Първоначално изпратено от Forex Master
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ФеърПлей Пропъртис АДСИЦ (FPP)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеако реша да продавам сега съм 50% вътре.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от VINS Разгледай мнениеПарички няма паричкииииииииии. Имам чувстото че на БФБ ако съберем целият кеш ще е не повече от 1 милион лева ( за малките пиша,а не за големите институционалните инв.) С 5 лева и слаби нерви нямаш място на борсата(не визирам теб или когото и да било). Да ти дава нещо над 10% доходност и то скоро и като видиш оборота на БФБ (на една от сесиите скоро врътнах към десетина % от целият оборот за деня на БФБ, ай сега ти ми отговири малк мишчица като мен ли е големият инвеститор или просто обората е смешен) и да няма сделки по позицията с дни какво ти говори? => свеж кеш и много слаби топки
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеТука голяма тишина, вече 6ти ден. Гледам днес няма сделки, що така
Излезе ли отчет, че нещо не го намирам?
Коментар
-
Първоначално изпратено от ceneto Разгледай мнениеима го още от 24-01-2012 в http://www.x3news.com
Коментар
-
има го още от 24-01-2012 в http://www.x3news.com“The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”
Коментар
-
Какво мълчание само? Какво се е случило, че всеки се е умълчал? Хора и тук ще гледаме филма от ЕЛАРГА, тези който не бяха навити да купуват на 1.03 сега са навити на 1.2. Ако някой все още не е разбрал тази година парите са в АДСИЦтата, а разбрах Вие в момента сте съсредоточени в едни други с много добри отчети, дивиденти и т.н. Правилно има различни влакове само трябва да си вземеш билетчето на време
Естествено, че не е препоръка за покупко-продажба на ценни книжа просто си чеша пръстите и се чудя как компании където няма грам игра темите им са все най-отгоре пък тук никой не е писъл.Last edited by VINS; 31.01.2012, 13:01.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Don Archon Разгледай мнениеTука отихнаха нещата ми се струва ......, а дали не е затишие пред буря ?
Иначе, че все още си е евтино - верно си еНе е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнениеИсторически погледнато в последните две години общите събрания на Феър Плей са около края на Април, или началото на Май. В този ред най-вероятно и тази година ще е така. В допълнение последните две години разпределения дивидент е над 90% - едната година 98%, другата 94.5%... Срокът за изплащане на дивидента е до 6 месеца след ОС, но обикновено го изплащат края на Септември - тогава са им минали плащанията по облигационната и паричния поток им го позволява...
В допълнение - горещо препоръчвам да се види комплекс Св. Иван Рилски - професионална работа.
Благодарение на Импа, Тони, Батя и компания и аз си купих миналата седмица за 10 бона и не съжалявам.. Имам да ги черпя по едно малкоМразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеНямаш проблем. Сборищата обикновено са лятото, има доста време, освен това около тях винаги се вдига шум, следи темата и ще научиш.
В допълнение - горещо препоръчвам да се види комплекс Св. Иван Рилски - професионална работа.
Благодарение на Импа, Тони, Батя и компания и аз си купих миналата седмица за 10 бона и не съжалявам.. Имам да ги черпя по едно малко
Коментар
-
Първоначално изпратено от Don Archon Разгледай мнениеА това сборище минало ли е вече и ако не е кога се очаква да бъде (ако може точна дата) ? Сори ИМПЕРАТОРЕ но все още прохождам и затова питам тъпи въпроси. Прости на един самоук неук !Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Don Archon Разгледай мнениеА това сборище минало ли е вече и ако не е кога се очаква да бъде (ако може точна дата) ? Сори ИМПЕРАТОРЕ но все още прохождам и затова питам тъпи въпроси. Прости на един самоук неук !
Дивидентите се гласуват и одобряват на Общо събрание на акционерите /ОСА/.
Редовните ОСА се провеждат след излизането, одита и заверката на годишните финансови отчети, обикновено, април - юни следващата година.
Кога точно ще бъде ОСА на емитента, който те интересува, трябва да следиш.
Най-лесно достъпната информация е на сайта на БФБ / Вход в Общи събрания.
Не е лошо да хвърляш и някое "око" на Вход в Отчети.
Успех.
Коментар
Коментар