Първоначално изпратено от Императорът
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ФеърПлей Пропъртис АДСИЦ (FPP)
Collapse
X
-
Last edited by VINS; 30.08.2012, 17:06.
-
Първоначално изпратено от VINS Разгледай мнениеАбе смешен как въобще можеш да си и помислиш за сделки на стойност 30тина лева бе ей това не мога да проумея, как въобще може да имаш самочувствие на инвеститор, че чак и БЕЗПЛАТНИ СЪВЕТИ ДАВАЛ, при положение че правиш сделки на които и kомисионните им като транзaкционни разходи са по-високи (може би тези разходи ти стигат до 5-6 % в твоя случаи), аз винаги съм опитвал да избягвам сделки под 1000 лева (даже 1333 лева май беше онова за транз. разходи)Естествено че ти бъъркаш работата на мен, а не аз на теб защото тези 20 човека за който говориш (те не са 20, а са 3ма но на мен ми пука на оная работа), ако не сме ние които се дразним на инвеститори с по 200 лева позиции то и вас няма да Ви има ТОВА НЕ ГО ЛИ РАЗБИРШ, не случайно на чуждите борси минимума е 1 лот=100 акции и знаеш ли колко пъти някой като ти продаде 66 акции и после се чудиш на кой пазар да ги продадеш защото в САЩ специално има 1 или 2 пазара на който можеш да продадеш по-малко от 100 акции, СЛУЧВАЛО МИ СЕ Е НА МЕН ЛИЧНО И ЗА ТОВА ТИ ГО ДАВАМ ЗА ПРИМЕР. КОЛКО ПЪТИ ДА ТИ ПОВТАРЯМ ИЛИ НЕ СЕ ИМАИ ЗА ГУРУ ИЛИ НЕ СПОМЕНАВАЙ РАЗМЕРА НА СДЕЛКИТЕ ТИ С Е Ш Н О Е!!!!!!!!!!!!
П.П. и ако това че си на 37 години и живееш при баба ти е вярно, за мен си пълен аутсайдер, обиждай се колкото искаш
в щатите има DRIP - където инвестираш малки суми всеки месец + дивидента
отделно пък ако не купуваш кръгли лотове са ти по скъпи таксите
тука няма - съответно ако искаш да инвестираш в някоя компания с малки суми, но редовно - купуваш всеки месец акции за по 200 лв плащаш си 2 лв и това е“The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”
Коментар
-
Първоначално изпратено от VINS Разгледай мнение.....аз целя да направя по-малко доходност но с много, много пъти повече капитал пък ако тръгнат нещата може и със заемен, но такива като теб ми пречат и то много ти на мен пречиш...
Както ти казах - не ме интересуваш. На борсата всички са равни, правилата са еднакви за всички - и аз нямам намерение да съобразявам сделките си с плондер като тебе. Ако искам ще купувам или продавам 100 акцийки, ако искам - хиляда или една - и ти не можеш да направиш нищо по тоя въпрос, освен да злобееш и да разправяш на всеослушание как си толкова велик, че всички останали само ти пречат.
Само че си злобей наум - виждаш - вече ужасно много досади на всички.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
[QUOTE=Императорът;1059306757]Интересно, винс - защо мислиш, че твоите проблеми и тревоги ме интересуват?
Ако искам, ще си купя ЕДНА акция за 28 стинки - ей-така, за да се нервиш - с мои пари си ги купувам.[/QU
Проблема не е в едната сделка с едната акция, а проблема е че се правиш на голяма работа а пък всички сделки са ти смешни като теб самия. Хвалиш ми се че си правил 1000%, но с колко капитал със 100; иляду, две иляди лева? Тези времена никога няма да се върнат аз не целя да правя1000 % аз целя да направя по-малко доходност но с много, много пъти повече капитал пък ако тръгнат нещата може и със заемен, но такива като теб ми пречат и то много ти на мен пречиш а не аз на теб и ако наистина разбера ,че точно ти МИТКО си ми продал една акция ще те намера ще ти я нав..... Защото аз се чудя как да напълня повече пък такива като теб нещастници ми продават по 100 акциики и как смятате скъпи 20тина човека да привличете повече капитал на БФБ и да правите номинално по-големи печалби от 4-500 лева макар и не с 1000% доходност, като вашият Г(к)УРУ прави сделки с по111 акции в тази отлична за мен компания (нямам в момента и познайте каква е причината)???????????/
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеКазах, че питам принципно.
Ревал съм бил - с хилещо се човече ли? Просто ми направи впечатление, че никой не говори за дивидентът.
Винс - а защо мислиш, че сега имам 111 акции? Мисля, че и аз и още 20 души ти казаха да си гледаш в твоето си канче и да не квичиш.
П.П. и ако това че си на 37 години и живееш при баба ти е вярно, за мен си пълен аутсайдер, обиждай се колкото искашLast edited by VINS; 30.08.2012, 15:58.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеМошшшеници.
После иначе търсим коректност и комуникация с мениджмънта..Добрият, стар Батя
Коментар
-
Първоначално изпратено от Спекулант Разгледай мнениеТогава що ревеш за някви дребни стинки??
Аз имам няколки хилки да взимам и пак си чакам спокойно, а ти.... мошенници чак ги изкара.
Има си закон, чети, тогава реви
Ревал съм бил - с хилещо се човече ли? Просто ми направи впечатление, че никой не говори за дивидентът.
Винс - а защо мислиш, че сега имам 111 акции? Мисля, че и аз и още 20 души ти казаха да си гледаш в твоето си канче и да не квичиш.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Ай стига бе Винсов, и тука ли почнахте.
Какво те е стресирал толкова, да не ти бърка джоба. Играй си твойта игра и толкова.
Дивидента - ми когато дойде. А и не е добре всичкия див.кеш наведнъж, изкушава се чиляк.
Тамън който има да пълни още е добре за него. Че като дойде ракетното гориво и запали ракетата.....върви я гони
Коментар
-
То-о-о, аз питам теоретическата де - бях ги продал повечето си заедно с дивидентът - бях си запазил само около 111 броя. С тоя дивидент и без него - се тая.
Коментар
-
То-о-о, аз питам теоретическата де - бях ги продал повечето си заедно с дивидентът - бях си запазил само около 111 броя. С тоя дивидент и без него - се тая.
Аз имам няколки хилки да взимам и пак си чакам спокойно, а ти.... мошенници чак ги изкара.
Има си закон, чети, тогава ревиДобрият, стар Батя
Коментар
-
Първоначално изпратено от ОК Разгледай мнениеВ закона за Адсиц май пише, че дивиденти се дават до края на годината. Така че може и на шестмесечен да са сложили парите надявам се скоро да ги дадат де.
То-о-о, аз питам теоретическата де - бях ги продал повечето си заедно с дивидентът - бях си запазил само около 111 броя. С тоя дивидент и без него - се тая.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
ОК
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеТ.е. никой не ще да шитне под 29.
Абе, тия туфлеци кога ще снесат дивидентът - днес последният ден от 3-месечният срок е... на бас, че са турили сухото на тримесечен депозит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеАааа, не си прав. На мен ми се дават 20 стинки (под 29 е)
Абе, тия туфлеци кога ще снесат дивидентът - днес последният ден от 3-месечният срок е... на бас, че са турили сухото на тримесечен депозит.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
Коментар