IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ФеърПлей Пропъртис АДСИЦ (FPP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ОК Разгледай мнение
    След отчета мисля, че пътя към минимум 32-35 стотинки е открит. Което значи, че излизаме от тренда. Ако през 2012 успеят да намалят още повече задълженията си, ще последва нов дабъл. Като цяло е най-перспективният АДСИЦ, а вече е и доста по-нискорисков от много други.
    съгласен съм с теб оки. сега ще излязат някои дето ще кажат че трябва да струва толкова колкото го оценява пазара, но наистина тук ще има промяна. Така стана и при брефчето -дадоха едно дивидентче което беше над 10% спрямо пазарната и почна ръста!

Коментар

• След отчета мисля, че пътя към минимум 32-35 стотинки е открит. Което значи, че излизаме от тренда. Ако през 2012 успеят да намалят още повече задълженията си, ще последва нов дабъл. Като цяло е най-перспективният АДСИЦ, а вече е и доста по-нискорисков от много други.

Коментар

• Мисля че имаме много добър резултат! За мен това би било(зависи от точната сума за разпределяне) около 15% и съм доволен!

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
          Аз не видях колко е печалбата за разпределение. Може да съм изтървал нещо.
          2180 е за разпределение. т.е. дивидент около 3,5 стотинки или малко над 13% дивидентна доходност.

Коментар

• Аз не видях колко е печалбата за разпределение. Може да съм изтървал нещо.

Коментар

• Излиза под 4 на акция

Коментар

• Излиза към 4 стотинки на акция

Коментар

• Първоначално изпратено от SubZero Разгледай мнение
                  2,090 М

В X3news го има.
                  Да вече го има

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                    Това от къде е, защото не виждам да са публикували отчет
                    2,090 М

В X3news го има.

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
                      „ФеърПлей Пропъртис” АДСИЦ отчита 2,180 млн.лв. финансов резултат за разпределение за 2011 г.
                      Това от къде е, защото не виждам да са публикували отчет

Коментар

• „ФеърПлей Пропъртис” АДСИЦ отчита 2,180 млн.лв. финансов резултат за разпределение за 2011 г.

Коментар

• Първоначално изпратено от XY Разгледай мнение
                          На мен ми замириса на ракетно гориво... (може и да е нещо свързано с боба, който ядох вчера )
                          Млъкнете бе, баси...
                          Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от XY Разгледай мнение
                            На мен ми замириса на ракетно гориво... (може и да е нещо свързано с боба, който ядох вчера )
                            Ще стнае. Каролеца скоро ще ги свърши
                            БИК и те спряха...

Коментар

• Де късмет де

Коментар

• На мен ми замириса на ракетно гориво... (може и да е нещо свързано с боба, който ядох вчера )
                                Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

Working...
                                X