IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фонд за недвижими имоти България АДСИЦ (5BU / BREF)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
    Бравос, не е лоша новината.
    Дори и да не спечелят в тоя случай - поне става ясно че активно търсят къде да вложат перспективно паричките ни та да ни носят още екстри.

Бе ще дойде времето и ще си цункаме ний левчето туканка...минимум
    Златна ти уста, че на мен само тук ми остана нещо от БФБ.

Коментар

• Първоначално изпратено от Alee Разгледай мнение
      Сред останалите кандидати е било дружеството със специална инвестиционна цел "Фонд за недвижими имоти България", което след продажбата на "Камбаните бизнес център" търси добри вложения. Председателят на съвета на директорите Тодор Брешков потвърди, че е подал оферта за Hilton. Уточни обаче, че интересът на фонда е не към хотелски активи по принцип, а конкретно към този, тъй като е "отлично управляван имот и в много добро състояние".
      http://www.capital.bg/biznes/imoti/2...oini_5_zvezdi/
      +1 , ще ни зарадват тия кучета - браво щом търсят - ще намерят, сега предлагане много!

Коментар

• Първоначално изпратено от Alee Разгледай мнение
        Сред останалите кандидати е било дружеството със специална инвестиционна цел "Фонд за недвижими имоти България", което след продажбата на "Камбаните бизнес център" търси добри вложения. Председателят на съвета на директорите Тодор Брешков потвърди, че е подал оферта за Hilton. Уточни обаче, че интересът на фонда е не към хотелски активи по принцип, а конкретно към този, тъй като е "отлично управляван имот и в много добро състояние".
        Бравос, не е лоша новината.
        Дори и да не спечелят в тоя случай - поне става ясно че активно търсят къде да вложат перспективно паричките ни та да ни носят още екстри.

Бе ще дойде времето и ще си цункаме ний левчето туканка...минимум

Коментар

• New

“Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”

Коментар

• Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнение
            Аз днес реших и кеширах доста на 1.60, че ми писна вече да чакам, дано не сгреших, но утре ще се види.
            E Деси ако искаш утре ще ти пусна няколко хиляди акции на 0,65лв.
            Пак ще си на керия около 1 лв на акция , пък акциите ще ти стоят

Коментар

Винаги можеш се върна на 1,66, споко
              1.56 може, но хиляди бройки на 1.66 не, на 1.195 може.

Коментар

Аз днес реших и кеширах доста на 1.60, че ми писна вече да чакам, дано не сгреших, но утре ще се види.
                Винаги можеш се върна на 1,66, споко

Дано и КФН поне веднъж си свърши работата като хората, та поне на 1.96 да захлебим после.

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
                  Не че не струва толкова, но тази година няма да видиш сделки на такава цена!!!

Имам и чакам "тападжиите", но на 50 ст.
                  Аз мисля , че тази цена съвсем скоро ще я видим.Но това си е моето мнение.

Коментар

Айде да не сме чак толкоз лакоми. И 66 стинки стигат.
                    Ти по добре кажи доде смяташ ще ходи севтото, аче веке ми стана бая повечко от фармата

Коментар

Хайде и дивидент има за гласуване. Още има да покачва - поне до 0.70 лв. за бройка.
                      Не че не струва толкова, но тази година няма да видиш сделки на такава цена!!!

Имам и чакам "тападжиите", но на 50 ст.
                      Пътека се прави камък по камък!

Коментар

Хайде и дивидент има за гласуване. Още има да покачва - поне до 0.70 лв. за бройка.
                        Айде да не сме чак толкоз лакоми. И 66 стинки стигат.
                        Ти по добре кажи доде смяташ ще ходи севтото, аче веке ми стана бая повечко от фармата

Коментар

• Хайде и дивидент има за гласуване. Още има да покачва - поне до 0.70 лв. за бройка.

Коментар

• Големия дето сума ти време продаваше на 0.590 и задържаше цената, явно ги продаде най-накрая и от днес вече е 0.599

Коментар

• ами тук все още си стоим около 59,5... не виждам защо говорите за отпушване или виждате някакви индикации?

Коментар

• Първоначално изпратено от Мажоритаря Разгледай мнение
                                Който купил, купил...
                                Преди врме така започнаха и със ЕЛАРГ-а нещата.Разбира се не е препоръка за нищо,особенно за покупко продажба на акции на "БФБ",само за лек размисъл. (П.С. -С ЕЛАРГА-а леко избирзах,но.....уж се учим от грешките пък ще видим.)

Коментар

Working...
                                X