Първоначално изпратено от Ташунко със сапа
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фонд за недвижими имоти България АДСИЦ (5BU / BREF)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеобърнал си на адссици? Не очакваш ли ръст на пазара?
на 40 няма да ти дам - надявам се там да идат“Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеобърнал си на адссици? Не очакваш ли ръст на пазара?
на 40 няма да ти дам - надявам се там да идатБе очаквам много неща,ама знае ли човек кво ще го изненада.А ако си на зор и на 20 ще дадеш,ама гледай да не си.
Тони много се вживяваш в тоя пазар,наслади се на хубавите неща в живота и ще живееш по-дълго.И на хубавите жени естествено.(П.С.Бяхме на страхотно бяло вино със салата от рачешки рулца преди малко.)
Коментар
-
Първоначално изпратено от olimpiec Разгледай мнениеПак купих,за сега 15Кила,ще видим после колко още зависи от много неща.И много Атерки също си имам вече.(П.С, препоръката е само за Тони,чакам му бройките на 40 стинки в понеделник.)Ей мача почна айде лека вечер.
на 40 няма да ти дам - надявам се там да идат
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеабе ти нали продаде тука - нали си вече АТЕРАджия?(П.С, препоръката е само за Тони,чакам му бройките на 40 стинки в понеделник.)Ей мача почна айде лека вечер.
Коментар
-
Първоначално изпратено от olimpiec Разгледай мнениеЕй Тони що дърпаш дявола за опашката бе?!!!Не знаеш ли,че има и рога а.Ще ти дам аз едни стинки!!!Давай ги твойте в понеделник на тия 40 стинки,колкото и да извадиш ще ги взема съгласен ли си?(П.С.без препоръка за каквото и да е към другите във форума.)
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениепри няма и стотинка печалба за ПОЛОВИН година, мисля че 40стинки е добра цена, така доходността догодина ще е 5%
Имам малко(много по малко от Оли )Ще ти дам аз едни стинки!!!Давай ги твойте в понеделник на тия 40 стинки,колкото и да извадиш ще ги взема съгласен ли си?(П.С.без препоръка за каквото и да е към другите във форума.)
Коментар
-
Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнениетук ще се срещнем ли с номинала някога?!?
имам няколко бройки...
Не е Препоръка!!!, така доходността догодина ще е 5%
Имам малко(много по малко от Оли )
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеАйде малко понапънете де.Имам за продаване едни 8079 бр.“Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”
Коментар
Коментар