Много натиснахте BREF-a, кеш ли Ви трябва или продължават притесненията по депозитите?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фонд за недвижими имоти България АДСИЦ (5BU / BREF)
Collapse
X
-
[QUOTE=tony1975;1059649941]ОК явно не ви харесват и ви ядосват думите ми. Ще изтрия всичко от днес(което е пожалил ХУ). Моля който ме е цитирал днес, да ме изтрие.[/QUOTE)
Не бе човече! Няма нужда да триеш каквото и да било!!!
Исках само да ти кажа - СПОКО! От твърде голямо взиране в акциите и прочее инвестиции няма никаква файда - напротив! Човек губи увереност в действията и аргументите си и резултата винаги е лош!!!! Картина вече се изясни!
Отпусни се и се наслади на прекрасната вечер!
Кеш фи мач, кеф ти филм, кеф ти книга, кеф ти бира, кеф ти жена!!!
Аз например съм с книга в ръката цял следобед!
поздрави! И успех!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнениеТука в коя банка държат парите, да не е в Корпа?Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975защо мислиш така?
аз като гледам цялото бфб ще е леш!!!
ама това е добър урок за двата адсиц-а с много кеш!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от vigilant Разгледай мнениеЗа предходен период при 25.5 млн. имат 367х. - почти двойно, за Q1 2013 са на 5% - инф. не е достатъчна за категорични изводи , но дано поне са преструктурирали. И да имат и да нямат ситуацията пак показва едно - за такъв тип дружество висенето дълго време с толкова кеш е неразумно и рисково. Дано поне институционалните сега ги притиснат да се поразмърдат.
Аааа, ние тук от кога приказваме, че на тия пари трябва да им се намери място, ама нейсе. Мениджмънта си бил знаел....“Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975а ниско бе ти да не мислиш че на 19млн, дават същата лихва каквато на 50К? Много по-малка е!!!
За предходен период при 25.5 млн. имат 367х. - почти двойно, за Q1 2013 са на 5% - инф. не е достатъчна за категорични изводи , но дано поне са преструктурирали. И да имат и да нямат ситуацията пак показва едно - за такъв тип дружество висенето дълго време с толкова кеш е неразумно и рисково. Дано поне институционалните сега ги притиснат да се поразмърдат.
Коментар
-
Тони , вся малко смут тука - въпроса си е съвсем на място. Хвърлих едно око на отчета - за Q1 имат приходи от лихви 193х. при 19 400х. кеш и депозити - лихвата е под 4%, което ми се струва ниско за КТБ ( освен ако МНИ не прибира такса управление). Дано не са се ушили с кеша.
Не е препоръка - имам
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975ех 30 стинкина БФБ всичко е кръговрат да
ами при 30стинки кеш на акци и цена 55стинки само гледай“Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975дано си прав - остава да гадаем
Той ония Скарли ООД и Брешков уж банкери го дават - дано са се усетили на време, ама на!
От кога пеем не дръжте толкова кеш!“Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”
Коментар
Коментар