If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фонд за недвижими имоти България АДСИЦ (5BU / BREF)
Браво!
Нямам твоите финансови възможности, дано те догоня някой ден.
Дано да ги минеш даже ти пожелавам,само не го прави като мен за едни 500 хиляди уж се борех и накрая......Иначе бая акции имам от БРЕФА-12 5000,а от ЛЕНДА-10 000,ама на кви цени са средни не питай....Тоя дивидент от тях бая години трябва да го вземам.
Отдавна си гледам само земите иначе се набутах навремето със близо 200 бона в доста уж "хубави позиции".Само дивидентчетата си вземам и това е,вече не реинвестирам чудо да става.
А такива като патки и мисирки какво ги правиш бе олимпи ?
В буркани ли ги слагаш
Отдавна си гледам само земите иначе се набутах навремето със близо 200 бона в доста уж "хубави позиции".Само дивидентчетата си вземам и това е,вече не реинвестирам чудо да става.
Браво!
Нямам твоите финансови възможности, дано те догоня някой ден.
Не вчера имам писмо от Бенча за Булленд, а днес в 14,59 за БРЕФ,
абе ти с какви пари играеш бе човек - не се ли оплакваше ти че си вързал 20 000 и в Медика и няма движение?
Успех!
Тони да не е от "Буленд"-а бе пич?Ще е голям майтап,а уж съм "вътршен" тук.Да са го дали а при мен да го няма. (Иначе от Лендчето днес добре ми дойдоха 912 лева.)
Не вчера имам писмо от Бенча за Булленд, а днес в 14,59 за БРЕФ,
абе ти с какви пари играеш бе човек - не се ли оплакваше ти че си вързал 20 000 и в Медика и няма движение?
Успех!
ИМАМ ДИВИДЕНТ!!!
Айде от утре почвам да редя бай поръчки!
Тони да не е от "Буленд"-а бе пич?Ще е голям майтап,а уж съм "вътршен" тук.Да са го дали а при мен да го няма. (Иначе от Лендчето днес добре ми дойдоха 912 лева.)
Тук на колко оценявате при ликвидация?
Едва ли може да се сравнява с Еларга - все пак земята е по-атракктивен актив от някакви апартаменти в планината.
Коментар