IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фонд за недвижими имоти България АДСИЦ (5BU / BREF)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от KPAHK Разгледай мнение
    И на мойто ИП да му **** ма***та - нЕма дивидент нема дявол що ли не се учудвам
    При мен дойде още днес сутринта ...... така, че при каролците няма проблеми. При теб не знам защо така се е получило и не знам при кой ИП си за да коментирам. Ако искаш можеш да споделиш при кой си поне да го знаем що за стока е ...

Коментар

• И на мойто ИП да му **** ма***та - нЕма дивидент нема дявол що ли не се учудвам

Коментар

• И аз се безпокоя, че доста месеци минаха от продажбата, а нищо не предприемат нито коментират. Ако закъсняват така наистина акцията ще спадне

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
          Здрасти Боби,
          ако не се лъжа имаше една част от сумата (1-2млн май) останаха да се преведат тази година. Те би трябвало да влязат в прихода за 2012.
          В момента не я следя тази позиция Тони и не знам какво и как е останало.Очаквам обаче Мениджънта да предприеме нещо....да държат толкова кеш е безцмицлено

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
            Тази година дивидента е добър,защото продадоха Камбаните и доста земя.Миналата година дадоха май по 4ст като в тях се калкулираше и наема от Камбаните.Следователно догодина оаквам около 3ст понеже този приход от наема на камбаните сега го няма.

Миналата година по това време имах точно 51К акции....дивидента беше към 2бона.Ако нямах и някаква капиталова пеалба не си заслужаваше да бездействат тези пари.ЗА догодина му мислете.

Според мен целият кеш на Брефа трябва скоростно да се инвестира в нещо.(който остана де след дивидента)....или ликвидация....иначе виждам акцията мноооого надолу по обясними приини.Инае съм се възхищавал тук на управлението на компанията.Не като други подобни...

Не е препоръка
            Здрасти Боби,
            ако не се лъжа имаше една част от сумата (1-2млн май) останаха да се преведат тази година. Те би трябвало да влязат в прихода за 2012.

Коментар

• Де ми е дивиденто бре

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                Браво на БРЕФ- тази година рекордно рано ги дадоха. За догодина ще видим по колко ще е дивидента
                Тази година дивидента е добър,защото продадоха Камбаните и доста земя.Миналата година дадоха май по 4ст като в тях се калкулираше и наема от Камбаните.Следователно догодина оаквам около 3ст понеже този приход от наема на камбаните сега го няма.

Миналата година по това време имах точно 51К акции....дивидента беше към 2бона.Ако нямах и някаква капиталова пеалба не си заслужаваше да бездействат тези пари.ЗА догодина му мислете.

Според мен целият кеш на Брефа трябва скоростно да се инвестира в нещо.(който остана де след дивидента)....или ликвидация....иначе виждам акцията мноооого надолу по обясними приини.Инае съм се възхищавал тук на управлението на компанията.Не като други подобни...

Не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от toto 2 Разгледай мнение
                  Карола май все със закъснение привеждат дивидента ,аз още нямам..
                  При мен в " Карол" парите са налични-не се притеснявай и при теб ще се появят
                  мненията ми не са препоръка за каквито и да е действия

Коментар

• Браво на БРЕФ- тази година рекордно рано ги дадоха. За догодина ще видим по колко ще е дивидента

Коментар

• Ухааа, добре ми дойдоха малко парички и изненадващо...
                      Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Първоначално изпратено от toto 2 Разгледай мнение
                        Олимпиец ,щом не си излязъл не си загубил -е зависи и какъв ти е времевия хоризонт де...
                        Като мине време всеки вижда как е можело да стане ама уви ..просто си има цикли ,които искаме или не се случват и в БГ .Нормално е когато си долу да няма много оптимизъм , ама такава е човешката природа
                        Tака е прав си.Кво друго ни остава ще играем тото пък нали.

Коментар

• Винаги могат да се правят пари, но се иска смелост информация и опит

Коментар

• Карола май все със закъснение привеждат дивидента ,аз още нямам..

Коментар

• Олимпиец ,щом не си излязъл не си загубил -е зависи и какъв ти е времевия хоризонт де...
                              Като мине време всеки вижда как е можело да стане ама уви ..просто си има цикли ,които искаме или не се случват и в БГ .Нормално е когато си долу да няма много оптимизъм , ама такава е човешката природа

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                                Олимпиец ти си имал всички предпоставки за голям успех. Може би късмет, търпение или не последователност са ти попречили. Жоро башикаров беше голям човек- мие на душата му. Сега е сгоден момент за покупки и добри печалби след кризата, но пак се иска смелост и търпение
                                Koгато правехме пачките не ни липсваше нито смелост,нито търпение ама сега остана само страхът.Е ще почакаме,кво друго ни остава.

Коментар

Working...
                                X