Първоначално изпратено от precakanoto
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ФеърПлей Пропъртис АДСИЦ (FPP)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеНе се знае колко дома ще успеят да шитнат.
Ако толкова са под въпрос, да направят една ликвидация и да се свършва )))))Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениекое му е неопределеното, според тебМразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеДа, или от Атерата. Тук - може да се окаже най-атрактивно, но засега е най-неопределено и трудно за прогноза - от тия три АДСИЦ-а.Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от daneda121 Разгледай мнениеИли от атерата...Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеМай някои мъдри хора преливат парички от Буллендът натуканка.
Търсенето надвишава очевидно предлагането - и Чесното игричка нагоре ще върви. Добре че туканка нелошо позаредих.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеМай някои мъдри хора преливат парички от Буллендът натуканка.
Търсенето надвишава очевидно предлагането - и Чесното игричка нагоре ще върви. Добре че туканка нелошо позаредих.
Коментар
-
Първоначално изпратено от siko13 Разгледай мнениеБоже колко злоба има на тоя свят, боже?!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеДобре има нова тема- моля тук само за ФПП.Това е едно от добрите ми дружества- коректни и дивидентоносни. Да видим дали русите няма да намалят покупките с новия закон- това ми са страховете
Понякога се чудя - дали да не звънна на Матю Моравенов, та да го поразпитам малко... Човекът е приятен и открит, поне така ми се видя - на сборището си поговорихме немалко.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от snaky Разгледай мнениеВтора тема осирате. Прекалявате вече!
Ама щом ще е така да се включа и аз. Прави сте за някои неща, за това, че някой може да се подведе и т.н. Обаче да го нападате за това, че ви пречи, щото търгува с ниски обеми е смешно. Когато някой голям манипулира пазара не ви ли пречи?!
Ако никой не им отговаря, сами се скриват... просто престанете да им обръщате внимание.
Ще дращи-дращи-дращи-дращи идиотиите си и пърченията си този - винс - и като види, че никой не го е.ава, ще се скрие в дупката си.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
на вас импето ви трън в очите,
а чакате фондове да си правите ебавки с тях
загубили сте връзка с реалността ми се струва
сори за оспамената тема по добре някои модератор да я разчисти или премести в
темата за императораLast edited by ceneto; 30.08.2012, 22:34.“The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”
Коментар
Коментар