Хоум Ту ю изкупуват апартаменти и всякакъв вид сгради, но цените им са много по- ниски от реалните пазарни. Ако си на зор ок, но според мен не е много голяма далаверата.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мнения за агенции, изкупуващи директно жилища?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение
Защо ти е ремонт? Продавай го така.Тия оферти или са менте или ще ти дадат половин ценаLast edited by mitko2848; 25.07.2024, 20:44.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Encore Разгледай мнениеЗдравейте,
Имам стар апартамент в идеален център - София, който не е в много добро състояние, и се налага ремонт преди продажба.
Вече се замислям дали да не се обърна към някоя агенция като Home 2 U, и т.н. - направо да им го продам, без да се занимавам с обяви, брокери...
Мненията за тях в нета са съмнително оскъдни, но има обсъждане на служител, злоупотребил с лични данни за престъпна схема, като въпросния човек още е на добра позиция във фирмата, години по-късно - вижда се в сайта им. Отделно чувам слухове за собствеността, и т.н.
Имате ли опит, наблюдения? Освен куца оферта има ли потенциални рискове при такива сделки?
Мерси!
Коментар
-
Мнения за агенции, изкупуващи директно жилища?
Здравейте,
Имам стар апартамент в идеален център - София, който не е в много добро състояние, и се налага ремонт преди продажба.
Вече се замислям дали да не се обърна към някоя агенция като Home 2 U, и т.н. - направо да им го продам, без да се занимавам с обяви, брокери...
Мненията за тях в нета са съмнително оскъдни, но има обсъждане на служител, злоупотребил с лични данни за престъпна схема, като въпросния човек още е на добра позиция във фирмата, години по-късно - вижда се в сайта им. Отделно чувам слухове за собствеността, и т.н.
Имате ли опит, наблюдения? Освен куца оферта има ли потенциални рискове при такива сделки?
Мерси!
Тагове: Отмаркиране на всички
Коментар