Първоначално изпратено от riddle*
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мнения за агенции, изкупуващи директно жилища?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от IvanPierce Разгледай мнение
Не се ограничавайте само с една агенция. Получете оферти и мнения от няколко агенции за недвижими имоти. Това ще ви даде по-добра представа за пазарната стойност на вашия апартамент и услугите, предлагани от различни агенции.Повече от красива
Коментар
-
Първоначално изпратено от Encore Разгледай мнениеЗдравейте,
Имам стар апартамент в идеален център - София, който не е в много добро състояние, и се налага ремонт преди продажба.
Вече се замислям дали да не се обърна към някоя агенция като Home 2 U, и т.н. - направо да им го продам, без да се занимавам с обяви, брокери...
Мненията за тях в нета са съмнително оскъдни, но има обсъждане на служител, злоупотребил с лични данни за престъпна схема, като въпросния човек още е на добра позиция във фирмата, години по-късно - вижда се в сайта им. Отделно чувам слухове за собствеността, и т.н.
Имате ли опит, наблюдения? Освен куца оферта има ли потенциални рискове при такива сделки? geometry dash meltdown
Мерси!
Коментар
-
Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнение
ЗЗ не е УПИ
ЗЗ в рамките на околовръсното върви между 20 и 120 Е/м2 Според зависи.
Аз самият имам ЗЗ земя в рамките на околовръсното и под 100Е м2 не продавам.
Около летището х10
Както казах нищо уникално такива земи има хиляди декари в рамките на околовръстното и съвсем спокойно може да не се продаде и в следващите 10 години
То и той така се перчеше че под 80 евро нямало да продава ама гледам малко му се е укротил ентусиазма
Ако не подава той или ти ще продават вашите деца или техните деца единствената разлика е кой ще харчи парите
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
добре си направил
сметките за входа ги плащаш. нали
или и там с благодарности минаваш
Плащат единствено фонд резерви ( ако има такъв) Пари за капитални ремонти на входа, покриваи т.н.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 6000 Разгледай мнение
В предела на околовръстното е но са земеделски земи близо до регулация, като хиляди декари около тях тоест нищо уникално
Земеделските земи може и да не се развалят но хората остаряват и пропуснатите ползи връщане нямат
Преди 10 години беше почти на 40-се сега е почти на 50-се ако ще и да ги продаде на дубъл след 10 години за какво са му ???
ЗЗ в рамките на околовръсното върви между 20 и 120 Е/м2 Според зависи.
Аз самият имам ЗЗ земя в рамките на околовръсното и под 100Е м2 не продавам.
Около летището х10
Коментар
-
Първоначално изпратено от 19_12 Разгледай мнениеИмам един апартамент в който от повече от 15 години никой не живее. Тръгнали 2 селянчета с костюми и вратовръзки (Home 2 U) от блок на блок, и от вход на вход да търсят празни жилища. Съсед им дал моя тел.номер и се свързаха с мен. Направиха оглед и след седмица ми отправиха оферта. Цената беше почти като все едно го залагам в заложна къща, но казаха, че мога да разчитам на парите до 1 месец. Любезно им благодарих.
сметките за входа ги плащаш. нали
или и там с благодарности минавашпрепоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнение
Земя и злато не се развалят. Хляб и вода не искат. Без да знам каде са тези 4 декара и аз не бих ги продал за 3 гарсониери.
П.П. предполагам са в рамките на околовръсното и е УПИ.
П.П.П. нагоре може да се строи, но земята в рамките на околовръсното е ограничена.
Земеделските земи може и да не се развалят но хората остаряват и пропуснатите ползи връщане нямат
Преди 10 години беше почти на 40-се сега е почти на 50-се ако ще и да ги продаде на дубъл след 10 години за какво са му ???
Коментар
-
Първоначално изпратено от 6000 Разгледай мнениеНе мога да разбера вие всъщност какво очаквате ???
Да ви платят цена близо до пазарната и го ремонтират вместо вас и накрая зорлем да си върнат парите ???
15 години му стоял празен ама той любезно им отказал
Един познат пред 10 години така любезно отказа да продаде едни 4 декара в София с които пари можеше към оня момент да купи 3 гарсониери до момента е пропуснал над 200к лв от наеми
Сега ако успее да продаде пак ще купи зорлем 3 гарсониери ама тогава му малееха
П.П. предполагам са в рамките на околовръсното и е УПИ.
П.П.П. нагоре може да се строи, но земята в рамките на околовръсното е ограничена.
Коментар
-
Не мога да разбера вие всъщност какво очаквате ???
Да ви платят цена близо до пазарната и го ремонтират вместо вас и накрая зорлем да си върнат парите ???
15 години му стоял празен ама той любезно им отказал
Един познат пред 10 години така любезно отказа да продаде едни 4 декара в София с които пари можеше към оня момент да купи 3 гарсониери до момента е пропуснал над 200к лв от наеми
Сега ако успее да продаде пак ще купи зорлем 3 гарсониери ама тогава му малееха
Коментар
-
Имам един апартамент в който от повече от 15 години никой не живее. Тръгнали 2 селянчета с костюми и вратовръзки (Home 2 U) от блок на блок, и от вход на вход да търсят празни жилища. Съсед им дал моя тел.номер и се свързаха с мен. Направиха оглед и след седмица ми отправиха оферта. Цената беше почти като все едно го залагам в заложна къща, но казаха, че мога да разчитам на парите до 1 месец. Любезно им благодарих.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zeifod Разгледай мнениеА въпросните нещо яко са се активизирали напоследък...
Всички мачкат здраво и правят много сделки. Бойко също е готин.
Според мен човекът, който пита за съвет, да изчисти апартамента от всичко и да си го пусне сам за продажба.
- 1 like
Коментар
Коментар