Първоначално изпратено от Kiro
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ФеърПлей Пропъртис АДСИЦ (FPP)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от KiroНоминация за ФПП- Все повече мажоритари и ще се оправим- http://imoti.investor.bg/?cat=122&id=94164
може ли да обясниш
да не е хубаво, че прогнозите са били за 2 млн. печалба, а резултата за разпределяне е 1 млн.
кофти е
но цената и без това е в кучи гъз
гледайки междинните доклади през 2009 има спад в цените, който изяжда маржа им, при положение, че кихат 3 млн. за лихви
най-ниски са цените през Q4 ...
Хубавото е че за облсужващото дружество и заплати на СД са отишли само 1,55% от активите, а не разрешените по устав 6,5%
Това е много сериозен жест към акционерите, какъвто съм и аз
Не е препоръка за покупко-продажба на акции.
Ще следя отчета за Q1 да видя дали продажните цени са се вдигнали
Продажбите вярвам, че ще са добри, но на какви цени е Въпросът, според мен.
Но и на себестойност да продават (а те строят и вярвам свалят себестойността), пак ще е яко защото P/B на дружеството е 0,3.... демек има място за утроение....
Хубавото е че най-черните прогнози за фалит и т.н. се разминаха, пък и вчера дружеството обяви, че ще вложи 7,6 млн. лв. в Тракия, за да го изгради и вярвам, че 2010 г. ще има продажби и на части от него, и ще разкеши 10 млн., които ще вложи в следващия проект и така според мен колелото на растежа вече е задвижено
А цената на акция е като за Кремиковци, Химко, Балканкар-Заря .... Това не е нормално, но чакам мажоритаря да даде тон за песен. Той ще каже кога и после ще удари едно увеличение на 1 лв. или нагоре след време
Не е препоръка.
Сполай ви
Коментар
Коментар