IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фонд за недвижими имоти България АДСИЦ (5BU / BREF)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Penko Разгледай мнение
    В момента 100 % ли си в акции?
    A не,стига вече.Малко кеш,валутата е за жената и така.Ама и бая акции си имам.

Коментар

• Злочеста участ, Олимпиецов, но пък и си показал упоритост, храброст и сила на духът - това - качества, достойни за уважение.
      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от olimpiec Разгледай мнение
        Не е точно така Бобане,много неща ми се струпаха на главата и търсех финансова независимост.И така си ги навлякох тия беди една по-една.Но да сме живи и здрави ще видим кво ще правим по-нататък,че и земичките са на привършване.
        В момента 100 % ли си в акции?

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
          Олимпиец....Всичко,което казваш,АКО Е ВЯРНО,....говори за мнооого лошо управление на парите....Не знам какво си учил и с какво се занимаваш сега,но според мен е било лоша идея да се занимаваш с търговия с акции.

Лека вечер
          Не е точно така Бобане,много неща ми се струпаха на главата и търсех финансова независимост.И така си ги навлякох тия беди една по-една.Но да сме живи и здрави ще видим кво ще правим по-нататък,че и земичките са на привършване.

Коментар

• Първоначално изпратено от kashoooo Разгледай мнение
            Tony1975, писмо и аз имам, ама парите ги няма по сметката Да се надяваме че утре ще са налични вече.

При теб преведени ли са?
            мда!
            от 2009 имам тук - за първи път пускат толкова рано!
            Last edited by tony1975; 18.07.2012, 06:44.

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
              Не вчера имам писмо от Бенча за Булленд, а днес в 14,59 за БРЕФ,
              абе ти с какви пари играеш бе човек - не се ли оплакваше ти че си вързал 20 000 и в Медика и няма движение?
              Успех!
              Tony1975, писмо и аз имам, ама парите ги няма по сметката Да се надяваме че утре ще са налични вече.

При теб преведени ли са?

Коментар

• Олимпиец....Всичко,което казваш,АКО Е ВЯРНО,....говори за мнооого лошо управление на парите....Не знам какво си учил и с какво се занимаваш сега,но според мен е било лоша идея да се занимаваш с търговия с акции.

Лека вечер

Коментар

• Лека ви нощ на всички.Искам да обърна внимание на жената вече,все пак лято е и....

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                    Нали не са Меком а повече АДСИЦ....
                    Абе аз имам още "Лекс","ПЧБ","Тракия Комерс" и сумата ти дървета ти АДИСЦ-и. Ей с Жорката Башикаров лека му пръст,кво ли не сме търгували...Кви времена бяха само.

Коментар

Ами айде де,прав си...Един мой клиент ми викаше още на 385 долара за трой унция-"Купи си злато или земя бе човек!", аз не акции,те по ликвидни уж.На ти сега акции....Гледам от десетинна компании имам почти 120 000 артии ,е и кво?Държа си ги дето вика моя старец ,за у рамка да ги слагам.Пуста тиква...
                      Аз октомврий Седма година имах щурата идея да шитна сичко и да си купя златни монети и да си ги ровя като Скруч... баш така трябваше да направя и миналата година да ги шитна и пак да си купя акции... ама станалото - станало... вече няма смисъл да се нервим.

Ако са ти главно те такива АДСИЦ-ове - кво - земаш си сосни дивиденти - лошо няма.

Коментар

Ами айде де,прав си...Един мой клиент ми викаше още на 385 долара за трой унция-"Купи си злато или земя бе човек!", аз не акции,те по ликвидни уж.На ти сега акции....Гледам от десетинна компании имам почти 120 000 артии ,е и кво?Държа си ги дето вика моя старец ,за у рамка да ги слагам.Пуста тиква...
                        Нали не са Меком а повече АДСИЦ....

Коментар

Ми то акциите са си ликвидни. Въпросът е на каква цена.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                            Артии е лаф на Наивников.

Аз моите (или поне огромната част от тях) нямам против да ги притежавам вечно... щото винаги ръководил от принципът на Чичо Уорън.

Ти си наближавал кота 500 Б ли? - Ъх, да беше избягал тогава и да си беше купил златце...

Коментар

Останаха и бая дървета,кво си мислиш,че то от колко години се самозалъгваме,че уж имаме борса.Во веки сме си с тях,артии както казва Импето.
                              Артии е лаф на Наивников.

Аз моите (или поне огромната част от тях) нямам против да ги притежавам вечно... щото винаги ръководил от принципът на Чичо Уорън.

Ти си наближавал кота 500 Б ли? - Ъх, да беше избягал тогава и да си беше купил златце...

Коментар

• Нали виждаш предлагането , под 0,80 едва ли , шока мина
                                тези три двойки а

Коментар

Working...
                                X