Първоначално изпратено от zlatna treska
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ФеърПлей Пропъртис АДСИЦ (FPP)
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от Sashko Разгледай мнениеЩото сте големи разбирачи, затова ли висят на бида айсберги постоянно
Финансов инженеринг??? Не сте минавали явно край Студентски град скоро да видите какво ФПП строи, то направо построено и в продажбаИли защото си техен човек
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеТака както се чете, - с присъствалите и гласувалите го, какви еднозначни мисли нахлуват в съзнанието Ви ? Ако споделя , ще Ви повлияя , а не това ми е целта !
Може в някоя от групата да има. Най-вероятно бъркам, както казват тези, които пълнят айсбергиLast edited by onakilev; 20.08.2016, 11:08.Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!
Коментар
-
Първоначално изпратено от onakilev Разгледай мнениеПротоколът от ОС, на което Капиталът се вдига n- пъти изглежда така:http://www.x3news.com/?page=Company&...MESSAGE_TYPE=3
Moже и да бъркам?!?
Така както се чете, - с присъствалите и гласувалите го, какви еднозначни мисли нахлуват в съзнанието Ви ? Ако споделя , ще Ви повлияя , а не това ми е целта !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Sashko Разгледай мнениеПичове, пишете глупости, няма да коментирам.
Времето ще покаже.
Moже и да бъркам?!?Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!
Коментар
-
Щом се разчита на фин. инженеринг .а не на основна дейност ,не ми го хвалиПървоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеТук за мен въпреки трудностите до няколко години ще се повтори сценария на БРЕФ
Не е препоръка за нищо..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Sashko Разгледай мнениеПичове, пишете глупости, няма да коментирам.
Времето ще покаже.
Как да не реинвестира човек и да не си вземе от "мегагущерищата".
Коментар
-
Първоначално изпратено от Sashko Разгледай мнениеочевидно е, че имаме възходящ цикъл. Остава всичко това да се появи и като резултат в отчетите, което няма да закъснееMнението не е препоръка за търговия с ЦК!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Sashko Разгледай мнениеДо скоро пишехте, че не може ли да си плащат кредитите, което си беше глупост, вече след като мина кризата на пазара на имоти, и след като набраха капитал на 1 лв. за акция, с толкова възможности на пазара в момента (справка и БРЕФ възкръсна) компанията се финансира с евтини кредити, сега с нов инструмент, ФПИ като майка и те вървят добре, очевидно е, че имаме възходящ цикъл. Остава всичко това да се появи и като резултат в отчетите, което няма да закъснее
Изказвам само лично мнение, което се базира на акционерните ми сензори!
Този човек напусна акционерната орбита! Изгубихме връзка с инвестициите си !
Завършените обекти не ни донесоха или носят и трохи ! Личното ми усещане е,
че потъваме в пустинни пясъци , а чертаем магистрали!
Ако спре за малко и събере баланса, биха се събрали и повече, и по алчни съмишленици !
Без препоръки - лично виждане !
Коментар
Коментар