Първоначално изпратено от Alee
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фонд за недвижими имоти България АДСИЦ (5BU / BREF)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеТова съм го писал на 02.02.2015г. Баси колко мъдър съм взел да ставам!
Така първа бакалска сметка след сплита:
Брико=20млн
Камбаните=19млн(тук Елана го бяха оценили 15млн и бяха забравили да включат земята)
Бизнес парк=14млн
Младост 4 = 25 000кв.м.*250евро= 12,2млн(взимам цената на която продават, приемам че зелените площи са нереализуеми и че сделката за свинарника на бай Милесе е развалила)
Забравям някакви си 100К в ЗЗ, забравям 4,5млн на черноморието и около 3млн в Боровец, терените около Видин и Велико Търново и тях забравяме, ей така за сефти маржини какво излиза:
65млн към 20150000акции= 3,23лв, хайде за още по голям маржин на сигурност да намалим с 20% и тараммммм 2,58лв Под тази цена и при доходността която очаквам да реализира след 2016 мисля че дружеството си е достта апетитно!. Важното е че се събудиха от летаргия - те са показали че знаят как да печеля от имоти!
Поздрави!Засега обаче съм пас, вече са 26% от портфолиото ми и не смея да увеличавам.
“Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеТова съм го писал на 02.02.2015г. Баси колко мъдър съм взел да ставам!
Брико=20млн
Камбаните=19млн(тук Елана го бяха оценили 15млн и бяха забравили да включат земята)
Бизнес парк=14млн
Младост 4 = 25 000кв.м.*250евро= 12,2млн(взимам цената на която продават, приемам че зелените площи са нереализуеми и че сделката за свинарника на бай Милесе е развалила)
Забравям някакви си 100К в ЗЗ, забравям 4,5млн на черноморието и около 3млн в Боровец, терените около Видин и Велико Търново и тях забравяме, ей така за сефти маржини какво излиза:
65млн към 20150000акции= 3,23лв, хайде за още по голям маржин на сигурност да намалим с 20% и тараммммм 2,58лв Под тази цена и при доходността която очаквам да реализира след 2016 мисля че дружеството си е достта апетитно!. Важното е че се събудиха от летаргия - те са показали че знаят как да печеля от имоти!
Поздрави!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеИнтересно ще се получи - само да сме живи и здрави!
Та след 2 години, когато Хим(п), вече няма да дават и когато резултатите на Атера вероятно ще са още по слаби, този адсиц ще почне да дава добра доходност, заедно с още един
Брико=20млн
Бизнес парк=14млн
Поздрави!Last edited by tony1975; 26.03.2016, 07:30.
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеДа, но при Тони е "УД", защото по-вероятно комбинацията "ОД" да е запазена само за "Огнян Донев" ...))
така си е!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Konsultant Разгледай мнениеТехният ДВИ е по съвместителство.
Иначе Тони резонни въпроси.
Не, че е важно но като акционер би трябвало да знаеш, че няма УД, а има ОД.
...))
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Konsultant
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеСъгласен съм, но нека да кажат на загуба или печалба(% за УД) продават. На кого продават - и това е важно(как каза преди че продават терена за паркинг на ХП). От това зависи и цената на останалите парчета от имота - ако са го продали на бай Миле да прави свинарник нали се сещаш как ще се оценяват другите парцели. Добре по закон трябва да имат ДВИ - е кво прави тоя пич НЕ ЗНАМ?!?!
Иначе Тони резонни въпроси.
Не, че е важно но като акционер би трябвало да знаеш, че няма УД, а има ОД.
Според устава възнагражденията са:
http://brefbg.com/bg/wp-content/uplo...072015_ocr.pdf
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение...Добре по закон трябва да имат ДВИ - е кво прави тоя пич НЕ ЗНАМ?!?!
Коментар
-
Първоначално изпратено от dici Разгледай мнениеДобра сума ще премине от тъмната страна към работещата част от активите, новата сграда и следват по-малко разходи за лихви и по-малко евентуално разводняване на сегашните акции!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеСъгласен. И представи си това се води за сравнително читава и ппрозрачна публична компания!?!?!destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениемда и аз май докарах загуба в сметката?!?!
Да свежите пари са си +, но в момента не са на зор и не им трябват!!!Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от k.o. Разгледай мнениеНие знаем колко пари са инвестирани в "Младост IV", колко дка са в регулация, лесно се смята средна цена, но там са няколко имота, неотдавна направиха и преоценка, не знаем на всеки балансовата стойност и бе хубаво да напишат финансовия резултат от сделката.
Коментар
Коментар