят с миноритарите, примери от близкото минало не лиспват.

Sashko напиши нещо положително за този отчет и ситуация, че аз не виждам.

Коментар

• Не не се смятам и не веднъж съм го декларирал, - приеми го като отзвук за викачите с кречеталото

Коментар

• Инта, ама ти наистина ли се смяташ за критерий на всички акции на БФБ- какво като нямаш ЕМКА- и без теб катерят - и аз им се чудя..Всяка акция на нашия пазар е носила мъка..Нали това е играта да се освободиш от едни и да купиш други..и пак и пак..Помисли пак и ако наистина смяташ, че акцията е шит и няма да расте и да дава дивиденти го потвърди, да го запомня..Аз не бих се ангажирал с подобни прогнози..но ми е интересно ти защо го правиш
                                Идват времена, когато и наглед лоши за някои агции ще носят радост за акционерите си..Вече има примери- двете енергодружества, ЦКБ, ХИМ..В следващите години ще има много изненадани.. Интересно защо си купил варанти, а хейтиш, да не би да се колебаеш нещо..
                                Last edited by Kiro; 25.01.2017, 21:45.

Коментар

Working...
                                X