Първоначално изпратено от VINS
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ФеърПлей Пропъртис АДСИЦ (FPP)
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеКъде беше да купуаваш когато Балканска инвестиционна компания исипваха? Свалиха го на 22 стотинки имаше и обеми. Можеше да им звъннеш едно телефонче и да напълниш на веднъж.
Коментар
-
Първоначално изпратено от VINS Разгледай мнениеНапълно съм съгласен с теб но как да набутам всичкият си кеш тук, като някой като хвърли 1000 акции на бида и после „инвиститорите“ веднага канселират ордерите си купува и започват да продават. 1000 акции по днешни цени са около 280 лева как да вкарам тук да кажем 15к-20к, като тук ще ми играят по нервите. Затова гледам да купувам и от еларгата. Гледай тук сега какви смешни ордери купува има между 0.26 и 0.28, а пък е достатъчно някой да трагне двадена да купува само от аска и гледай как същите ордери ще се преместят на 0.32-0.34, а това е разлика от над 10%. Т.е. поечето малки инвеститори са на принципа не ми се купува сега но съм готов в близко бъдеще да дам 15-20 % повече и то без да се е променило статуковото във фундамента. Тоя филм вече съм го гледал в еларгата и ще го гледам и тук, бахти като знам че се очаква най-скоро и дивидент от близо 4 стотинки, карай тогава 6те им продавам на 0.4 лв на същите който сега се чудят да сложат ли на 0.26-028лв ордер купуваМнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от VINS Разгледай мнениеНапълно съм съгласен с теб но как да набутам всичкият си кеш тук, като някой като хвърли 1000 акции на бида и после „инвиститорите“ веднага канселират ордерите си купува и започват да продават. 1000 акции по днешни цени са около 280 лева как да вкарам тук да кажем 15к-20к, като тук ще ми играят по нервите. Затова гледам да купувам и от еларгата. Гледай тук сега какви смешни ордери купува има между 0.26 и 0.28, а пък е достатъчно някой да трагне двадена да купува само от аска и гледай как същите ордери ще се преместят на 0.32-0.34, а това е разлика от над 10%. Т.е. поечето малки инвеститори са на принципа не ми се купува сега но съм готов в близко бъдеще да дам 15-20 % повече и то без да се е променило статуковото във фундамента. Тоя филм вече съм го гледал в еларгата и ще го гледам и тук, бахти като знам че се очаква най-скоро и дивидент от близо 4 стотинки, карай тогава 6те им продавам на 0.4 лв на същите който сега се чудят да сложат ли на 0.26-028лв ордер купува
Коментар
-
Първоначално изпратено от VINS Разгледай мнениеНапълно съм съгласен с теб но как да набутам всичкият си кеш тук, като някой като хвърли 1000 акции на бида и после „инвиститорите“ веднага канселират ордерите си купува и започват да продават. 1000 акции по днешни цени са около 280 лева как да вкарам тук да кажем 15к-20к, като тук ще ми играят по нервите. Затова гледам да купувам и от еларгата. Гледай тук сега какви смешни ордери купува има между 0.26 и 0.28, а пък е достатъчно някой да трагне двадена да купува само от аска и гледай как същите ордери ще се преместят на 0.32-0.34, а това е разлика от над 10%. Т.е. поечето малки инвеститори са на принципа не ми се купува сега но съм готов в близко бъдеще да дам 15-20 % повече и то без да се е променило статуковото във фундамента. Тоя филм вече съм го гледал в еларгата и ще го гледам и тук, бахти като знам че се очаква най-скоро и дивидент от близо 4 стотинки, карай тогава 6те им продавам на 0.4 лв на същите който сега се чудят да сложат ли на 0.26-028лв ордер купува
Коментар
-
ОК
Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнениеТова препоръка ли е
Коментар
-
Първоначално изпратено от ОК Разгледай мнениеЦената на Еларг избяга доста. Въпреки че ако сметнем ръста от началото на годината, вероятно ФПП е с по-висок ръст. Потенциала при Феърплей обаче е несравнимо по-голям. Като нищо може да направи над 100% ръст от сегашните нива до няколко месеца. Същото не може да се каже за Еларг.
Това препоръка ли е
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеДо 14 дни след сборището, на което е гласуван дивидентът, новобранец - имаш ного време
Коментар
-
Първоначално изпратено от ОК Разгледай мнениеЦената на Еларг избяга доста. Въпреки че ако сметнем ръста от началото на годината, вероятно ФПП е с по-висок ръст. Потенциала при Феърплей обаче е несравнимо по-голям. Като нищо може да направи над 100% ръст от сегашните нива до няколко месеца. Същото не може да се каже за Еларг.
Коментар
-
ОК
Цената на Еларг избяга доста. Въпреки че ако сметнем ръста от началото на годината, вероятно ФПП е с по-висок ръст. Потенциала при Феърплей обаче е несравнимо по-голям. Като нищо може да направи над 100% ръст от сегашните нива до няколко месеца. Същото не може да се каже за Еларг.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение...извършените от дружеството инвестиции към края на годината са в размер на ....194 млн лв.....
Този абзац ме накара днес да се запиша и тука .....
Коментар
-
Първоначално изпратено от XY Разгледай мнениеАми играят на сигурно, но пък тези като нас печелят от това
Счетоводна стойност: 1.30
Предполагаем дивидент: 3.3 стинки
Ръст в продажбите: 20.6%
Печалба 2, 092 милиона
И що се търгува на 28 стинки все още...? Нямам идея...
Този абзац ме накара днес да се запиша и тука .....
Коментар
-
Първоначално изпратено от XY Разгледай мнениеАми играят на сигурно, но пък тези като нас печелят от това
Счетоводна стойност: 1.30
Предполагаем дивидент: 3.3 стинки
Ръст в продажбите: 20.6%
Печалба 2, 092 милиона
И що се търгува на 28 стинки все още...? Нямам идея...
Коментар
Коментар