Прав си Винс такива хора принизиха и заеха мястото на истинските известитори.Сериозните хора с пари и знания не искат да ги критикуват и надвикват такива жалки Императороподобни. Кога успя да ги напише тези 18000 поста и все да съветва, а съм сигурен че и 10 икономически книги не е прочел. Много е отвратителен и просташкия му расизъм- в него се оглежда комплексарската му душа.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ФеърПлей Пропъртис АДСИЦ (FPP)
Collapse
X
-
Да към определен момент се разбра как лъжеш хората с цел лична облага. Момчето е понесло загуби заради себе си лъже императора. Колко ли хора си излъгал така и със застраховките , които пробутваш зад гърба на www.investor.bg. Да не се окажеш един императорски дребен измамник.
Коментар
-
Първоначално изпратено от forman777 Разгледай мнениеТози генеален инвеститор се гордее със смешните си поръчки от 111 и 1111 за стотинки и съвети дава за тях. Смешен и жалък но и много претенциозен.Хвали се със дивиденти за жълти стотинки. Господин Донев това жабата онова- отвратителен сервилник- с 30 лева дивиденти да не ходи на пет звездни хотели. Просто е пародия на инвеститор и във всяка тема комлексара все пише та чак и Нушито вкараш да го подкрепя- клоун на ента степен е, а мрази циганите- на думи де иначе може и да им се мазни и да им се навежда за застраховките. Рекламира се като скромен- ако с тези 18000 поста е скромен то сериозните хора в този форум какви са.
Коментар
-
Първоначално изпратено от първи стъпки Разгледай мнениеЕми Импе и аз питах за ФППто какво да правя преди дивидентът и ти даде "добронамерен" съвет: Стискайте, под 0,32-0,33 не продавайте - факт!
След дививенът, когато цената падна за 3-4 сделки /за които между другото има поне 3 ма претенденти, че са купувачи по тях / до 0,22 някъде, ти най-самодоволно обясни как си продал на 0,29лв. Ето това е отвратително, жалко, подло и т.н.
За останалите ти недостатъци няма да говоря, че всички имаме трески за дялане.
Казал съм ти своето мнение към определен момент, не е било с цел да подведа теб или който и да било. Пазарът винаги остава до голяма степен хаотичен и не се поддава на точни прогнози - би трябвало да си разбрал това.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от VINS Разгледай мнениеЗащо точно зад океана то можеш и от БГ да го правиш, само си избери свестен бокер че съм се опарвал от един варненски брокер и много боли
ама там искат 25 к акаунт - тва теб не те бърка
та въпроса ми беше защо предпочете бфб пред другите пазари“The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
Да, давам безплатни съвети. Когато някой ми пише и ме помоли за помощ, опитвам да му услужа доколкото мога - последният беше вчера.
След дививенът, когато цената падна за 3-4 сделки /за които между другото има поне 3 ма претенденти, че са купувачи по тях / до 0,22 някъде, ти най-самодоволно обясни как си продал на 0,29лв. Ето това е отвратително, жалко, подло и т.н.
За останалите ти недостатъци няма да говоря, че всички имаме трески за дялане.Last edited by първи стъпки; 30.08.2012, 17:45.
Коментар
-
ОК
Абе тая тема няма ли си модератори?
Коментар
-
Само какво име си е сложил Императора- гръмко и пълно с комплекси. Безработния съкратен учител император- много смешно. Ще пишеш 180000 поста във собствения си форум, но ти никога няма да имаш такъв разбира се. Пиши ги на Нушито на листове втора ръка , а не да занимаваш всички със комплексите си и да насаждаш расизъм.
Коментар
-
Този генеален инвеститор се гордее със смешните си поръчки от 111 и 1111 за стотинки и съвети дава за тях. Смешен и жалък но и много претенциозен.Хвали се със дивиденти за жълти стотинки. Господин Донев това жабата онова- отвратителен сервилник- с 30 лева дивиденти да не ходи на пет звездни хотели. Просто е пародия на инвеститор и във всяка тема комлексара все пише та чак и Нушито вкараш да го подкрепя- клоун на ента степен е, а мрази циганите- на думи де иначе може и да им се мазни и да им се навежда за застраховките. Рекламира се като скромен- ако с тези 18000 поста е скромен то сериозните хора в този форум какви са.
Коментар
-
КОМПЛЕКСАРИ са само тия, които се чувстват велики само когато уязвяват и обиждат някого. Аз съм възпитан човек и не смятам повече да падам на вашето просташко ниво - на тоя, дето твърди че съм сервилничил на О. Донев, щото той ме черпел с кафе и на оня другия, дето се изкарва едва ли не Бъфет и само се пеняви, че който търгувал с по-малки обеми му пречел.
Ще работя каквото си искам и ще инвестирам по колкото си искам и никой интернет-анонимник не е дорасъл да ми дава съвети какво да правя с живота си и с парите си.
Да, давам безплатни съвети. Когато някой ми пише и ме помоли за помощ, опитвам да му услужа доколкото мога - последният беше вчера. Нямам намерение да падна толкова ниско, че да искам пари от някого за дребна информация или съвет по интернет. Ако бях като винс, вчера щях да отговоря "Бе я не ме занимавай с твоите дребни пари, туфлек - знаеш ли кой съм аз..."
Но както и да е, лайте си - ВИЕ на мен не ми пречите, помпайте си самочувствието както можете, мастурбанти.
И, форман - ако искам ще натрупам 180 000 поста. Когато си направиш свой сайт и форум - тогава ще ми ги броиш, шебек.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от forman777 Разгледай мнениеВинс е прав- Импа е един форумен комплексар.Може да е спечелил малко пари от борсата, но спрямо шума и претенциите които има те са нищожни. Все се меси навсякъде без да е компетентен, а да не говорим колко е сервилен и нищожен спрямо Донев и другите силни на деня и то са някакви дребни услуги и почерпки.От къде накъде ще има 18000 поста да не е форумен гуру или свръх анализатор- не свръх смешен комплексар и е без работа и мишка в живота. С този опит с който се хвали, ако имаше способности досега да е милионер. Да не говорим , че използва форума за да нахалства на хората за застраховките си. Не си гледа учителството, а може и да е изгонен от там и все води расистката си пропаганда на много ниско и просташко ниво. Може и трябва да е по скромен и да пише само , когато го питат и има какво да каже. Дребна риба която се прави на акула- смешен типаж.
Коментар
-
Винс е прав- Импа е един форумен комплексар.Може да е спечелил малко пари от борсата, но спрямо шума и претенциите които има те са нищожни. Все се меси навсякъде без да е компетентен, а да не говорим колко е сервилен и нищожен спрямо Донев и другите силни на деня и то са някакви дребни услуги и почерпки.От къде накъде ще има 18000 поста да не е форумен гуру или свръх анализатор- не свръх смешен комплексар и е без работа и мишка в живота. С този опит с който се хвали, ако имаше способности досега да е милионер. Да не говорим , че използва форума за да нахалства на хората за застраховките си. Не си гледа учителството, а може и да е изгонен от там и все води расистката си пропаганда на много ниско и просташко ниво. Може и трябва да е по скромен и да пише само , когато го питат и има какво да каже. Дребна риба която се прави на акула- смешен типаж.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ceneto Разгледай мнениемани го импето него си го знаем,
кажи що не си търгуваш зад океана там какво ти пречи
Коментар
-
Първоначално изпратено от VINS Разгледай мнение... Защото аз се чудя как да напълня повече пък такива като теб нещастници ми продават по 100 акциики ....
кажи що не си търгуваш зад океана там какво ти пречи“The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”
Коментар
Коментар