Първоначално изпратено от pipbel
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фонд за недвижими имоти България АДСИЦ (5BU / BREF)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Alee Разгледай мнениеСред останалите кандидати е било дружеството със специална инвестиционна цел "Фонд за недвижими имоти България", което след продажбата на "Камбаните бизнес център" търси добри вложения. Председателят на съвета на директорите Тодор Брешков потвърди, че е подал оферта за Hilton. Уточни обаче, че интересът на фонда е не към хотелски активи по принцип, а конкретно към този, тъй като е "отлично управляван имот и в много добро състояние".
http://www.capital.bg/biznes/imoti/2...oini_5_zvezdi/
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alee Разгледай мнениеСред останалите кандидати е било дружеството със специална инвестиционна цел "Фонд за недвижими имоти България", което след продажбата на "Камбаните бизнес център" търси добри вложения. Председателят на съвета на директорите Тодор Брешков потвърди, че е подал оферта за Hilton. Уточни обаче, че интересът на фонда е не към хотелски активи по принцип, а конкретно към този, тъй като е "отлично управляван имот и в много добро състояние".
http://www.capital.bg/biznes/imoti/2...oini_5_zvezdi/
Дори и да не спечелят в тоя случай - поне става ясно че активно търсят къде да вложат перспективно паричките ни та да ни носят още екстри.
Бе ще дойде времето и ще си цункаме ний левчето туканка...минимум
Коментар
-
New
Сред останалите кандидати е било дружеството със специална инвестиционна цел "Фонд за недвижими имоти България", което след продажбата на "Камбаните бизнес център" търси добри вложения. Председателят на съвета на директорите Тодор Брешков потвърди, че е подал оферта за Hilton. Уточни обаче, че интересът на фонда е не към хотелски активи по принцип, а конкретно към този, тъй като е "отлично управляван имот и в много добро състояние".
http://www.capital.bg/biznes/imoti/2...oini_5_zvezdi/“Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”
Коментар
-
Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнениеАз днес реших и кеширах доста на 1.60, че ми писна вече да чакам, дано не сгреших, но утре ще се види.
Пак ще си на керия около 1 лв на акция , пък акциите ще ти стоят
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеВинаги можеш се върна на 1,66, споко
Коментар
-
Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнениеАз днес реших и кеширах доста на 1.60, че ми писна вече да чакам, дано не сгреших, но утре ще се види.
Дано и КФН поне веднъж си свърши работата като хората, та поне на 1.96 да захлебим после.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеНе че не струва толкова, но тази година няма да видиш сделки на такава цена!!!
Имам и чакам "тападжиите", но на 50 ст.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеАйде да не сме чак толкоз лакоми. И 66 стинки стигат.
Ти по добре кажи доде смяташ ще ходи севтото, аче веке ми стана бая повечко от фармата
Коментар
-
Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнениеХайде и дивидент има за гласуване. Още има да покачва - поне до 0.70 лв. за бройка.
Имам и чакам "тападжиите", но на 50 ст.Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнениеХайде и дивидент има за гласуване. Още има да покачва - поне до 0.70 лв. за бройка.
Ти по добре кажи доде смяташ ще ходи севтото, аче веке ми стана бая повечко от фармата
Коментар
-
Първоначално изпратено от Мажоритаря Разгледай мнениеКойто купил, купил...(П.С. -С ЕЛАРГА-а леко избирзах,но.....уж се учим от грешките пък ще видим.)
Коментар
Коментар