IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ФеърПлей Пропъртис АДСИЦ (FPP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
    kak da ne се знае, нали вече са шитнали една част от тях а други са договорили.
    Ако толкова са под въпрос, да направят една ликвидация и да се свършва )))))
    Ърм - зная - има шитнати и договорени, Матю вика - до 50% по-сосен дивидент - т.е. 5 стинки, но докато не земе Честната игричка сухичкото - сигурно няма... дано стане. 5 стинки - хубаво.
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
      Не се знае колко дома ще успеят да шитнат.
      kak da ne се знае, нали вече са шитнали една част от тях а други са договорили.
      Ако толкова са под въпрос, да направят една ликвидация и да се свършва )))))
      Не е препоръка... !!!
      "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
        кое му е неопределеното, според теб
        Не се знае колко дома ще успеят да шитнат.

Коментар

Да, или от Атерата. Тук - може да се окаже най-атрактивно, но засега е най-неопределено и трудно за прогноза - от тия три АДСИЦ-а.
          кое му е неопределеното, според теб
          Не е препоръка... !!!
          "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от daneda121 Разгледай мнение
            Или от атерата...
            Да, или от Атерата. Тук - може да се окаже най-атрактивно, но засега е най-неопределено и трудно за прогноза - от тия три АДСИЦ-а.

Коментар

Май някои мъдри хора преливат парички от Буллендът натуканка.

Търсенето надвишава очевидно предлагането - и Чесното игричка нагоре ще върви. Добре че туканка нелошо позаредих.
              Колко нелошо бе Г(к)уро, 2222 ли???????????

Коментар

Май някои мъдри хора преливат парички от Буллендът натуканка.

Търсенето надвишава очевидно предлагането - и Чесното игричка нагоре ще върви. Добре че туканка нелошо позаредих.
                Или от атерата...

Коментар

• Май някои мъдри хора преливат парички от Буллендът натуканка.

Коментар

• Първоначално изпратено от siko13 Разгледай мнение
                    Боже колко злоба има на тоя свят, боже?!
                    Човешкото в човека го няма вече ! Преди години имаше ХОРА, те взаимно си помагаха в онези години. Този преход на България след 89-та година към.........измени хората.

Коментар

• Я поразпитай го тогаз - или заедно да пъкнем при него?

Коментар

• Моравенов го познавам от години- с отлични впечатления съм- технократ- коректен и умен, но едва ще може да даде визия за повече от година в този момент. За съжаление пазара е много нестабилен. Дано задържат и разшират продажбите

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                          Добре има нова тема- моля тук само за ФПП.Това е едно от добрите ми дружества- коректни и дивидентоносни. Да видим дали русите няма да намалят покупките с новия закон- това ми са страховете
                          Не забравяй, че Русия е голям пазар, все ще останат клиенти. По ме тревожи отварянето на турският пазар - руснаците обичат да ходят там и това е нормално - по-топло море и за злочестина по-подредена страна.

Понякога се чудя - дали да не звънна на Матю Моравенов, та да го поразпитам малко... Човекът е приятен и открит, поне така ми се видя - на сборището си поговорихме немалко.

Коментар

• Първоначално изпратено от snaky Разгледай мнение
                            Втора тема осирате. Прекалявате вече!
                            Ама щом ще е така да се включа и аз. Прави сте за някои неща, за това, че някой може да се подведе и т.н. Обаче да го нападате за това, че ви пречи, щото търгува с ниски обеми е смешно. Когато някой голям манипулира пазара не ви ли пречи?!
                            Не разбираш ли (и останалите), че най-доброто лекарство за такива форумни лъскачи е пренебрежението?

Ако никой не им отговаря, сами се скриват... просто престанете да им обръщате внимание.

Ще дращи-дращи-дращи-дращи идиотиите си и пърченията си този - винс - и като види, че никой не го е.ава, ще се скрие в дупката си.

Коментар

• Добре има нова тема- моля тук само за ФПП.Това е едно от добрите ми дружества- коректни и дивидентоносни. Да видим дали русите няма да намалят покупките с новия закон- това ми са страховете

Коментар

• на вас импето ви трън в очите,
                                а чакате фондове да си правите ебавки с тях
                                загубили сте връзка с реалността ми се струва
                                сори за оспамената тема по добре някои модератор да я разчисти или премести в
                                темата за императора
                                Last edited by ceneto; 30.08.2012, 22:34.
                                “The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”

Коментар

Working...
                                X