Хайде и дивидент има за гласуване. Още има да покачва - поне до 0.70 лв. за бройка.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фонд за недвижими имоти България АДСИЦ (5BU / BREF)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Мажоритаря Разгледай мнениеКойто купил, купил...(П.С. -С ЕЛАРГА-а леко избирзах,но.....уж се учим от грешките пък ще видим.)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Felbuzz Разгледай мнениедали свършиха хартиитеМнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от noker.bg Разгледай мнениеА богатите и можещи го купуват и след това от него правят златна кокошка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от MiceM Разгледай мнениеВинаги е подходящо време за ликвидация на нещо подценено
Коментар
-
Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнениеМалко ми се вижда това за твърдение, че 60 ст. са много за тази акция...Ала ти си знаеш.
Само казах, че след като акционерите засмукаха кеша от еднократния дивидент, за мен вече не представлява интерес.
За разлика от Бенца обаче, мисля, че Атера е нещо доста по-различно - понеже той казваше, че атера му приличала на товаhttp://www.youtube.com/watch?v=9-mDA1vRHOA&feature=related
Коментар
-
Първоначално изпратено от iezuita Разгледай мнениеНяма какво да смятам - цената се вижда -60 стинки към момента. Какви са перспективите, какво ще правят с активите!??? Наеми от бриколаж за 2 млн ??? Хубаво ама на 60 милиона хартии ... за кои такси по напред и за всяка хартия какво да остане ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнениеКак го смяташ това? Независимо кога, аз изхождам все някога от ликвидация, това в крайна сметка беше смисълът на АДСИЦ. И така не мога да я докарам скъпа тази хартия.http://www.youtube.com/watch?v=9-mDA1vRHOA&feature=related
Коментар
-
Първоначално изпратено от iezuita Разгледай мнениеЦена като цена, няма лошо, просто висока ми изглежда лично на мен към сегашния борсов етaп. Не е препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнениеЧе какво и има на цената?
А сравненията с Еларга са неуместни поради факта, че там идеята за ликвидация изкласи след като беше сменена собствеността и пазара вече беше отразил подобаващо некъдърността на предишния мениджмънт. Докато тук поне от това, което чета във форума недоволни няма.
Не е препоръка.|^^^^^пиво^^^^\\|""\\_,_
|___________||__|___|)
(@)(@)""*|(@)(@)**(@)
Коментар
-
Първоначално изпратено от iezuita Разгледай мнениеЦена като цена, няма лошо, просто висока ми изглежда лично на мен към сегашния борсов етaп. Не е препоръка
На БФБ най-важното и единстветно предимство може да бъде само цената. Цената винаги е относително нещо спрямо другите възможни алтернативи на пазара. По принцип 60 ст е ниска цена за тая акция, но сравнена с други акции дали е така?
Изминаха 5 г. откак е криза на пазара на НИ. Мисля поне още 5 г. тоя пазар с НИ ги чака криза - не за друго, ами просто бума беше много голям преди 5 г. и ще мине време преди пазара да намери дъно и нови перспективи..
Отделно дружеството дава години наред добри дивиденти - малко или много това е декапитализация...въпреки кеша...останаха и монго активи в НИ които май нищо не става с тях и са дълбоко във фризера ..така ли е? в интервала 0.40-0.50 ще е добра акциия за спекула, според мен....не е препоръкаРъстттттттттттттттттттттт ттттттттттттттттттттттттт
Коментар
-
Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнениеБатя, кой контролира дружеството - няма ли начин акционери, несвързани с обслужващото дружество да наложат ликвидация?
Или ще е като контролират, по един или друг начин над 50% от гласовете (активни при ОСА) или с подходящи текстове в устава.
Примерно във Бенча, Генчев и ко. са спретнали в устава важните решения да се взимат с 3/4 и си щракат с пръсти.
Даже се изпокараха с ПФ, които бяха и клиенти на ИП-то, но не пуснаха кокала, при това на избушеняк
Вярно че тук пичовете са със съвсем друг манталитет, но здравата логика за кокала мисля си е в сила. Както и при АТЕРА, колкото и да са готини и точни.
Дето се казва: Нищо лично, просто бизнес
Коментар
Коментар