IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ФеърПлей Пропъртис АДСИЦ (FPP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Добре , но се стискат за дивиденти- по малки от БРЕФ

Коментар

• тва изчисляват от инвестора:

Счетоводна стойност на акция
      1,326 лв.

Коментар

• http://www.investor.bg/news/article/104031/122.html
        Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Първоначално изпратено от Dio Разгледай мнение
          наука, да не си на почивка. Няма ли да коментираш текущите резултати ?!, освен това мажоритарят пак купувал, т.н.
          Ако пазара се оправи, предлагането е толкова тънко (колкото и търсенето), но ще изтънее още и мажо ще има възможност да увеличава капитала, което няма как да става под номинал.

Просто палачинката ще се обърне, но да видим кога.

Не е препоръка имам акции.

Засега положителното е, че вече вдигат цените, както и че конкурентите им са зле, а ФПП продължава да строи ....

Коментар

• Първоначално изпратено от Dio Разгледай мнение
            наука, да не си на почивка. Няма ли да коментираш текущите резултати ?!, освен това мажоритарят пак купувал, т.н.
            Ти какво, подиграваш ли се. Все пак резултатите са си прилични за това кризисно време и за кризисен сектор. Наука, обясни на човека, малко по-подробно, плийз !!
            Не е препоръка... !!!
            "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• наука, да не си на почивка. Няма ли да коментираш текущите резултати ?!, освен това мажоритарят пак купувал, т.н.

Коментар

• Първоначално изпратено от XY Разгледай мнение
                Много хубаво, ама да видим как ще се отрази това на FPP...
                явно не знам, видно от това което се случва с инвестициите ми досега, но предстои да видим

Апартаментите във ваканционни комплекси напредват в битката за туристи

http://www.investor.bg/news/article/100482/113.html

и как няма да напредват, вижте тези клипове

http://www.youtube.com/watch?v=sRt9ffL983g

http://www.youtube.com/watch?v=j-iTW...eature=channel

Коментар

• Много хубаво, ама да видим как ще се отрази това на FPP...

Коментар

• Очаква се руснаци да купят имоти в чужбина за 12 млрд. долара тази година
                    Заради по-големия спад на цените в Европа в сравнение с Москва руски граждани все повече се насочват към имоти в страни като България и Черна гора

http://www.investor.bg/news/article/100464/122.html

Коментар

• Първоначално изпратено от наука
                      ....., а през Q1 не купуваше....
                      Корекция излезли са данни, купил е 500 бр. и то последната покупка е на 30 март
                      http://fpp.bg/managment/99_1Q_2010/

Тогава цената е била 39.9 ст. в две сделки за общо 130 акции
                      сега цената е 30 ст. отчел е един бързи 25% загуба (като се отчете и дивидента към 20% загуба)

В последния месец оборота е 172 000 акции, ще разберем дали мажоритаря купува в края на юли, началото на август

Но всичко това нищо не значи, защото мажоритаря е купувал и на 2,25 (при увеличението) а цените сега ги виждаме къде са.

Не е препоръка за покупко-продажба на ЦК. Имам акции.

Коментар

• Мисля, че ми се изясни кой продава
                        ДФ ОББ Премиум акции мята
                        това е само хипотеза

Приличаше ми на продажба от фонд.... без оглед на цена, тъй като целия пазар се срути, за тях няма значение кое се продава, защото всичко е еднакво набито, просто търсят бид и като го видят го удрят.

Не е препоръка за покупко-продажба на ценни книжа.
                        Имам акции в ФПП.

Коментар

• Мисля че който има покупки в последните дни вижда кой е продавача
                          Посредник със същото име като на най-старото ИД от отворен тип.

Дали това ИД преструктурира портфейла си или имат друг клиент в това ИП, не можах да открия портфейла му, за да преценя.

Но не мисля, че това ИД е умен инвеститор, по-скоро може да се окаже донор.

През това ИП се мятат и други позиции в последните дни, кой знае какви глупости им се въртят из главата.

Дано са донори, а не умници.

Не е препоръка за покупко-продажба на ценни книжа!
                          Имам акции на ФПП.

Коментар

• даден е вече, да Който имал акцийй , взел

Коментар

• Първоначално изпратено от Bond009
                              До колко ли 6те иде сле дивидента.
                              Хе-хе! Приятел!

Дивидентът е "раздаден" още преди месец!

Сега просто се превежда по сметките на акционерите!

Коментар

• До колко ли 6те иде сле дивидента.

Коментар

Working...
                                X