IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ФеърПлей Пропъртис АДСИЦ (FPP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
    нали това го правят всички пенсионери
    И щом го правят пенсионерите то задължително е глупаво, така ли?
    Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Ха-Ха и по какво разбра, че си толкова умен- нали това го правят всички пенсионери

Коментар

Форексов като си такъв финансов инженер защо стидскаш още депозитите
        Защото съм много по-умен от вас. Знам откъде може да се печели, колко време и кога е време да се търсят нови тучни и зелени пасища!
        Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Форексов като си такъв финансов инженер защо стидскаш още депозитите

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
            13% дивидентна доходност за половин година от работещо на печалба дружество!!! Кой ви ги дава бре?
            Аз ще ти ги дам бре! Врътката е проста... Обирам ви стотинките. Част от моите акции ги продавам. Цената пада с 30%. Купувам си ги обратно и половината от тазипечалба ви я давам като дивидент... Половината си я слагам в джоба. Догодина пак същото. Продавам. Срутвам. Плащам. слагам другото в джоба... Това че цената само пада месец след месец и година след година не е важно. Нали си получавате дивидента?!

Е ма, много сте тъпи бе... Тва с конкурс ли ви избират? Малко ви е така да ви доят и стрижат! Трябва още!

Коментар

• Форексов да не ги чете тези неща- опасни са за здравето на депозитарите. Да тлъст дивидент

Коментар

Да Алонсо много ми е приятно да го чуя пак- Благодаря ти. Разгеле като е тук Форексов да го попитам има ли депозити с тлъсти лихви над 10%, защото ние тука ще ги получим
                Айде да ти стане още по-приятно има и 10% капиталова печалба за купилите на 0.25, пък ако си взел на 0.22 направо 20%
                Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.

Коментар

• Да Алонсо много ми е приятно да го чуя пак- Благодаря ти. Разгеле като е тук Форексов да го попитам има ли депозити с тлъсти лихви над 10%, защото ние тука ще ги получим

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                    Как защо? Нали е форум на инвеститорите? Моята инвестиция е в банкови депозити. Тя се оказа най-печаливша за последните 4 години... Е, след покупката на злато и сребро естествено.
                    Мога да ти структурирам портфейл - 12-13% годишна доходност само от дивиденти. Чудно в коя бамка туряш сухото на депозит с по-сосна лихва?
                    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• 13% дивидентна доходност за половин година от работещо на печалба дружество!!! Кой ви ги дава бре? парите в банките се вдигат - ама на изтеглилите ипотека във франкове

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                        Как защо? Нали е форум на инвеститорите? Моята инвестиция е в банкови депозити. Тя се оказа най-печаливша за последните 4 години... Е, след покупката на злато и сребро естествено.
                        Форум на инвеститора е! Всяка тема си има заглавие. На тази пише ФеърПлей Пропъртис има и една Оптимизъм на БФБ, а ти си и в двете, а там не се говори за депозити. Както казах не искам да се заяждам просто отбелязвам очевадни неща. Успех на всички

Коментар

И по колко последно ще е дивидентеца тук
                          „ФеърПлей Пропъртис” АДСИЦ отчита 2,180 млн. лв. финансов резултат за разпределение за 2011 г. Това прави по 0,039 лв. на акция.

Сигурен съм че знаеш, ама питаш защото ти е приятно да чуваш отговора нали
                          Така както на майстора на форекса обича да споменава тлъстите лихви
                          Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
                            Не знам обаче, защо ти се занимаваш с форума при положение, че винаги си казвал, че акциите ще падат, а и си на депозит??/

Коментар

• И по колко последно ще е дивидентеца тук

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
                                За момента наистина е така - 50% съм вътре, за напред не знам как ще е, надявам се да изляза на + .Не знам обаче, защо ти се занимаваш с форума при положение, че винаги си казвал, че акциите ще падат, а и си на депозит??/
                                Не се заяждам, наистина ми е интересно

Коментар

Working...
                                X