Първоначално изпратено от 15%
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фонд за недвижими имоти България АДСИЦ (5BU / BREF)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Alee Разгледай мнениеСпоред мен ще се лигавят още дълго на тези цени.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеЗа твърде шарената акционерна структура на БРЕФ този обем не е показателен, поне за мен. Ако ще продават по-агресивно, ще си взема, а ако продължават да се лигавят в диапазона 53-55 ст. да са живи и здрави“Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alee Разгледай мнениеЗа последните 3 месеца са изтъргувани общо 2,7% от капитала. Колко от тях са от един продавач не се знае, но все пак си е обем.Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеПродавачът тук да не се стеснява толкова, а да ги пуска на пазар и докъдето стигнат
За последните 3 месеца са изтъргувани общо 2,7% от капитала. Колко от тях са от един продавач не се знае, но все пак си е обем.“Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениенямат край!Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеПродавачът тук да не се стеснява толкова, а да ги пуска на пазар и докъдето стигнат
Коментар
-
Първоначално изпратено от pjc50313869 Разгледай мнениеАма разбира се... каквото искаш прави. Всеки си знае сам за себе си. Но не пиши, че дивидента е смешен, при положение, че в действителност не е...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеОк ясен си ми.Ти дръж колкото си искаш.За мен тоя дивидент си беше смешен.Когато ми хареса отново ще вляза тук.Last edited by pjc50313869; 10.09.2014, 09:20.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pjc50313869 Разгледай мнение"Смешковци" са тези, които гледат само дивидента като номинално изражение, а не като divident yield... За непросветените тук yield-a = (0.02:0.54)*100 = 3.70%
За мен това е доста добре... и то само от дивидентна доходност, чиято тенденция определено е само да се покачва
Коментар
Коментар