Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фонд за недвижими имоти България АДСИЦ (5BU / BREF)
Collapse
X
-
Как сме негри
какво толкоз ми ги хвалите тия! Я се вгледайте по-добре:
и с новата сграда изкарват от наем 680 000, а кихат 265 000 на ОД, 66 000 за лихви по кредита и ...... 230 000 други разходи за такси , комисионни, консултации, ами за какво дават първите на ОД тогава да се чуди човек
, с кой толкова се консултират със фирмите на членовете на борда?
И един въпрос към счетоводно по-грамотните показват 60 000 разход за лихви по кредита, а къде са посочени вноските по главницата?
Коментар
-
ако имаме дохода на Бриколажите(със всички проблеми които имат веригите Направи си сам), сега като тръгне наема от сграда 1 и ако догодина направят бизнессграда, която да успеят да запълнят, е те тогава може да имаме хубави доходи!
Ваканционните не ги броя, защото там е бетон и грозотия, аз лично бих продал терена на черноморието...., а и се вижда колко успешно продават апартаменти в планината!
Абе да си взимаме наемче и да си кютаме
тук дали могат да дръпнат заем на нива като за СФИLast edited by tony1975; 21.09.2014, 20:40.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Joz Разгледай мнение2007 год. цената не виждаш ли колко е била експерто- 2.4 лв“Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение2007 г ги разправяха същите приказки.Всичко е възможно бледолики.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение2007 г ги разправяха същите приказки.Всичко е възможно бледолики.
.....-от 0,56 на 0,53 - от индиянската ти черга , та на земята
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение- То за такова връщане ,- все едно да чакаш бързия влак на гара Дъскотна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеМоже да стигне и 0,7 лв но това не означава че ще задържи цената там.Лично аз смятам че ще има връщане в диапазона от 53-54 ст.Успех на всички аз съм насочил интереса си другаде.
- То за такова връщане ,- все едно да чакаш бързия влак на гара Дъскотна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Joz Разгледай мнениеАз очаквам да е твърдо над 0.6 след месец
Не е препоръка. Имам
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alee Разгледай мнениеОчаквам цената на акцията, след първоначалния фурор, да се върне към нива 0,530-0,54. Такива са реалностите за сега.
Да не излизат и Алианц вече, те оставиха само този адсиц!
Коментар
-
Мисля, че в Петък разпродажбите в края на сесията бяха от индексния фонд, а не на прибалтиците!
Това е една от малкото ми инвестиции на БФБ, в която съм абсолютно спокоен...и въобще не играя от двете страни на спреда... ами просто си чакам пачката накрая!
Дали ще е след 6 месеца или след 3 години - не ми пука... неизбежно е...
В условията на ненормални световни пазари, очаквана тежка инфлационна вълна, заради бруталното печатане на цветни хариики в света - вече 8-ма година, при предстоящото силно обезценяване на покупателната сила на лева... БРЕФ-а е едно от малкото ми убежища..
Сори за емоцията! Много як ден си изкарах... и съм на кеф!
Поздрави на всички! И весели почвни и празнични дни!
НЕ Е инвестиционна препоръка! Притежавам акции на компанията!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Joz Разгледай мнениеАз очаквам да е твърдо над 0.6 след месец
Не е препоръка. Имам
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alee Разгледай мнениеОчаквам цената на акцията, след първоначалния фурор, да се върне към нива 0,530-0,54. Такива са реалностите за сега.
Не е препоръка. Имам
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеИзлязох с последните артии от тая позиция.Смятам че има по добри възможности от тук за доходност.Ако падне пак ще влезем.Успех на останалите.“Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”
Коментар
Коментар