Първоначално изпратено от Kiro
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ФеърПлей Пропъртис АДСИЦ (FPP)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеФорексов като си такъв финансов инженер защо стидскаш още депозититеСедерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение13% дивидентна доходност за половин година от работещо на печалба дружество!!! Кой ви ги дава бре?
Е ма, много сте тъпи бе... Тва с конкурс ли ви избират? Малко ви е така да ви доят и стрижат! Трябва още!Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеДа Алонсо много ми е приятно да го чуя пак- Благодаря ти. Разгеле като е тук Форексов да го попитам има ли депозити с тлъсти лихви над 10%, защото ние тука ще ги получимАкъл ми дай, пари сам ще си спечеля.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеКак защо? Нали е форум на инвеститорите? Моята инвестиция е в банкови депозити. Тя се оказа най-печаливша за последните 4 години... Е, след покупката на злато и сребро естествено.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеКак защо? Нали е форум на инвеститорите? Моята инвестиция е в банкови депозити. Тя се оказа най-печаливша за последните 4 години... Е, след покупката на злато и сребро естествено.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеИ по колко последно ще е дивидентеца тук
Сигурен съм че знаеш, ама питаш защото ти е приятно да чуваш отговора нали
Така както на майстора на форекса обича да споменава тлъстите лихвиАкъл ми дай, пари сам ще си спечеля.
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеНе знам обаче, защо ти се занимаваш с форума при положение, че винаги си казвал, че акциите ще падат, а и си на депозит??/Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеЗа момента наистина е така - 50% съм вътре, за напред не знам как ще е, надявам се да изляза на + .Не знам обаче, защо ти се занимаваш с форума при положение, че винаги си казвал, че акциите ще падат, а и си на депозит??/
Коментар
Коментар