Първоначално изпратено от 15%
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фонд за недвижими имоти България АДСИЦ (5BU / BREF)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от VBT Разгледай мнениеПривет,
Някой дали има информация дали договора с Модис за Камбаните БЦ е подновен?
БлагодаряПътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от VBT Разгледай мнениеПривет,
Някой дали има информация дали договора с Модис за Камбаните БЦ е подновен?
БлагодаряNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
Голяма е ама до 1,91 я виждам за сега, а там ако я катурне ,...- въпреки че няма да е оставена по надолу ,- но това само аз си го мисля и желая!!!- Пазара, ах Пазара е друга бира!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
Голяма е ама до 1,91 я виждам за сега, а там ако я катурне ,...- въпреки че няма да е оставена по надолу ,- но това само аз си го мисля и желая!!!- Пазара, ах Пазара е друга бира!!!
За мен, както вече казах, бъдещето е светло и е въпрос на време кацията да отиде там, където ѝ е мястото, но всеки решава сам за парите сиNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Евала, все така да ти връзва. Аз на коленцето на чичикака не съм сядал и не Го знам какво ще прави, затова залагам на сигурното тук. Още веднъж - браво и успех
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеГруйче ,сметай ;- 7акц. на дух *7,00лв=49+4,20( една от права) / 8=6,60 -11,+? = 4,40 чист келипир и то от август + 0,30 бонус и обратно в БРЕФаNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от melon Разгледай мнениеНа Синерджито може ли да му се вземат 1600 евро на квадрат?700 евро на квадрат е себестойността на грубия строеж, отделно още 100 евро на квадрат е правото на строеж. А ако я смяташ само 35 000 квадрата, т.е. без гаражите, значи себестойността идва към 1150 евро - според теб на колко ще го продадат
А че няма втора сграда, която да строят - няма, няма и да има повече, изрично са го казали, просто дежурната по долап в Инвестора е била на нещо високоградусово, като е преписвала от отчетаNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от __cupid__ Разгледай мнение
Само една е, няма друга сграда в ТехПарка
Мигленка сигурно има акции за продаване щом така го е написала!!!
-"Компанията обаче е намерила още един наемател за първата си сграда в „София Тех Парк“ – „СОФТУЕР АГ ДИВЕЛЪПМЪНТ ЦЕНТЪР БЪЛГАРИЯ“ ЕООД. Договорът за наем е сключен за 5 години. В сградата вече се настани „РОБЕРТ БОШ” ЕООД. С двете компании дружеството на практика е отдало една четвърт от сградата.
Към момента сградата има разрешение за ползване на подземните етажи, всички общи части и офис площите от 5 до 9 етаж. Останалите етажи предстои да бъдат завършени.
Дружеството строи и още една сграда в научно-технологичния парк.
Промени има и при наемателите в основния актив на „Фонд за недвижими имоти България“ – офис сградата „Камбаните“. Основни наематели в сградата са „Модис България“ ЕООД с 6,312.59 кв.м., "Дайната България" ЕООД с 1,489.48 кв.м. и "Коника Минолта" с 845.90 кв.м. Общо отдадените паркоместа са 179, о""
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Sorko Разгледай мнениеВ тази статия пише, че БРЕФ строят още една сграда е Тех Парка, някой да знае нещо по въпроса, или по-скоро това не е така?
https://www.investor.bg/novini-i-ana...chieto-340880/
- 2 Харесвания
Коментар
-
В тази статия пише, че БРЕФ строят още една сграда е Тех Парка, някой да знае нещо по въпроса, или по-скоро това не е така?
https://www.investor.bg/novini-i-ana...chieto-340880/
Коментар
Коментар