Първоначално изпратено от KPAHK
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фонд за недвижими имоти България АДСИЦ (5BU / BREF)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеЗдрасти Боби,
ако не се лъжа имаше една част от сумата (1-2млн май) останаха да се преведат тази година. Те би трябвало да влязат в прихода за 2012.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнениеТази година дивидента е добър,защото продадоха Камбаните и доста земя.Миналата година дадоха май по 4ст като в тях се калкулираше и наема от Камбаните.Следователно догодина оаквам около 3ст понеже този приход от наема на камбаните сега го няма.
Миналата година по това време имах точно 51К акции....дивидента беше към 2бона.Ако нямах и някаква капиталова пеалба не си заслужаваше да бездействат тези пари.ЗА догодина му мислете.
Според мен целият кеш на Брефа трябва скоростно да се инвестира в нещо.(който остана де след дивидента)....или ликвидация....иначе виждам акцията мноооого надолу по обясними приини.Инае съм се възхищавал тук на управлението на компанията.Не като други подобни...
Не е препоръка
ако не се лъжа имаше една част от сумата (1-2млн май) останаха да се преведат тази година. Те би трябвало да влязат в прихода за 2012.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеБраво на БРЕФ- тази година рекордно рано ги дадоха. За догодина ще видим по колко ще е дивидента
Миналата година по това време имах точно 51К акции....дивидента беше към 2бона.Ако нямах и някаква капиталова пеалба не си заслужаваше да бездействат тези пари.ЗА догодина му мислете.
Според мен целият кеш на Брефа трябва скоростно да се инвестира в нещо.(който остана де след дивидента)....или ликвидация....иначе виждам акцията мноооого надолу по обясними приини.Инае съм се възхищавал тук на управлението на компанията.Не като други подобни...
Не е препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от toto 2 Разгледай мнениеКарола май все със закъснение привеждат дивидента ,аз още нямам..мненията ми не са препоръка за каквито и да е действия
Коментар
-
Първоначално изпратено от toto 2 Разгледай мнениеОлимпиец ,щом не си излязъл не си загубил -е зависи и какъв ти е времевия хоризонт де...
Като мине време всеки вижда как е можело да стане ама уви ..просто си има цикли ,които искаме или не се случват и в БГ .Нормално е когато си долу да няма много оптимизъм , ама такава е човешката природа
Коментар
-
Олимпиец ,щом не си излязъл не си загубил -е зависи и какъв ти е времевия хоризонт де...
Като мине време всеки вижда как е можело да стане ама уви ..просто си има цикли ,които искаме или не се случват и в БГ .Нормално е когато си долу да няма много оптимизъм , ама такава е човешката природа
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеОлимпиец ти си имал всички предпоставки за голям успех. Може би късмет, търпение или не последователност са ти попречили
. Жоро башикаров беше голям човек- мие на душата му. Сега е сгоден момент за покупки и добри печалби след кризата
, но пак се иска смелост и търпение
Коментар
Коментар