IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Мнения за агенции, изкупуващи директно жилища?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от riddle* Разгледай мнение
    Да споделя... бях пуснал обява, продавам. Идват двама младежи от Хоуум тууу ююю и гледат. Гледат въртят се, питат..ама не знаят ..питам- кое- куфара ли?- ето го куфара и отварям-щранговете са сменени, всичко е ок. Та..дадоха някаква смешна цена, след няколко месеца продадох на цена Х три.
    Това е тяхната схема. Изкупуват евтино, когато има зор и продават двойно, тройно.... Хора, всякакви
    Повече от красива

Коментар

• Да споделя... бях пуснал обява, продавам. Идват двама младежи от Хоуум тууу ююю и гледат. Гледат въртят се, питат..ама не знаят ..питам- кое- куфара ли?- ето го куфара и отварям-щранговете са сменени, всичко е ок. Та..дадоха някаква смешна цена, след няколко месеца продадох на цена Х три.

Коментар

• Мнението ми е, че ако могат да те измамят, няма да се поколебаят.

Коментар

• Home2u, те се предлагат навсякъде. Изкупуват евтино, продават двойни и тройни, Работят с чуждестранни капитали за имотния балон.
          I dream

Коментар

• Първоначално изпратено от IvanPierce Разгледай мнение

Не се ограничавайте само с една агенция. Получете оферти и мнения от няколко агенции за недвижими имоти. Това ще ви даде по-добра представа за пазарната стойност на вашия апартамент и услугите, предлагани от различни агенции.
            Наскоро имахме сходна ситуация. Но, се отказахме да продаваме, а го пуснахме под наем. Цената, която искахме на апартамента се разминаваше с реланата пазарна цена на имота, спрямо останалите имоти в квартала. Явиха се евентуални купувачи, но не се стигна до споразумение. Да не говорим за цените на Хоум Ту Ю, тъй като са много под прага на реалната пазарна цена. Ако имате възможност го дайте под наем и ще имате един дългосрочен приход.
            Повече от красива

Коментар

• Първоначално изпратено от Encore Разгледай мнение
              Здравейте,

Имам стар апартамент в идеален център - София, който не е в много добро състояние, и се налага ремонт преди продажба.
              Вече се замислям дали да не се обърна към някоя агенция като Home 2 U, и т.н. - направо да им го продам, без да се занимавам с обяви, брокери...

Мненията за тях в нета са съмнително оскъдни, но има обсъждане на служител, злоупотребил с лични данни за престъпна схема, като въпросния човек още е на добра позиция във фирмата, години по-късно - вижда се в сайта им. Отделно чувам слухове за собствеността, и т.н.

Имате ли опит, наблюдения? Освен куца оферта има ли потенциални рискове при такива сделки? geometry dash meltdown

Мерси!
              Не се ограничавайте само с една агенция. Получете оферти и мнения от няколко агенции за недвижими имоти. Това ще ви даде по-добра представа за пазарната стойност на вашия апартамент и услугите, предлагани от различни агенции.

Коментар

• Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнение

ЗЗ не е УПИ
                ЗЗ в рамките на околовръсното върви между 20 и 120 Е/м2 Според зависи.
                Аз самият имам ЗЗ земя в рамките на околовръсното и под 100Е м2 не продавам.
                Около летището х10
                Кой е казал че е УПИ, ако е УПИ цената ще е повече от 3 гарсониери

Както казах нищо уникално такива земи има хиляди декари в рамките на околовръстното и съвсем спокойно може да не се продаде и в следващите 10 години

То и той така се перчеше че под 80 евро нямало да продава ама гледам малко му се е укротил ентусиазма

Ако не подава той или ти ще продават вашите деца или техните деца единствената разлика е кой ще харчи парите

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

добре си направил
                  сметките за входа ги плащаш. нали
                  или и там с благодарности минаваш
                  Обикновенно ако в един апарт не се живее, ет. собственост гласува нулеви такси за ток, чистачка и асансьор.
                  Плащат единствено фонд резерви ( ако има такъв) Пари за капитални ремонти на входа, покриваи т.н.

Коментар

• Първоначално изпратено от 6000 Разгледай мнение

В предела на околовръстното е но са земеделски земи близо до регулация, като хиляди декари около тях тоест нищо уникално

Земеделските земи може и да не се развалят но хората остаряват и пропуснатите ползи връщане нямат

Преди 10 години беше почти на 40-се сега е почти на 50-се ако ще и да ги продаде на дубъл след 10 години за какво са му ???
                    ЗЗ не е УПИ
                    ЗЗ в рамките на околовръсното върви между 20 и 120 Е/м2 Според зависи.
                    Аз самият имам ЗЗ земя в рамките на околовръсното и под 100Е м2 не продавам.
                    Около летището х10

Коментар

• Първоначално изпратено от 19_12 Разгледай мнение
                      Имам един апартамент в който от повече от 15 години никой не живее. Тръгнали 2 селянчета с костюми и вратовръзки (Home 2 U) от блок на блок, и от вход на вход да търсят празни жилища. Съсед им дал моя тел.номер и се свързаха с мен. Направиха оглед и след седмица ми отправиха оферта. Цената беше почти като все едно го залагам в заложна къща, но казаха, че мога да разчитам на парите до 1 месец. Любезно им благодарих.
                      добре си направил
                      сметките за входа ги плащаш. нали
                      или и там с благодарности минаваш
                      препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнение

Земя и злато не се развалят. Хляб и вода не искат. Без да знам каде са тези 4 декара и аз не бих ги продал за 3 гарсониери.
                        П.П. предполагам са в рамките на околовръсното и е УПИ.
                        П.П.П. нагоре може да се строи, но земята в рамките на околовръсното е ограничена.
                        В предела на околовръстното е но са земеделски земи близо до регулация, като хиляди декари около тях тоест нищо уникално

Земеделските земи може и да не се развалят но хората остаряват и пропуснатите ползи връщане нямат

Преди 10 години беше почти на 40-се сега е почти на 50-се ако ще и да ги продаде на дубъл след 10 години за какво са му ???

Коментар

• Първоначално изпратено от 6000 Разгледай мнение
                          Не мога да разбера вие всъщност какво очаквате ???

Да ви платят цена близо до пазарната и го ремонтират вместо вас и накрая зорлем да си върнат парите ???

15 години му стоял празен ама той любезно им отказал

Един познат пред 10 години така любезно отказа да продаде едни 4 декара в София с които пари можеше към оня момент да купи 3 гарсониери до момента е пропуснал над 200к лв от наеми

Сега ако успее да продаде пак ще купи зорлем 3 гарсониери ама тогава му малееха
                          Земя и злато не се развалят. Хляб и вода не искат. Без да знам каде са тези 4 декара и аз не бих ги продал за 3 гарсониери.
                          П.П. предполагам са в рамките на околовръсното и е УПИ.
                          П.П.П. нагоре може да се строи, но земята в рамките на околовръсното е ограничена.

Коментар

• Не мога да разбера вие всъщност какво очаквате ???

Да ви платят цена близо до пазарната и го ремонтират вместо вас и накрая зорлем да си върнат парите ???

15 години му стоял празен ама той любезно им отказал

Един познат пред 10 години така любезно отказа да продаде едни 4 декара в София с които пари можеше към оня момент да купи 3 гарсониери до момента е пропуснал над 200к лв от наеми

Сега ако успее да продаде пак ще купи зорлем 3 гарсониери ама тогава му малееха

Коментар

• Имам един апартамент в който от повече от 15 години никой не живее. Тръгнали 2 селянчета с костюми и вратовръзки (Home 2 U) от блок на блок, и от вход на вход да търсят празни жилища. Съсед им дал моя тел.номер и се свързаха с мен. Направиха оглед и след седмица ми отправиха оферта. Цената беше почти като все едно го залагам в заложна къща, но казаха, че мога да разчитам на парите до 1 месец. Любезно им благодарих.

Коментар

• Първоначално изпратено от Zeifod Разгледай мнение
                                А въпросните нещо яко са се активизирали напоследък...
                                Да, много са активни, разни костюмирани селянчета. На мен любимец ми е Калоян. Не се подигравам, симпатичен ми е.

Всички мачкат здраво и правят много сделки. Бойко също е готин.

Според мен човекът, който пита за съвет, да изчисти апартамента от всичко и да си го пусне сам за продажба.

Коментар

Working...
                                X