IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фонд за недвижими имоти България АДСИЦ (5BU / BREF)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
    Имаш я - без много шум!
    Де ше го влагаш?
    Ми не зная - може да пробвам да зема малко дивидентаджийски саламаджийници, ако никой не се навие да ми шитне тънко - може би в Честни игри.
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
      А такива като патки и мисирки какво ги правиш бе олимпи ?
      Останаха и бая дървета,кво си мислиш,че то от колко години се самозалъгваме,че уж имаме борса.Во веки сме си с тях,артии както казва Импето.

Коментар

Браво!
        Нямам твоите финансови възможности, дано те догоня някой ден.
        Дано да ги минеш даже ти пожелавам,само не го прави като мен за едни 500 хиляди уж се борех и накрая......Иначе бая акции имам от БРЕФА-12 5000,а от ЛЕНДА-10 000,ама на кви цени са средни не питай....Тоя дивидент от тях бая години трябва да го вземам.

Коментар

• Първоначално изпратено от olimpiec Разгледай мнение
          Отдавна си гледам само земите иначе се набутах навремето със близо 200 бона в доста уж "хубави позиции".Само дивидентчетата си вземам и това е,вече не реинвестирам чудо да става.
          А такива като патки и мисирки какво ги правиш бе олимпи ?
          В буркани ли ги слагаш

Коментар

Отдавна си гледам само земите иначе се набутах навремето със близо 200 бона в доста уж "хубави позиции".Само дивидентчетата си вземам и това е,вече не реинвестирам чудо да става.
            Браво!
            Нямам твоите финансови възможности, дано те догоня някой ден.

Коментар

Не вчера имам писмо от Бенча за Булленд, а днес в 14,59 за БРЕФ,
              абе ти с какви пари играеш бе човек - не се ли оплакваше ти че си вързал 20 000 и в Медика и няма движение?
              Успех!

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                Я - аз тоже имам.
                Имаш я - без много шум!
                Де ше го влагаш?

Коментар

• ЗАВЕРЕН Е няма грешка

Коментар

• Я - аз тоже имам.
                    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

Тони да не е от "Буленд"-а бе пич?Ще е голям майтап,а уж съм "вътршен" тук.Да са го дали а при мен да го няма. (Иначе от Лендчето днес добре ми дойдоха 912 лева.)
                      Не вчера имам писмо от Бенча за Булленд, а днес в 14,59 за БРЕФ,
                      абе ти с какви пари играеш бе човек - не се ли оплакваше ти че си вързал 20 000 и в Медика и няма движение?
                      Успех!

Коментар

ИМАМ ДИВИДЕНТ!!!
                        Айде от утре почвам да редя бай поръчки!
                        Тони да не е от "Буленд"-а бе пич?Ще е голям майтап,а уж съм "вътршен" тук.Да са го дали а при мен да го няма. (Иначе от Лендчето днес добре ми дойдоха 912 лева.)

Коментар

• ИМАМ ДИВИДЕНТ!!!
                          Айде от утре почвам да редя бай поръчки!

Коментар

• Тук не съм чул някога да се е говорило за ликвидация, но нямам против

Коментар

• Тук на колко оценявате при ликвидация?
                              Едва ли може да се сравнява с Еларга - все пак земята е по-атракктивен актив от някакви апартаменти в планината.

Коментар

• ЕЛАРГ номер 2 А дано!

Коментар

Working...
                                X