Първоначално изпратено от tony1975
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фонд за недвижими имоти България АДСИЦ (5BU / BREF)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Van Basten Разгледай мнениеОпределно добра новина... но нека не са радваме преди да са станали ясни някакви детайли...
Сключен договор за наем, без да ясно цената на наема е малко...Ами ако е на 3 евро/квадрат.... ?
Не се знае и от кога ще влезе договора...
Дали BREF ще дадат някакви разяснения по въпроса, или ще трябва да ги калкулираме нещата през отчетите в последствие ?
Бреф се пазарят добре и постигат добри наеми. От позната работеща в счетоводството на Бриколаж знам, че договорите са им железни и въпреки опитите в началото на кризата, двата магазина не са успели да договорят по-нисък наем.
Поздрави - добра инвестиция!
Коментар
-
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнениеЕхаааааа хайде честито!!!
„Фонд за недвижими имоти България” АДСИЦ подписа договор за наем с
Адеко България ЕООД в новостроящата се офис сграда на дружеството на ул.
Околовръстен път в гр. София, местност Камбаните. Договорът е за срок от 5г., а
общата отдадена площ е около 6 216 кв.м. С новоотдадените помещения
запълняемостта на сградата достига 67.9%.
Сключен договор за наем, без да ясно цената на наема е малко...Ами ако е на 3 евро/квадрат.... ?
Не се знае и от кога ще влезе договора...
Дали BREF ще дадат някакви разяснения по въпроса, или ще трябва да ги калкулираме нещата през отчетите в последствие ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение+1 ДААААААААААААААА!!!
Тук вече си говорим по друг начин!!!
Жалко за булсончето и прецак , пак такаще гледат как се надува балоняка и се срива модерната им номинал теория...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Joz Разгледай мнениеСъгласен съм!
1000лв. заплата ли предлагаш да им е възнаграждението??
Коментар
-
Първоначално изпратено от Мажоритаря Разгледай мнениеБез да защитавам никого, но 5000лв. не е мега възнаграждението. Не са малко хората, които взимат по-толкова без да са директори...
"Alee", 1000лв. заплата ли предлагаш да им е възнаграждението??Last edited by Joz; 14.07.2016, 23:43.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alee Разгледай мнениеВъпреки всеобщата радост настъпила по тази позиция, считам че гласуването по т. 11 от дневния ред трябва да бъде обсъдена, а аз считам че следва да се гласува с ПРОТИВ предложеното увеличение на заплатите;
"11. Определяне на месечното възнаграждение на членовете на Съвета на директорите на дружеството със специална инвестиционна цел; проект за решение: ОС определя брутно месечно възнаграждение на всеки един от членовете на Съвета на директорите в размер до 5 000 лв. (пет хиляди лева)."
Какво точно значи "до 5000 лв."??? Може би 4 999 лв.?! Знам ли. Аз ще бъда Против тази точка тъй като това ще повлияе на дивидентната ми доходност и следва вече започналата тенденция от Елана и Биовет за точене на дружествата. Ако Брешков и сие упраляват правилно, да си купуват акции като нас и да взимат дивиденти, а не да си раздават заплати и премии.
Иначе новината е супер!Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alee Разгледай мнениеВъпреки всеобщата радост настъпила по тази позиция, считам че гласуването по т. 11 от дневния ред трябва да бъде обсъдена, а аз считам че следва да се гласува с ПРОТИВ предложеното увеличение на заплатите;
"11. Определяне на месечното възнаграждение на членовете на Съвета на директорите на дружеството със специална инвестиционна цел; проект за решение: ОС определя брутно месечно възнаграждение на всеки един от членовете на Съвета на директорите в размер до 5 000 лв. (пет хиляди лева)."
Какво точно значи "до 5000 лв."??? Може би 4 999 лв.?! Знам ли. Аз ще бъда Против тази точка тъй като това ще повлияе на дивидентната ми доходност и следва вече започналата тенденция от Елана и Биовет за точене на дружествата. Ако Брешков и сие упраляват правилно, да си купуват акции като нас и да взимат дивиденти, а не да си раздават заплати и премии.Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеНадявам се да видим наемите още през 4трим!!!
При толкова наематели ресторанта скоро и той ще се наеме вероятно
Въпреки всеобщата радост настъпила по тази позиция, считам че гласуването по т. 11 от дневния ред трябва да бъде обсъдена, а аз считам че следва да се гласува с ПРОТИВ предложеното увеличение на заплатите;
Какво точно значи "до 5000 лв."??? Може би 4 999 лв.?! Знам ли. Аз ще бъда Против тази точка тъй като това ще повлияе на дивидентната ми доходност и следва вече започналата тенденция от Елана и Биовет за точене на дружествата. Ако Брешков и сие упраляват правилно, да си купуват акции като нас и да взимат дивиденти, а не да си раздават заплати и премии.“Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеМного ми е гот!
по тоя повод ще си сипя една ракия
В такъв случай има ли все още желаещи за ОС?
Коментар
-
Първоначално изпратено от 1984 Разгледай мнение-за кого бият камбаните зелени
-за многото Томи Неверни
Честито на вярващите!
Коментар
Коментар