IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ФеърПлей Пропъртис АДСИЦ (FPP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от snaky Разгледай мнение
    Втора тема осирате. Прекалявате вече!
    Ама щом ще е така да се включа и аз. Прави сте за някои неща, за това, че някой може да се подведе и т.н. Обаче да го нападате за това, че ви пречи, щото търгува с ниски обеми е смешно. Когато някой голям манипулира пазара не ви ли пречи?!

На мен ми пречи и то много. Като вземат някои хедж фондове да мътят водата ми пречи, когато някои си анализатор Х от някоя си банка излезе с препоръка обратна на моята позиция ми пречи, когато политик или шеф на централна банка се изкаже ми пречи още повече.

Всички тези манипулатори ми пречат 100 пъти повече от Импа с неговите сделчици.

Ще кажете на БФБ няма такива. Има. И са много. Най-лошото е, че почти винаги боравят с вътрешна информация, до която ние с вас нямаме достъп и остават винаги безнаказани! Те са много по-зловредни.
    Приятелю бъркаш с тази теория за хедж фондовете и то много сега ще се опитам да се обоснова и дано да схванеш за какво ти говоря, а не да си мислиш ч е се заяждам с теб. Ако имаше хедж фондове на БФБ ние с теб щяхме да бъдем много доволни и щяхме да прави големи доходности с 100% от капитала си даже и щяхме да използваме заемен капитал. Така щеше да стане защото каквото прави сега императора с нас(надявам се и твоите сделки повечето да са на над 200-300 лева стойност), това щяхме да правим и ние с фондовете, просто щяхме да ги пеним и МОЯТ ОГРОМЕН ЗА ИМПЕРАТОРА ПОРТФЕЙЛ (Не знам как го оцени колко е огромен като аз никога не съм казвал колко капитал имам просто предполагам че е доста по-голям от на Н.В. ГУРУТО) е смешен за фондовете и както за мен сделките на императора са смешни така и моите сделки за фондовете ще бъдат смешни. И тогава няма пиша безмислени постове и да давам безплатни съвети, а ще си търгувам тихо и кротко наволя. Тъй,че се моли да доидат фондовете защото играта там е много лесна ( а на бфб ще е и много доходна защото навън този номер проверено ставано там, правиш смешна доходност там всичко добро си е и на добра цена, а не като на бфб за стотинки) ако дойдат(много силно ме съмнява като разберат гуруто на бфб с какви обеми играе) ти сам ще се убедиш за какво се нервя и сам ще видиш каква вреда е правил гурото с огромен брой коментари и смешни експозиции. Не случайно пиша в тази тема за ФПП, защото това за мен е добра акция с няколко стотин % потенциал, но обясни ми при тази ликвидност как да вляза, защото на мен целта не ми е да купянито иляду нито десет иляди акции и да правя огромни доходностии. Направи проста сметка ако купиш 1000 акции на 30 стотинки (с комисионните защото не знаеш на колко сделки ще минат, ако ти ги продава гуруто по100 комисионните скачат доста като разходи) и после ги продадеш на 90 ст. (напълно реалн тази акция за мен е бетон на над 1 лев), това са 200% доходност и ще има да се хвалиш на познати колко велик ИНВИСИТУР си, но номинално това са няма и 600 лева печалба(пак ти казвам не се знае какви ще ти бъдат комисионните защото ако има някое гуро да ти ги пуска по 50-100 смятай си ги сам колко ще бъдат)Е аз сега те питам заслужава ли си да кисне човек 6 години (аз от толкова кисна на бфб специално), да строши 4 комп./лаптопи и да се хвали по форумите и на познати че е професионален ИНВИСИТУР?????????????? Не ли е по добре да прикоткаме тези фондове и да правим еб.вки с тях както Гуруто сега с нас, но и да правим по 6000,60000лв.... номинална печалба взависимост колко ти е капитала (собствен/заемен)????

Коментар

• ВИНС-ов, ти да не си кадър на ВИНС Варна?

Коментар

• Втора тема осирате. Прекалявате вече!
        Ама щом ще е така да се включа и аз. Прави сте за някои неща, за това, че някой може да се подведе и т.н. Обаче да го нападате за това, че ви пречи, щото търгува с ниски обеми е смешно. Когато някой голям манипулира пазара не ви ли пречи?!

На мен ми пречи и то много. Като вземат някои хедж фондове да мътят водата ми пречи, когато някои си анализатор Х от някоя си банка излезе с препоръка обратна на моята позиция ми пречи, когато политик или шеф на централна банка се изкаже ми пречи още повече.

Всички тези манипулатори ми пречат 100 пъти повече от Импа с неговите сделчици.

Ще кажете на БФБ няма такива. Има. И са много. Най-лошото е, че почти винаги боравят с вътрешна информация, до която ние с вас нямаме достъп и остават винаги безнаказани! Те са много по-зловредни.

Коментар

• Първоначално изпратено от първи стъпки Разгледай мнение
          Импе, този ми пост не бе адресиран към теб бе човек, ти защо реши така? Когато имам да кажа нещо на някого като реплика, винаги го цитирам.
          И аз мислех, че не могат да се правят такива доходности, но като ви чета, разбирам, че само аз май не мога.

А, не съм те разбрал значи, извинявай.

Правят се такива доходности, ама в последните 6-7 години вече по-трудно. Ама нищо - ти си пазарувай качество и дръж - в един момент може да се окажеш с 1038% доходност.
          Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от forman777 Разгледай мнение
            Да измамниците като тебе са вечни, но и ти се демаскира с методите си. Форумен сурогат на манията за величие и полуинтелигентен комплексар. Все по трудно ще минават дребните ти измами с акции и застраховки за сметка на новите.Смешен псевдо имперски лумпен.
            Колега лошото е че има други колеги които не могат да го разберат това не могат да разберат, че човек който има над 18000 коментара в най-големият и значим саит за инвестиции в БГ има самочувствие за инвиститор с много опит и постигнати огормни доходностти и е компетентен за всичко, А ТЪРГУВА С ПО 200-300 ЛЕВА НА ПОЗИЦИЯ Т О В А Е М Н О Г О С М Е Ш Н О!!!!!!!!!!!!!!!! Аз наистина се моля да не ни четат инвеститори от чужбина, нали не е нужно да обеснявам защо? Да на мен ми пречи колега марков защото за мен е срамно да съм с колега който днес изпени като по учебник в атерата и познай с колко броики- 111, КАТО ПО УЧЕБНИК АЗ ТЪКМО ОПИСАХ С КАКВО СА ХАРАКТЕРНИ ПЕНАДЖИИТЕ ПО СВЕТА И ТОЙ ГО НАПРАВИ!!! Вместо някой да ме плюе нека проучи какво описвах преди няколко часа и как постъпи Гуруто. И колега марков аз никого не съм изгонил и въобще не ми пука дали императора ще пише или няма да пише. За мен е обидно да имам колега като Гуруто и да чуя от някои познат, а ти търгуваш на борсата аз имам един познат Митака(Императора) който също търгува и той ми каза че много ги разбира нещата. Клега Марков ако мислиш,че инвиститори като Гурото подобряват ликвидността на БФБ, много жалко говори това за теб.
            Last edited by VINS; 30.08.2012, 20:17.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
              Стъпков - 4-цифрени доходности в проценти не могат да се правят за година - това да не са наркотици?
              Импе, този ми пост не бе адресиран към теб бе човек, ти защо реши така? Когато имам да кажа нещо на някого като реплика, винаги го цитирам.
              И аз мислех, че не могат да се правят такива доходности, но като ви чета, разбирам, че само аз май не мога.

Last edited by първи стъпки; 30.08.2012, 20:16.

Коментар

• Да измамниците като тебе са вечни, но и ти се демаскира с методите си. Форумен сурогат на манията за величие и полуинтелигентен комплексар. Все по трудно ще минават дребните ти измами с акции и застраховки за сметка на новите.Смешен псевдо имперски лумпен.

Коментар

• Първоначално изпратено от първи стъпки Разгледай мнение
                  Да вмъкна само "за протокола" както се казва, че ако човек прави 4цифрени доходности и се занимава с това от години, дори и със 100 лв. да е започнал, то той задължително трябва да е милионер към днешна дата! Това от математиката...
                  Стъпков - 4-цифрени доходности в проценти не могат да се правят за година - това да не са наркотици?
                  То и от наркотици сигурно не може.

Данеда - мене никой не може да ме изгони - камо ли такива човешки отпадъци. Те ще отидат в небитието, както десетки други преди тях.

Искам да се извиня на всички, че позволих на поредното поколение форумни простаци и комплексари да ме увлекат в празнословните си нападки - няма да се повтори.
                  Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Да си купува но лъже новите съфорумци , а и 18000 поста са прекалено много за нивото му и подготовката му на инвеститор.Все съди другите и развива първобитен расизъм.Малко по полека и да не подвежда и занимава форума все със себе си.

Коментар

• Стига бе хора. В форума има много смешници дето лаят изобщо без да правят сделки, импето поне реално купува и продава нещо. Ликвидност на БФБ ще има като се появят и дребните с по 1-2 хил семейни спестявания които ги няма сега.......
                      Що точно него наброикахте сега. Спрете се !
                      Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Това математическо съждение е вярно ,но за изводите всички се досещаме. Никого не гоним, но коректното отношение към съфорумците е много важно.

Коментар

• Да вмъкна само "за протокола" както се казва, че ако човек прави 4цифрени доходности и се занимава с това от години, дори и със 100 лв. да е започнал, то той задължително трябва да е милионер към днешна дата! Това от математиката...

Коментар

• Първоначално изпратено от forman777 Разгледай мнение
                            Да така е много пречи гръмко рекламираната със 18000 поста некомпетентност. Във всяка област този Гуру е безпорен корифей а целта му е да прави дребни измами на новите.
                            Изгонихте Forex мастърa, ако продължавате така ще изгоните и Императора...

Коментар

• Да така е много пречи гръмко рекламираната със 18000 поста некомпетентност. Във всяка област този Гуру е безпорен корифей а целта му е да прави дребни измами на новите.

Коментар

• Първоначално изпратено от ceneto Разгледай мнение
                                свестните брокери са зад океана
                                ама там искат 25 к акаунт - тва теб не те бърка
                                та въпроса ми беше защо предпочете бфб пред другите пазари
                                Защото БФБ е един от най-подценените пазари в света в САЩ в момента което добро е скъпо, а тук има поне 10 компании съм си набелязъл но не мога да вляза заради такива като гуруто, защото ликжидността е умопомрачителна. Гурото може да се кефи на 1000% но той ще ги направи с няма и една илядарка, защото не знам дали си пробвал да влезеш със 100% от портфейла си някъде, ПЪЛНА СКРЪБ Е, пък за излизане да не говорим и познай кой ти мъти водата този който си слага най-горе бид купува на 2.048 111 броя и ти седиш малко по надолу но със няколко пъти (десетки) повее броя. И тоя същия после на аска пак ще е пред теб. Да той ще е доволен на доходността, защото аз мисля че на БФБ има компании кои спокойно могат да направят не 1000% но няколко стотин процента печалба, ИМА ТАКИВА. Но аз ( мисля и други колеги) че ще са по доволни на едни 100-200-300% но на повече от 1000 лева капитал

Коментар

Working...
                                X