IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фонд за недвижими имоти България АДСИЦ (5BU / BREF)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
    Хо-хо-хо

Екстра!
    е ти налЕ чакаше по--долУ ???

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
      опа!
      Хо-хо-хо

Екстра!
      Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• опа!

няма дати - няма тва онова Скарли ни уведомява!
        Last edited by tony1975; 18.09.2014, 20:16.

Коментар

• опа има новина в х3!

Коментар

• Първоначално изпратено от Alee Разгледай мнение
            Според мен ще се лигавят още дълго на тези цени.
            е колко още останаха по твои сметки?

Коментар

За твърде шарената акционерна структура на БРЕФ този обем не е показателен, поне за мен. Ако ще продават по-агресивно, ще си взема, а ако продължават да се лигавят в диапазона 53-55 ст. да са живи и здрави
              Според мен ще се лигавят още дълго на тези цени.
              “Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”

Коментар

• Първоначално изпратено от Alee Разгледай мнение
                За последните 3 месеца са изтъргувани общо 2,7% от капитала. Колко от тях са от един продавач не се знае, но все пак си е обем.
                За твърде шарената акционерна структура на БРЕФ този обем не е показателен, поне за мен. Ако ще продават по-агресивно, ще си взема, а ако продължават да се лигавят в диапазона 53-55 ст. да са живи и здрави

Коментар

Продавачът тук да не се стеснява толкова, а да ги пуска на пазар и докъдето стигнат

За последните 3 месеца са изтъргувани общо 2,7% от капитала. Колко от тях са от един продавач не се знае, но все пак си е обем.
                  “Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                    нямат край!
                    Няма лошо, но защо не ги сипва по-агресивно? Явно не е чак такъв зорлия.....

Коментар

Продавачът тук да не се стеснява толкова, а да ги пуска на пазар и докъдето стигнат
                      нямат край!

Коментар

• Продавачът тук да не се стеснява толкова, а да ги пуска на пазар и докъдето стигнат

Коментар

• Първоначално изпратено от pjc50313869 Разгледай мнение
                          Ама разбира се... каквото искаш прави. Всеки си знае сам за себе си. Но не пиши, че дивидента е смешен, при положение, че в действителност не е...
                          Ами много малък беше.Ако не е смешен то е никакъв.

Коментар

• Оферти
                            Купува Бр. акции Ед. цена
                            27880 0.537

Продава
                            Бр. акции Ед. цена
                            27880 0.540

абе вие двамата с еднакъв брой акции за половин стинка ли се циганите? айде стискаййте си ръцете и тия от Дунав стига са натискали цените, че ей!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
                              Ок ясен си ми.Ти дръж колкото си искаш.За мен тоя дивидент си беше смешен.Когато ми хареса отново ще вляза тук.
                              Ама разбира се... каквото искаш прави. Всеки си знае сам за себе си. Но не пиши, че дивидента е смешен, при положение, че в действителност не е...
                              Last edited by pjc50313869; 10.09.2014, 09:20.

Коментар

• Първоначално изпратено от pjc50313869 Разгледай мнение
                                "Смешковци" са тези, които гледат само дивидента като номинално изражение, а не като divident yield... За непросветените тук yield-a = (0.02:0.54)*100 = 3.70%

За мен това е доста добре... и то само от дивидентна доходност, чиято тенденция определено е само да се покачва
                                Ок ясен си ми.Ти дръж колкото си искаш.За мен тоя дивидент си беше смешен.Когато ми хареса отново ще вляза тук.

Коментар

Working...
                                X