If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Абе, тия туфлеци кога ще снесат дивидентът - днес последният ден от 3-месечният срок е... на бас, че са турили сухото на тримесечен депозит.
В закона за Адсиц май пише, че дивиденти се дават до края на годината. Така че може и на шестмесечен да са сложили парите надявам се скоро да ги дадат де.
Според мен таргет около 40-50 стотинки е реалистичен.
Има качествени активи дружеството и добър мениджмънт.
Счетоводна стойност на акция около 1.20 по IFRS. Недвижимите имоти в портфейла се преоценят по пазарна стойност веднъж в годината. Дори чисто хипотетично да отпишем 50% от стойността на активите пак имаме собствен капитал 0.60 на акция.
Проблемът тук е друг...Путин иска не само държавните служители да не купуват жилища а и да продадат тези,които имат сега.А това не са малко апартаменти....
Така е. Сигурен съм, че 99% от населението на Русия ще бъдат много доволни от този закон! След държавните служители същото ще последва и останалите руснаци с имоти в чужбина.
Морето ни е по-мръсно от конкурентите (не можем да го променим много това, просто Черно море е много затворено) и сезона ни е къс. Това са двата огромни недостатъка. Предимствата - близо сме до Русия, ЕС и манталитета ни е нещо средно между руския и западния. Имам акции във ФПП, таргет 50 ст., което значи че може би ще продавам от 45.
Ти оптимист - половин лев трудно ще стигнат в обозримо бъдеще. Аз - навит да шитна и на 38 стинки.
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Проблемът тук е друг...Путин иска не само държавните служители да не купуват жилища а и да продадат тези,които имат сега.А това не са малко апартаменти....
Затягането на контрола води само до пробойни. Колкото по-силно стискаш водата в шепата си, толкова повече пуска. Просто руснаците искат активите им да са вън от Русия. Защото иначе може да им ги вземе я милиция, я прокурори, я рекетьори...
Коментар