Първоначално изпратено от Penko
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фонд за недвижими имоти България АДСИЦ (5BU / BREF)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от olimpiec Разгледай мнениеНе е точно така Бобане,много неща ми се струпаха на главата и търсех финансова независимост.И така си ги навлякох тия беди една по-една.Но да сме живи и здрави ще видим кво ще правим по-нататък,че и земичките са на привършване.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнениеОлимпиец....Всичко,което казваш,АКО Е ВЯРНО,....говори за мнооого лошо управление на парите....Не знам какво си учил и с какво се занимаваш сега,но според мен е било лоша идея да се занимаваш с търговия с акции.
Лека вечер
Коментар
-
Първоначално изпратено от kashoooo Разгледай мнениеTony1975, писмо и аз имам, ама парите ги няма по сметкатаДа се надяваме че утре ще са налични вече.
При теб преведени ли са?
от 2009 имам тук - за първи път пускат толкова рано!Last edited by tony1975; 18.07.2012, 06:44.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеНе вчера имам писмо от Бенча за Булленд, а днес в 14,59 за БРЕФ,
абе ти с какви пари играеш бе човек - не се ли оплакваше ти че си вързал 20 000 и в Медика и няма движение?
Успех!Да се надяваме че утре ще са налични вече.
При теб преведени ли са?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеНали не са Меком а повече АДСИЦ....Ей с Жорката Башикаров лека му пръст,кво ли не сме търгували...Кви времена бяха само.
Коментар
-
Първоначално изпратено от olimpiec Разгледай мнениеАми айде де,прав си...Един мой клиент ми викаше още на 385 долара за трой унция-"Купи си злато или земя бе човек!", аз не акции,те по ликвидни уж.На ти сега акции....Гледам от десетинна компании имам почти 120 000 артии ,е и кво?Държа си ги дето вика моя старец ,за у рамка да ги слагам.Пуста тиква...
Ако са ти главно те такива АДСИЦ-ове - кво - земаш си сосни дивиденти - лошо няма.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от olimpiec Разгледай мнениеАми айде де,прав си...Един мой клиент ми викаше още на 385 долара за трой унция-"Купи си злато или земя бе човек!", аз не акции,те по ликвидни уж.На ти сега акции....Гледам от десетинна компании имам почти 120 000 артии ,е и кво?Държа си ги дето вика моя старец ,за у рамка да ги слагам.Пуста тиква...
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеАртии е лаф на Наивников.
Аз моите (или поне огромната част от тях) нямам против да ги притежавам вечно... щото винаги ръководил от принципът на Чичо Уорън.
Ти си наближавал кота 500 Б ли? - Ъх, да беше избягал тогава и да си беше купил златце...
Коментар
-
Първоначално изпратено от olimpiec Разгледай мнениеОстанаха и бая дървета,кво си мислиш,че то от колко години се самозалъгваме,че уж имаме борса.Во веки сме си с тях,артии както казва Импето.
Аз моите (или поне огромната част от тях) нямам против да ги притежавам вечно... щото винаги ръководил от принципът на Чичо Уорън.
Ти си наближавал кота 500 Б ли? - Ъх, да беше избягал тогава и да си беше купил златце...Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
Коментар