Първоначално изпратено от Мажоритаря
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фонд за недвижими имоти България АДСИЦ (5BU / BREF)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от k.o. Разгледай мнениеКалкулирам, че продават на загуба, но свежите пари са винаги добре дошли. А ако някой знае колко вървят там парцелите, да пише.
Да свежите пари са си +, но в момента не са на зор и не им трябват!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениетова добри цени ли са? Моля някой разбирач на НИ да се изкаже!Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениетова добри цени ли са? Моля някой разбирач на НИ да се изкаже!Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.
Коментар
-
От днес:
„Фонд за недвижими имоти България” АДСИЦ подписа предварителен
договор за продажба на един от регулираните имоти в Младост IV в гр. София с
размер 3,616 кв.м. Договорената цена е 250 евро/кв.м. Окончателната продажба
трябва да се осъществи до края на април 2016г.Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Antonov86 Разгледай мнениеСнимка от днес. Остъкляваме вече
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение+++
Потвърждавам но само за обеда- официално показаха някаква статистика по тв- че горкия българин се хранeл с по 4 и нещо на ден
Ако човек се лиши на обед за бреф - що годе добре, ами ако трябва да купи хартия от чичото на Тони, остава си гладен за цял ден
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
много са ви скъпи вече акциите ,от закуски не става ,трЕбва да се лишаваме от обед.....
Потвърждавам но само за обеда- официално показаха някаква статистика по тв- че горкия българин се хранeл с по 4 и нещо на ден
Ако човек се лиши на обед за бреф - що годе добре, ами ако трябва да купи хартия от чичото на Тони, остава си гладен за цял денLast edited by precakanoto; 21.03.2016, 13:35.Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
много са ви скъпи вече акциите ,от закуски не става ,трЕбва да се лишаваме от обед.....
Коментар
Коментар