Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фонд за недвижими имоти България АДСИЦ (5BU / BREF)
Collapse
X
-
Отчетчето мисля, че е добре. Имаме още един наемател в БЦ Камбаните(със договор за 7г.), което е добър резултат в настоящата стагнация.
Вярно продали са 1300дка земя но явно на добра цена около 350лв/декар- при средна цена на придобиване 309лв на декар., т.е. 13% печалба. Земите в портфейла намаляват с около процент и все пак остават около 30 000дка. При положение че са арендовани 24000дка при средна цена 18,5лв, което носи на дружеството годишно 440 000лв. Мисля че правилно дружеството обръща по-голямо внимание на магазините Бриколаж и БЦ Камбаните, приходите от които надвишава с пъти дохода от земеделските земи(поне такова усещане имам като чета отчета).
Дивидента най-вероятно ще се забави и през тази година, но това е само от полза за бъдещите акционери, защото носи лихвички за тях.
И под чертата в крайна сметка 450 000лв печалба през 1трим. + 700 000лв печалба през 2трим!!! До тук 1 150 000, което ме навежда на мисълта че ще имаме поне миналогодишният резултат на печалба или 2мил. към края на годината.Last edited by tony1975; 31.07.2010, 09:36.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеКоя е последната дата с право на дивидент?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеСега говорих с офиса им- според секретарката е гласуван дивидент от 0.039 лева- честито
Единствената забележка тук ми е ако може да си пооправят сайта!
Хайде догодина още
Коментар
-
Първоначално изпратено от dimitracis Разгледай мнениеДнес е ОСА.на което трябва да се вземе това решение.
аз мислех, че вече е минало.
Като каза днес - се разрових и видях инфото:
"Поради липса на кворум свиканото от Фонд за недвижими имоти България АДСИЦ-София (5BU) ОСА за 06.07.2010 год. не се е провело.
Във връзка с това ОСА ще се проведе на 23.07.2010 год. от 11.00 ч., на същото място и при същия дневен ред"
Още веднъж - благодаря!
Усмихнат и успешен ден ти пожелавам!
Коментар
-
Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнениеСпоред мен са калкулирани очакванията за цената на акцията след дивидента.
Не е препоръка.
Коментар
Коментар