IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ФеърПлей Пропъртис АДСИЦ (FPP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
    Май ти си тоя, дето се прави на голямата работа - аз винаги съм бил човек скромен. Но ти... о-о-о "аз играя с ОГРОМЕН капитал", "аз съм най-богатият", "аз - не знам си какво"...

Както ти казах - не ме интересуваш. На борсата всички са равни, правилата са еднакви за всички - и аз нямам намерение да съобразявам сделките си с плондер като тебе. Ако искам ще купувам или продавам 100 акцийки, ако искам - хиляда или една - и ти не можеш да направиш нищо по тоя въпрос, освен да злобееш и да разправяш на всеослушание как си толкова велик, че всички останали само ти пречат.

Само че си злобей наум - виждаш - вече ужасно много досади на всички.
    защо толкова усилено ме дразниш ти от къде знаеш каква ми е стойнстта на портфейла, като аз никога не съм я казвал публично??? Не можеш ли да разбереш че ти си вредният за борсата не аз да моя портфейл сигурно е доста по-голям от твоя и то може би пъти ( както съм сигурен че има и колеги с пъти по-големи портфейли от моя които аз много повече от теб уважавам въпреки че те нямат толкова много мнения във форума колкото ти гуру). Ти правиш малки сделки защотото стойността на капитала ти е малка, а не защото си скромен или не можеш да си натикаш въшките в някоя позиция, напротив с малкият си портфейл пречиш на мен и на колегите които имат МНОГО ПО-ГОЛЯМ И ОТ МОЯ ПОРТФЕЙЛИ не го ли разбра това? А аз специално имам СИГУРНО (може и да не е така) по-голям портфейл от теб защото съм скромен и работя много и винаги предпочитам вместо да пиша десетки хиляди мнения да намеря от някъде пари и да ги инвестирам на БФБ или други места. Аз не ходя с 30 лева на море, а повече и това няма нищо общо със скромността, а аз като имам 30 лева си седя в нас или ходя да изкарам от някъде пари защото ме е срам от приятелката ми да я заведа с 30 лева на море
    Last edited by VINS; 30.08.2012, 17:06.

Коментар

• Първоначално изпратено от VINS Разгледай мнение
      Абе смешен как въобще можеш да си и помислиш за сделки на стойност 30тина лева бе ей това не мога да проумея, как въобще може да имаш самочувствие на инвеститор, че чак и БЕЗПЛАТНИ СЪВЕТИ ДАВАЛ, при положение че правиш сделки на които и kомисионните им като транзaкционни разходи са по-високи (може би тези разходи ти стигат до 5-6 % в твоя случаи), аз винаги съм опитвал да избягвам сделки под 1000 лева (даже 1333 лева май беше онова за транз. разходи)Естествено че ти бъъркаш работата на мен, а не аз на теб защото тези 20 човека за който говориш (те не са 20, а са 3ма но на мен ми пука на оная работа), ако не сме ние които се дразним на инвеститори с по 200 лева позиции то и вас няма да Ви има ТОВА НЕ ГО ЛИ РАЗБИРШ, не случайно на чуждите борси минимума е 1 лот=100 акции и знаеш ли колко пъти някой като ти продаде 66 акции и после се чудиш на кой пазар да ги продадеш защото в САЩ специално има 1 или 2 пазара на който можеш да продадеш по-малко от 100 акции, СЛУЧВАЛО МИ СЕ Е НА МЕН ЛИЧНО И ЗА ТОВА ТИ ГО ДАВАМ ЗА ПРИМЕР. КОЛКО ПЪТИ ДА ТИ ПОВТАРЯМ ИЛИ НЕ СЕ ИМАИ ЗА ГУРУ ИЛИ НЕ СПОМЕНАВАЙ РАЗМЕРА НА СДЕЛКИТЕ ТИ С Е Ш Н О Е!!!!!!!!!!!!
      П.П. и ако това че си на 37 години и живееш при баба ти е вярно, за мен си пълен аутсайдер, обиждай се колкото искаш
      не сравнявай борсата в бг с други по света
      в щатите има DRIP - където инвестираш малки суми всеки месец + дивидента
      отделно пък ако не купуваш кръгли лотове са ти по скъпи таксите

тука няма - съответно ако искаш да инвестираш в някоя компания с малки суми, но редовно - купуваш всеки месец акции за по 200 лв плащаш си 2 лв и това е
      “The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”

Коментар

• Първоначално изпратено от VINS Разгледай мнение
        .....аз целя да направя по-малко доходност но с много, много пъти повече капитал пък ако тръгнат нещата може и със заемен, но такива като теб ми пречат и то много ти на мен пречиш...
        Май ти си тоя, дето се прави на голямата работа - аз винаги съм бил човек скромен. Но ти... о-о-о "аз играя с ОГРОМЕН капитал", "аз съм най-богатият", "аз - не знам си какво"...

Както ти казах - не ме интересуваш. На борсата всички са равни, правилата са еднакви за всички - и аз нямам намерение да съобразявам сделките си с плондер като тебе. Ако искам ще купувам или продавам 100 акцийки, ако искам - хиляда или една - и ти не можеш да направиш нищо по тоя въпрос, освен да злобееш и да разправяш на всеослушание как си толкова велик, че всички останали само ти пречат.

Само че си злобей наум - виждаш - вече ужасно много досади на всички.
        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• [QUOTE=Императорът;1059306757]Интересно, винс - защо мислиш, че твоите проблеми и тревоги ме интересуват?

Ако искам, ще си купя ЕДНА акция за 28 стинки - ей-така, за да се нервиш - с мои пари си ги купувам.[/QU
          Проблема не е в едната сделка с едната акция, а проблема е че се правиш на голяма работа а пък всички сделки са ти смешни като теб самия. Хвалиш ми се че си правил 1000%, но с колко капитал със 100; иляду, две иляди лева? Тези времена никога няма да се върнат аз не целя да правя1000 % аз целя да направя по-малко доходност но с много, много пъти повече капитал пък ако тръгнат нещата може и със заемен, но такива като теб ми пречат и то много ти на мен пречиш а не аз на теб и ако наистина разбера ,че точно ти МИТКО си ми продал една акция ще те намера ще ти я нав..... Защото аз се чудя как да напълня повече пък такива като теб нещастници ми продават по 100 акциики и как смятате скъпи 20тина човека да привличете повече капитал на БФБ и да правите номинално по-големи печалби от 4-500 лева макар и не с 1000% доходност, като вашият Г(к)УРУ прави сделки с по111 акции в тази отлична за мен компания (нямам в момента и познайте каква е причината)???????????/

Коментар

• Боже колко злоба има на тоя свят, боже?!

Коментар

• Интересно, винс - защо мислиш, че твоите проблеми и тревоги ме интересуват?

Ако искам, ще си купя ЕДНА акция за 28 стинки - ей-така, за да се нервиш - с мои пари си ги купувам.

Коментар

Казах, че питам принципно.

Ревал съм бил - с хилещо се човече ли? Просто ми направи впечатление, че никой не говори за дивидентът.

Винс - а защо мислиш, че сега имам 111 акции? Мисля, че и аз и още 20 души ти казаха да си гледаш в твоето си канче и да не квичиш.
                Абе смешен как въобще можеш да си и помислиш за сделки на стойност 30тина лева бе ей това не мога да проумея, как въобще може да имаш самочувствие на инвеститор, че чак и БЕЗПЛАТНИ СЪВЕТИ ДАВАЛ, при положение че правиш сделки на които и kомисионните им като транзaкционни разходи са по-високи (може би тези разходи ти стигат до 5-6 % в твоя случаи), аз винаги съм опитвал да избягвам сделки под 1000 лева (даже 1333 лева май беше онова за транз. разходи)Естествено че ти бъъркаш работата на мен, а не аз на теб защото тези 20 човека за който говориш (те не са 20, а са 3ма но на мен ми пука на оная работа), ако не сме ние които се дразним на инвеститори с по 200 лева позиции то и вас няма да Ви има ТОВА НЕ ГО ЛИ РАЗБИРШ, не случайно на чуждите борси минимума е 1 лот=100 акции и знаеш ли колко пъти някой като ти продаде 66 акции и после се чудиш на кой пазар да ги продадеш защото в САЩ специално има 1 или 2 пазара на който можеш да продадеш по-малко от 100 акции, СЛУЧВАЛО МИ СЕ Е НА МЕН ЛИЧНО И ЗА ТОВА ТИ ГО ДАВАМ ЗА ПРИМЕР. КОЛКО ПЪТИ ДА ТИ ПОВТАРЯМ ИЛИ НЕ СЕ ИМАИ ЗА ГУРУ ИЛИ НЕ СПОМЕНАВАЙ РАЗМЕРА НА СДЕЛКИТЕ ТИ С Е Ш Н О Е!!!!!!!!!!!!
                П.П. и ако това че си на 37 години и живееш при баба ти е вярно, за мен си пълен аутсайдер, обиждай се колкото искаш
                Last edited by VINS; 30.08.2012, 15:58.

Коментар

Мошшшеници.
                  Е, това не е ли реване? И безпричинно обиждане!?
                  После иначе търсим коректност и комуникация с мениджмънта..
                  Добрият, стар Батя

Коментар

• Първоначално изпратено от Спекулант Разгледай мнение
                    Тогава що ревеш за някви дребни стинки??
                    Аз имам няколки хилки да взимам и пак си чакам спокойно, а ти.... мошенници чак ги изкара.
                    Има си закон, чети, тогава реви
                    Казах, че питам принципно.

Ревал съм бил - с хилещо се човече ли? Просто ми направи впечатление, че никой не говори за дивидентът.

Винс - а защо мислиш, че сега имам 111 акции? Мисля, че и аз и още 20 души ти казаха да си гледаш в твоето си канче и да не квичиш.

Коментар

• Ай стига бе Винсов, и тука ли почнахте.
                      Какво те е стресирал толкова, да не ти бърка джоба. Играй си твойта игра и толкова.

Дивидента - ми когато дойде. А и не е добре всичкия див.кеш наведнъж, изкушава се чиляк.
                      Тамън който има да пълни още е добре за него. Че като дойде ракетното гориво и запали ракетата.....върви я гони

Коментар

Мошшшеници.

То-о-о, аз питам теоретическата де - бях ги продал повечето си заедно с дивидентът - бях си запазил само около 111 броя. С тоя дивидент и без него - се тая.
                        Абе ти верно си голям смешник и после се сърдиш като ти го кажат. Поне не се излагай да споделяш, че ако те чете някой чужд инвеститор хептен няма да видим чужд капитал на БФБ. Как мислиш да дойде чужденец на борса на която търгува рамо до рамо с човек който има императорско самочувствие с над 18000 коментара и дава БЕЗПЛАТНИ СЪВЕТИ, а пък прави сделки за по 100 лева и ходи наморе с дивидент от няма и 30 лева. Лелеееееееееееее направо ми се реве не мога да повярвам. После ми ги продай на мен тея 111 акции и да те намеря и да ги........!!!! И аз се чудя как да правя пакети!!?/!!!??

Коментар

Мошшшеници.

То-о-о, аз питам теоретическата де - бях ги продал повечето си заедно с дивидентът - бях си запазил само около 111 броя. С тоя дивидент и без него - се тая.
                          Тогава що ревеш за някви дребни стинки??
                          Аз имам няколки хилки да взимам и пак си чакам спокойно, а ти.... мошенници чак ги изкара.
                          Има си закон, чети, тогава реви
                          Добрият, стар Батя

Коментар

• Първоначално изпратено от ОК Разгледай мнение
                            В закона за Адсиц май пише, че дивиденти се дават до края на годината. Така че може и на шестмесечен да са сложили парите надявам се скоро да ги дадат де.
                            Мошшшеници.

Коментар

Т.е. никой не ще да шитне под 29.

Абе, тия туфлеци кога ще снесат дивидентът - днес последният ден от 3-месечният срок е... на бас, че са турили сухото на тримесечен депозит.
                              В закона за Адсиц май пише, че дивиденти се дават до края на годината. Така че може и на шестмесечен да са сложили парите надявам се скоро да ги дадат де.

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                                Аааа, не си прав. На мен ми се дават 20 стинки (под 29 е)
                                Т.е. никой не ще да шитне под 29.

Абе, тия туфлеци кога ще снесат дивидентът - днес последният ден от 3-месечният срок е... на бас, че са турили сухото на тримесечен депозит.

Коментар

Working...
                                X