Първоначално изпратено от snaky
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ФеърПлей Пропъртис АДСИЦ (FPP)
Collapse
X
-
-
Втора тема осирате. Прекалявате вече!
Ама щом ще е така да се включа и аз. Прави сте за някои неща, за това, че някой може да се подведе и т.н. Обаче да го нападате за това, че ви пречи, щото търгува с ниски обеми е смешно. Когато някой голям манипулира пазара не ви ли пречи?!
На мен ми пречи и то много. Като вземат някои хедж фондове да мътят водата ми пречи, когато някои си анализатор Х от някоя си банка излезе с препоръка обратна на моята позиция ми пречи, когато политик или шеф на централна банка се изкаже ми пречи още повече.
Всички тези манипулатори ми пречат 100 пъти повече от Импа с неговите сделчици.
Ще кажете на БФБ няма такива. Има. И са много. Най-лошото е, че почти винаги боравят с вътрешна информация, до която ние с вас нямаме достъп и остават винаги безнаказани! Те са много по-зловредни.
Коментар
-
Първоначално изпратено от първи стъпки Разгледай мнениеИмпе, този ми пост не бе адресиран към теб бе човек, ти защо реши така? Когато имам да кажа нещо на някого като реплика, винаги го цитирам.
И аз мислех, че не могат да се правят такива доходности, но като ви чета, разбирам, че само аз май не мога.
Правят се такива доходности, ама в последните 6-7 години вече по-трудно. Ама нищо - ти си пазарувай качество и дръж - в един момент може да се окажеш с 1038% доходност.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от forman777 Разгледай мнениеДа измамниците като тебе са вечни, но и ти се демаскира с методите си. Форумен сурогат на манията за величие и полуинтелигентен комплексар. Все по трудно ще минават дребните ти измами с акции и застраховки за сметка на новите.Смешен псевдо имперски лумпен.Last edited by VINS; 30.08.2012, 20:17.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеСтъпков - 4-цифрени доходности в проценти не могат да се правят за година - това да не са наркотици?
И аз мислех, че не могат да се правят такива доходности, но като ви чета, разбирам, че само аз май не мога.
Last edited by първи стъпки; 30.08.2012, 20:16.
Коментар
-
Първоначално изпратено от първи стъпки Разгледай мнениеДа вмъкна само "за протокола" както се казва, че ако човек прави 4цифрени доходности и се занимава с това от години, дори и със 100 лв. да е започнал, то той задължително трябва да е милионер към днешна дата! Това от математиката...
То и от наркотици сигурно не може.
Данеда - мене никой не може да ме изгони - камо ли такива човешки отпадъци. Те ще отидат в небитието, както десетки други преди тях.
Искам да се извиня на всички, че позволих на поредното поколение форумни простаци и комплексари да ме увлекат в празнословните си нападки - няма да се повтори.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Стига бе хора. В форума има много смешници дето лаят изобщо без да правят сделки, импето поне реално купува и продава нещо. Ликвидност на БФБ ще има като се появят и дребните с по 1-2 хил семейни спестявания които ги няма сега.......
Що точно него наброикахте сега. Спрете се !Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от forman777 Разгледай мнениеДа така е много пречи гръмко рекламираната със 18000 поста некомпетентност. Във всяка област този Гуру е безпорен корифей а целта му е да прави дребни измами на новите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ceneto Разгледай мнениесвестните брокери са зад океана
ама там искат 25 к акаунт - тва теб не те бърка
та въпроса ми беше защо предпочете бфб пред другите пазари
Коментар
Коментар