Първоначално изпратено от Императорът
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ФеърПлей Пропъртис АДСИЦ (FPP)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениебях се наканил ама така и не я видях тая Санта Марина това лято! аз при тази доходност бих държал поне до 50стинки
Коментар
-
Първоначално изпратено от orchis Разгледай мнениеНе че нещо, ама днес до 14 часа, оборотът е 30 (тридесет) леваНе спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеНапук на някои очаквания, днес пак Яхо-о-о.
Аре - напред към 38 стинки.
Коментар
-
Според мен таргет около 40-50 стотинки е реалистичен.
Има качествени активи дружеството и добър мениджмънт.
Счетоводна стойност на акция около 1.20 по IFRS. Недвижимите имоти в портфейла се преоценят по пазарна стойност веднъж в годината. Дори чисто хипотетично да отпишем 50% от стойността на активите пак имаме собствен капитал 0.60 на акция.
Имам акции!Veni, Vidi, Vici
Коментар
-
Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнениеПроблемът тук е друг...Путин иска не само държавните служители да не купуват жилища а и да продадат тези,които имат сега.А това не са малко апартаменти....
Коментар
-
ОК
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеТи оптимист - половин лев трудно ще стигнат в обозримо бъдеще. Аз - навит да шитна и на 38 стинки.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ОК Разгледай мнениеМорето ни е по-мръсно от конкурентите (не можем да го променим много това, просто Черно море е много затворено) и сезона ни е къс. Това са двата огромни недостатъка. Предимствата - близо сме до Русия, ЕС и манталитета ни е нещо средно между руския и западния. Имам акции във ФПП, таргет 50 ст., което значи че може би ще продавам от 45.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
ОК
Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнениеПроблемът тук е друг...Путин иска не само държавните служители да не купуват жилища а и да продадат тези,които имат сега.А това не са малко апартаменти....
Коментар
-
ОК
Морето ни е по-мръсно от конкурентите (не можем да го променим много това, просто Черно море е много затворено) и сезона ни е къс. Това са двата огромни недостатъка. Предимствата - близо сме до Русия, ЕС и манталитета ни е нещо средно между руския и западния. Имам акции във ФПП, таргет 50 ст., което значи че може би ще продавам от 45.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнениеНо! Проблемът е, че БГ бизнесите наистина тотално губят в очите на серизоните инвеститори! И не виждам това как би се променило... и още по-лошо - кога би се променило!Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
Коментар