IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ФеърПлей Пропъртис АДСИЦ (FPP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
    Ми никой не му се дават под 29 стинки... затуй.
    Аааа, не си прав. На мен ми се дават 20 стинки (под 29 е)
    Не е препоръка... !!!
    "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
      бях се наканил ама така и не я видях тая Санта Марина това лято! аз при тази доходност бих държал поне до 50стинки
      Тони,хубаво е там....Да види човек...ам иначе...нямаш си на представа колко е скъпо

Коментар

• Първоначално изпратено от orchis Разгледай мнение
        Не че нещо, ама днес до 14 часа, оборотът е 30 (тридесет) лева
        Е сега кво, ти знаеш ли колко са много 30 лева в днешни дни.....парите са скъпи.
        Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Ми никой не му се дават под 29 стинки... затуй.
          Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

Напук на някои очаквания, днес пак Яхо-о-о.

Аре - напред към 38 стинки.
            Не че нещо, ама днес до 14 часа, оборотът е 30 (тридесет) лева

Коментар

• Напук на някои очаквания, днес пак Яхо-о-о.

Аре - напред към 38 стинки.

Коментар

• бях се наканил ама така и не я видях тая Санта Марина това лято! аз при тази доходност бих държал поне до 50стинки

Коментар

• Според мен таргет около 40-50 стотинки е реалистичен.

Има качествени активи дружеството и добър мениджмънт.

Счетоводна стойност на акция около 1.20 по IFRS. Недвижимите имоти в портфейла се преоценят по пазарна стойност веднъж в годината. Дори чисто хипотетично да отпишем 50% от стойността на активите пак имаме собствен капитал 0.60 на акция.

Имам акции!
                  Veni, Vidi, Vici

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
                    Проблемът тук е друг...Путин иска не само държавните служители да не купуват жилища а и да продадат тези,които имат сега.А това не са малко апартаменти....
                    Така е. Сигурен съм, че 99% от населението на Русия ще бъдат много доволни от този закон! След държавните служители същото ще последва и останалите руснаци с имоти в чужбина.

Коментар

Ти оптимист - половин лев трудно ще стигнат в обозримо бъдеще. Аз - навит да шитна и на 38 стинки.
                      И може би ще си прав. Като стане 38, може би ще има по-добри възможности за инвестиции. Но пък все още ще е евтино.

Коментар

• Първоначално изпратено от ОК Разгледай мнение
                        Морето ни е по-мръсно от конкурентите (не можем да го променим много това, просто Черно море е много затворено) и сезона ни е къс. Това са двата огромни недостатъка. Предимствата - близо сме до Русия, ЕС и манталитета ни е нещо средно между руския и западния. Имам акции във ФПП, таргет 50 ст., което значи че може би ще продавам от 45.
                        Ти оптимист - половин лев трудно ще стигнат в обозримо бъдеще. Аз - навит да шитна и на 38 стинки.

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
                          Проблемът тук е друг...Путин иска не само държавните служители да не купуват жилища а и да продадат тези,които имат сега.А това не са малко апартаменти....
                          Затягането на контрола води само до пробойни. Колкото по-силно стискаш водата в шепата си, толкова повече пуска. Просто руснаците искат активите им да са вън от Русия. Защото иначе може да им ги вземе я милиция, я прокурори, я рекетьори...

Коментар

• Проблемът тук е друг...Путин иска не само държавните служители да не купуват жилища а и да продадат тези,които имат сега.А това не са малко апартаменти....

Коментар

• Морето ни е по-мръсно от конкурентите (не можем да го променим много това, просто Черно море е много затворено) и сезона ни е къс. Това са двата огромни недостатъка. Предимствата - близо сме до Русия, ЕС и манталитета ни е нещо средно между руския и западния. Имам акции във ФПП, таргет 50 ст., което значи че може би ще продавам от 45.

Коментар

• Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнение
                                Но! Проблемът е, че БГ бизнесите наистина тотално губят в очите на серизоните инвеститори! И не виждам това как би се променило... и още по-лошо - кога би се променило!
                                Това е променимо за година -две, ако начело на държавата застанат компетентни и отговорни хора, а не олигофрени, тикви, бивши СИК-аджии и откровени крадци, които не зачитат законите, които трябва да защитават.

Коментар

Working...
                                X