IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фонд за недвижими имоти България АДСИЦ (5BU / BREF)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
    Тук работата стана "Заспала е Тодорка".Умряла работа.
    От една страна не е лош знак когато всички, включително и аз самия, им писне и и се откажат от дадена позиция. От друга обаче е доста сложно да се върви срещу тренда и пазара.
    “Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”

Коментар

• Тук работата стана "Заспала е Тодорка".Умряла работа.

Коментар

• някой много голям излиза, имате ли представа кой?
        Алианц? Само тук им остана адсиц, а решиха да ги разкарат!

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
          обърнал си на адссици? Не очакваш ли ръст на пазара?
          на 40 няма да ти дам - надявам се там да идат
          Тони, на 40 ст. веднага взимам 20 к, да си допълня портфейла. При доходността на депозитите след случката с КТБ, истината е в АДСИЦ и дивидентите им.

Коментар

Язък за ЛокоПД,а там ще идат на кукуво лято на 40-те де. Бе очаквам много неща,ама знае ли човек кво ще го изненада.А ако си на зор и на 20 ще дадеш,ама гледай да не си.Тони много се вживяваш в тоя пазар,наслади се на хубавите неща в живота и ще живееш по-дълго.И на хубавите жени естествено.(П.С.Бяхме на страхотно бяло вино със салата от рачешки рулца преди малко.)

Коментар

• Първоначално изпратено от olimpiec Разгледай мнение
              Пак купих,за сега 15Кила,ще видим после колко още зависи от много неща.И много Атерки също си имам вече.(П.С, препоръката е само за Тони,чакам му бройките на 40 стинки в понеделник.)Ей мача почна айде лека вечер.

Коментар

абе ти нали продаде тука - нали си вече АТЕРАджия?
                Пак купих,за сега 15Кила,ще видим после колко още зависи от много неща.И много Атерки също си имам вече.(П.С, препоръката е само за Тони,чакам му бройките на 40 стинки в понеделник.)Ей мача почна айде лека вечер.

Коментар

• Първоначално изпратено от olimpiec Разгледай мнение
                  Ей Тони що дърпаш дявола за опашката бе?!!!Не знаеш ли,че има и рога а.Ще ти дам аз едни стинки!!!Давай ги твойте в понеделник на тия 40 стинки,колкото и да извадиш ще ги взема съгласен ли си?(П.С.без препоръка за каквото и да е към другите във форума.)
                  абе ти нали продаде тука - нали си вече АТЕРАджия?

Коментар

при няма и стотинка печалба за ПОЛОВИН година, мисля че 40стинки е добра цена , така доходността догодина ще е 5%
                    Имам малко(много по малко от Оли )
                    Ей Тони що дърпаш дявола за опашката бе?!!!Не знаеш ли,че има и рога а.Ще ти дам аз едни стинки!!!Давай ги твойте в понеделник на тия 40 стинки,колкото и да извадиш ще ги взема съгласен ли си?(П.С.без препоръка за каквото и да е към другите във форума.)

Коментар

• Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнение
                      тук ще се срещнем ли с номинала някога?!?
                      имам няколко бройки...
                      Не е Препоръка!!!
                      при няма и стотинка печалба за ПОЛОВИН година, мисля че 40стинки е добра цена , така доходността догодина ще е 5%
                      Имам малко(много по малко от Оли )

Коментар

• Ще се срещнем. Акцията е син чип и ще бъде пак 1, откровено подценена. Не е препоръка!

Коментар

• тук ще се срещнем ли с номинала някога?!?
                          имам няколко бройки...
                          Не е Препоръка!!!
                          Last edited by orakula; 07.08.2014, 23:55.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
                            Айде малко понапънете де.Имам за продаване едни 8079 бр.
                            Пусни ги по-ниско и пазаруваме веднага.

Коментар

• Айде малко понапънете де.Имам за продаване едни 8079 бр.

Коментар

• Тука определено КФН трябва да погледне какво става!!

какви са тея многобройни сделки с по 1 акция?!

Коментар

Working...
                                X