IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фонд за недвижими имоти България АДСИЦ (5BU / BREF)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Български фонд купи втори имот в "Бизнес парк София"

хайде да видим утре как ще тръгне
    Last edited by tony1975; 22.09.2014, 19:02.

Коментар

• Как сме негри
      какво толкоз ми ги хвалите тия! Я се вгледайте по-добре:

и с новата сграда изкарват от наем 680 000, а кихат 265 000 на ОД, 66 000 за лихви по кредита и ...... 230 000 други разходи за такси , комисионни, консултации , ами за какво дават първите на ОД тогава да се чуди човек , с кой толкова се консултират със фирмите на членовете на борда?

И един въпрос към счетоводно по-грамотните показват 60 000 разход за лихви по кредита, а къде са посочени вноските по главницата?
      Attached Files

Коментар

• ако имаме дохода на Бриколажите(със всички проблеми които имат веригите Направи си сам), сега като тръгне наема от сграда 1 и ако догодина направят бизнессграда, която да успеят да запълнят, е те тогава може да имаме хубави доходи!
        Ваканционните не ги броя, защото там е бетон и грозотия, аз лично бих продал терена на черноморието...., а и се вижда колко успешно продават апартаменти в планината!
        Абе да си взимаме наемче и да си кютаме

тук дали могат да дръпнат заем на нива като за СФИ
        Last edited by tony1975; 21.09.2014, 20:40.

Коментар

• Първоначално изпратено от Joz Разгледай мнение
          2007 год. цената не виждаш ли колко е била експерто- 2.4 лв
          Вземете цена на акцията към 2007 г., извадете сегашната счетоводна стойност на акцията и всички раздадени дивиденти през годините, и ще видите че нещата не са чак толкова лоши, напротив. Проблемът е кой може и колко може да чака докато нещата се раздвижат, при условие че има толкова възможности.
          “Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
            2007 г ги разправяха същите приказки.Всичко е възможно бледолики.
            2007 год. цената не виждаш ли колко е била експерто- 2.4 лв

Коментар

.....-от 0,56 на 0,53 - от индиянската ти черга , та на земята

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
                - То за такова връщане ,- все едно да чакаш бързия влак на гара Дъскотна

Коментар

Може да стигне и 0,7 лв но това не означава че ще задържи цената там.Лично аз смятам че ще има връщане в диапазона от 53-54 ст.Успех на всички аз съм насочил интереса си другаде.

- То за такова връщане ,- все едно да чакаш бързия влак на гара Дъскотна

Коментар

Аз очаквам да е твърдо над 0.6 след месец

Не е препоръка. Имам
                    Може да стигне и 0,7 лв но това не означава че ще задържи цената там.Лично аз смятам че ще има връщане в диапазона от 53-54 ст.Успех на всички аз съм насочил интереса си другаде.

Коментар

• Първоначално изпратено от Alee Разгледай мнение
                      Очаквам цената на акцията, след първоначалния фурор, да се върне към нива 0,530-0,54. Такива са реалностите за сега.
                      че колко още да имат тия продавачи?
                      Да не излизат и Алианц вече, те оставиха само този адсиц!

Коментар

• Мисля, че в Петък разпродажбите в края на сесията бяха от индексния фонд, а не на прибалтиците!

Това е една от малкото ми инвестиции на БФБ, в която съм абсолютно спокоен... и въобще не играя от двете страни на спреда... ами просто си чакам пачката накрая! Дали ще е след 6 месеца или след 3 години - не ми пука... неизбежно е...

В условията на ненормални световни пазари, очаквана тежка инфлационна вълна, заради бруталното печатане на цветни хариики в света - вече 8-ма година, при предстоящото силно обезценяване на покупателната сила на лева... БРЕФ-а е едно от малкото ми убежища..

Сори за емоцията! Много як ден си изкарах... и съм на кеф!

Поздрави на всички! И весели почвни и празнични дни!

НЕ Е инвестиционна препоръка! Притежавам акции на компанията!

Коментар

Не е препоръка. Имам
                          Защо мислиш че до месец ще е толкова? И аз имам малко, но моите очаквания са около 0,6 след март.

Коментар

• Първоначално изпратено от Alee Разгледай мнение
                            Очаквам цената на акцията, след първоначалния фурор, да се върне към нива 0,530-0,54. Такива са реалностите за сега.

Не е препоръка. Имам

Коментар

Излязох с последните артии от тая позиция.Смятам че има по добри възможности от тук за доходност.Ако падне пак ще влезем.Успех на останалите.
                              “Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”

Коментар

• Излязох с последните артии от тая позиция.Смятам че има по добри възможности от тук за доходност.Ако падне пак ще влезем.Успех на останалите.

Коментар

Working...
                                X