IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ФеърПлей Пропъртис АДСИЦ (FPP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
    Истината е че си 50% вътре и тя не се променя от това дали ще продадеш или няма да продадеш. Въпросът е дали от тук нататък няма да потънеш още повече?
    За момента наистина е така - 50% съм вътре, за напред не знам как ще е, надявам се да изляза на + .Не знам обаче, защо ти се занимаваш с форума при положение, че винаги си казвал, че акциите ще падат, а и си на депозит??/

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
      ако реша да продавам сега съм 50% вътре.
      Истината е че си 50% вътре и тя не се променя от това дали ще продадеш или няма да продадеш. Въпросът е дали от тук нататък няма да потънеш още повече?
      Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от VINS Разгледай мнение
        Парички няма паричкииииииииии. Имам чувстото че на БФБ ако съберем целият кеш ще е не повече от 1 милион лева ( за малките пиша,а не за големите институционалните инв.) С 5 лева и слаби нерви нямаш място на борсата(не визирам теб или когото и да било). Да ти дава нещо над 10% доходност и то скоро и като видиш оборота на БФБ (на една от сесиите скоро врътнах към десетина % от целият оборот за деня на БФБ, ай сега ти ми отговири малк мишчица като мен ли е големият инвеститор или просто обората е смешен) и да няма сделки по позицията с дни какво ти говори? => свеж кеш и много слаби топки
        Аз съм си седнал на ръцете по четири позиции, щото ако реша да продавам сега съм 50% вътре. Не мога да ги разбера големите, цените по-повечето позиции са на санитарния минимум/ не че не могат да слязат още надолу де/, ама при положение, че си купувал на 3, 5, 10 и тн лева.

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
          Тука голяма тишина, вече 6ти ден. Гледам днес няма сделки, що така
          Излезе ли отчет, че нещо не го намирам?
          Парички няма паричкииииииииии. Имам чувстото че на БФБ ако съберем целият кеш ще е не повече от 1 милион лева ( за малките пиша,а не за големите институционалните инв.) С 5 лева и слаби нерви нямаш място на борсата(не визирам теб или когото и да било). Да ти дава нещо над 10% доходност и то скоро и като видиш оборота на БФБ (на една от сесиите скоро врътнах към десетина % от целият оборот за деня на БФБ, ай сега ти ми отговири малк мишчица като мен ли е големият инвеститор или просто обората е смешен) и да няма сделки по позицията с дни какво ти говори? => свеж кеш и много слаби топки

Коментар

• Първоначално изпратено от ceneto Разгледай мнение
            има го още от 24-01-2012 в http://www.x3news.com
            благодаря

Коментар

• има го още от 24-01-2012 в http://www.x3news.com
              “The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”

Коментар

• Тука голяма тишина, вече 6ти ден. Гледам днес няма сделки, що така
                Излезе ли отчет, че нещо не го намирам?

Коментар

• Какво мълчание само? Какво се е случило, че всеки се е умълчал? Хора и тук ще гледаме филма от ЕЛАРГА, тези който не бяха навити да купуват на 1.03 сега са навити на 1.2. Ако някой все още не е разбрал тази година парите са в АДСИЦтата, а разбрах Вие в момента сте съсредоточени в едни други с много добри отчети, дивиденти и т.н. Правилно има различни влакове само трябва да си вземеш билетчето на време
                  Естествено, че не е препоръка за покупко-продажба на ценни книжа просто си чеша пръстите и се чудя как компании където няма грам игра темите им са все най-отгоре пък тук никой не е писъл.
                  Last edited by VINS; 31.01.2012, 13:01.

Коментар

• Първоначално изпратено от Don Archon Разгледай мнение
                    Tука отихнаха нещата ми се струва ......, а дали не е затишие пред буря ?
                    Нормално, особено ако Батята е наредил оферти за прибирането на 20% профит ...
                    Иначе, че все още си е евтино - верно си е
                    Не е препоръка... !!!
                    "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Tука отихнаха нещата ми се струва ......, а дали не е затишие пред буря ?

Коментар

• Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнение
                        Исторически погледнато в последните две години общите събрания на Феър Плей са около края на Април, или началото на Май. В този ред най-вероятно и тази година ще е така. В допълнение последните две години разпределения дивидент е над 90% - едната година 98%, другата 94.5%... Срокът за изплащане на дивидента е до 6 месеца след ОС, но обикновено го изплащат края на Септември - тогава са им минали плащанията по облигационната и паричния поток им го позволява...
                        В допълнение - горещо препоръчвам да се види комплекс Св. Иван Рилски - професионална работа.
                        Благодарение на Импа, Тони, Батя и компания и аз си купих миналата седмица за 10 бона и не съжалявам.. Имам да ги черпя по едно малко
                        Хъх - полезно уточнение... Ама що благодарение на нас?
                        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Имам отдавна и съм доволен- дано да продължат братушките с покупкитеДопълних 10000 на 0.22

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                            Нямаш проблем. Сборищата обикновено са лятото, има доста време, освен това около тях винаги се вдига шум, следи темата и ще научиш.
                            Исторически погледнато в последните две години общите събрания на Феър Плей са около края на Април, или началото на Май. В този ред най-вероятно и тази година ще е така. В допълнение последните две години разпределения дивидент е над 90% - едната година 98%, другата 94.5%... Срокът за изплащане на дивидента е до 6 месеца след ОС, но обикновено го изплащат края на Септември - тогава са им минали плащанията по облигационната и паричния поток им го позволява...
                            В допълнение - горещо препоръчвам да се види комплекс Св. Иван Рилски - професионална работа.
                            Благодарение на Импа, Тони, Батя и компания и аз си купих миналата седмица за 10 бона и не съжалявам.. Имам да ги черпя по едно малко

Коментар

А това сборище минало ли е вече и ако не е кога се очаква да бъде (ако може точна дата) ? Сори ИМПЕРАТОРЕ но все още прохождам и затова питам тъпи въпроси. Прости на един самоук неук !
                              Нямаш проблем. Сборищата обикновено са лятото, има доста време, освен това около тях винаги се вдига шум, следи темата и ще научиш.
                              Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

А това сборище минало ли е вече и ако не е кога се очаква да бъде (ако може точна дата) ? Сори ИМПЕРАТОРЕ но все още прохождам и затова питам тъпи въпроси. Прости на един самоук неук !
                                Момчето явно още не знае.
                                Дивидентите се гласуват и одобряват на Общо събрание на акционерите /ОСА/.
                                Редовните ОСА се провеждат след излизането, одита и заверката на годишните финансови отчети, обикновено, април - юни следващата година.
                                Кога точно ще бъде ОСА на емитента, който те интересува, трябва да следиш.
                                Най-лесно достъпната информация е на сайта на БФБ / Вход в Общи събрания.
                                Не е лошо да хвърляш и някое "око" на Вход в Отчети.
                                Успех.

Коментар

Working...
                                X