IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ФеърПлей Пропъртис АДСИЦ (FPP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
    тук ще има ли радост в отчета другия месец?
    Наука как вървят нещата?
    Идея си нямам, с нетърпение чакам отчета, както и след това годишния, които е важния за определяне на размер на дивидент.

Пак казвам, надявам се на силно разсложение между този адсиц и тези за земя, които са меко казано преекспонирани.
    От земя, която струва 500 лв., изкарват по 25 лв., рентабилност от 5% и то брутна. След разходите по менажирането на 10 000 парчетии земя от оператвна дейност са около 0-та. Добре че продават земя и реализират ликвидационна печалба.

Надявам се и на разслоение с BREF. Те реално имат 1 сграда пълна с HP и 2 добри договора за наем с Мосю Бриколаж. А после?

В крайна сметка жилищния пазар в Русия се е възстановил силно, русаците са богати и FPP е в правилната ниша.

Стагнацията на имотния пазар у нас му помага, защото може да строи евтино, възползвайки се от стагнацията в строителството.

Но това са само хипотези
    да видим изпълнението.

Не е препоръка за покупко-продажба на ценни книжа.
    Имам акции.

Коментар

• тук ще има ли радост в отчета другия месец?
      Наука как вървят нещата?

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
        Хе-хе - аре на 06.10. на откриването на Софарма Тауърс... пък може да промениш своето мнение.
        Имам акции в Софарма трейдинг и съм много доволен от отношението към акционерите, от мениджмънта, но не искам да концентрирам голяма част от инвестициите си в група зависеща само от един единствен човек. Не ме разбирай погрешно и аз подкрепям лозунга на съфорумците след като увеличиха дивидентите, който гласеше :"Огнян Донев-президент!".
        Успех с тауърса - вземи си един офис там да правим сбирки
        Last edited by tony1975; 16.09.2011, 21:59.

Коментар

Хе-хе - аре на 06.10. на откриването на Софарма Тауърс... пък може да промениш своето мнение.

Коментар

Винаги те чета с интерес.
            Могъща, могъща но дори и в момента цената е над счетоводната ст-ст - не мисля че мога да очаквам голяма капиталова печалба там.
            Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Както и да я гледам ще почвам да пълня на около 0,25 - че като излезе отчета и има увеличение на печалбата на акция да не съм закъснял. Тука Доверие подпряха когато паднаха по 0,20 май?

Батя пълниш ли?
              Last edited by tony1975; 16.09.2011, 18:49.

Коментар

Могъща, могъща но дори и в момента цената е над счетоводната ст-ст - не мисля че мога да очаквам голяма капиталова печалба там.
                Ха..., както сам виждаш, счетоводната стойност няма почти никакво значение за цената на акциите
                Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Дали пък Муравенов не се е разбрал с Хим-а да задържи туристите на Алма тур в Бургас, за да имат време да разгледат 3 етап от Санта Марина ?

Коментар

Не са лоши за тия кинти, но мен по ме кефи Софарма имоти. Могъща работа !!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                      Да, но не исках да се вдига шум. Що да не допълним на 20 ст.
                      ами пиши ми на лични бе човек!

Коментар

• Първоначално изпратено от наука Разгледай мнение
                        Моето анализче не те ли кефи?
                        Супер е разбира се! Извинявай че те пропуснах - долу споменатите са отявлени форумци и им имам доверие за това ги споменах

Коментар

Очаквах Батя или Проди да ударят по едно рамо с кратко анализче. Виждам че сте имали тук?
                          Моето анализче не те ли кефи?

Коментар

Например?
                            Не са лоши за тия кинти, но мен по ме кефи Софарма имоти. Могъща работа !!!!
                            Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

Очаквах Батя или Проди да ударят по едно рамо с кратко анализче. Виждам че сте имали тук?
                              Да, но не исках да се вдига шум. Що да не допълним на 20 ст.

Коментар

• Ей, ще ме обвинят за манипулатор! Пуснах една добра дума и някой веднага се появи с поръчка от 100 бр. акции на цена +10% над най-добрата "купува"
                                Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

Working...
                                X