една добра година!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фонд за недвижими имоти България АДСИЦ (5BU / BREF)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от orchis Разгледай мнениеДНЕВЕН БЮЛЕТИН НА БФБ
Акценти за деня:
Фонд за недвижими имоти България (ФНИБ) АДСИЦ вече е отдал под наем 67% от новостроящата се офис сграда
Коментар
-
Първоначално изпратено от vstoykov Разгледай мнениеНякой може ли да обясни какво беше това излитане на цената в началото на годината?
Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Petar Разгледай мнениеСамо сега остава и КФН да каже че може да се намали номинала на акцията от 3лв на 1лв и то преди 26ти за да се случи гласуване на увеличението, иначе ще трябва специално за това да се прави извънредно СА.Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 1984 Разгледай мнениеНямам против да се "подмазват" с нови подписани договори.
Не е като "новината" от пролетта на 2012г. на една компания, че ще участва в разширението на метрото в Дамаск
Под сервиране в чиния имах предвид отчет, например Q1 2017
Отделно на Тези с метрото не им обръщам абсолютно никакво внимание - за всеки влак си има пътници, много хора ще налъжат и там на кукичката, а и борсата обикновено се учи по трудния начин - със загубеното врме и загубените кинти по кривите позиции
Коментар
-
Първоначално изпратено от zlatna treska Разгледай мнениеИмам чувство, че тази година ще се подмазават с новини, за да дръпнат борсови пари с увеличение на капитала
Не е като "новината" от пролетта на 2012г. на една компания, че ще участва в разширението на метрото в Дамаск
Под сервиране в чиния имах предвид отчет, например Q1 2017
Коментар
-
Първоначално изпратено от zlatna treska Разгледай мнениеИмам чувство, че тази година ще се подмазават с новини, за да дръпнат борсови пари с увеличение на капитала
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
+++
Също тоже.
Понадигна се малко средната, ма все още ок за очаквана чиста 8% диви доходност по консервативна линия и 10% по по реалистична от 2017 насетне.
Скоро ще стане ясно...
Коментар
-
Първоначално изпратено от 1984 Разгледай мнениетака е, в морето е, ама когато я извадят на брега, па и да ти я сервират в чинията...цената ще е съвсем друга
гледай СФИ преди три години и мисли за БРЕФ
добавих още, па да видим
+++
Също тоже.
Понадигна се малко средната, ма все още ок за очаквана чиста 8% диви доходност по консервативна линия и 10% по по реалистична от 2017 насетне.
Скоро ще стане ясно...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеДа се пукат завистливите тролове.Вече подминах и дубъла
.Успех на умните инвеститори..
Пукайте се тролове гадни!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Petar Разгледай мнениеПишеш, че допълваш когато можеш. Последния месец няма цени под 1.84 или близо до нея. Как ти се струва влизане на това ниво?...
Радвам се, когато успея да прогнозирам правилно посоката. Аз избягвам да си пиша очакванията, понеже не се считам за безгрешен, а и не искам да подведа някого. И както винаги ще кажа и сега, че досегашното движение на цената не е гаранция за бъдещо такова. Всичко е възможно. Включително и спадове. За мен при една акция не е важно само каква цена може да достигне като покачване, но и как би се движила при негативен тренд на борсата ни - повече или по-малко ще спада от другите, а в някои случаи дали не би се качвала. Всичко е важно. Не твърдя БРЕФ от кои е.
Тук имаше доста разговори дали ще намерят наематели. То е като някой да излезе на пазара с домати и да се притеснява дали ще ги продаде. Не е въпросът да ги продаде - ако ги пусне евтино ще ги продаде за нула време. Въпросът е да вземе възможно най-добрата цена. На мен тази новострояща се Офис сграда Камбаните ми се струваше много апетитна и единственият въпрос беше не дали, а кога и на каква цена ще я напълнят откъм договори - ако не на 100 %, то повечето площ. Аз лично очаквах дори повече да се забавят с големите наематели, докато внимателно избират най-доброто, но явно са попаднали на онова, което ги устройва. Надявам се параметрите на договорите, а и изобщо всичко да е такова, каквото ни се иска на нас, инвестиралите в акцията. Ако се знаеше кога и какви наематели ще намерят, нямаше да я има неизвестността, а именно тя позволява да купиш преди една акция да бъде оценена на макс. Разбира се, риск има винаги от погрешно решение. Времето ще покаже кое какво е, дали очакванията ни ще бъдат оправдани или неоправдани.
Притежавам акции на Фонд за недвижими имоти (BREF). Над 50 % са от портфейла ми и имам интерес да поскъпват. Затова и може да съм пристрастен. Не мога да знам поскъпване ли предстои или поевтиняване, ако и да имам своите надежди и очаквания. Възможно е да греша за нещо или за всичко от написаното. Препоръки нямам никакви за нищо.Поздрави и успех!Last edited by Татко Щърк; 15.07.2016, 11:54.Мненията ми не са препоръка за вземането на каквито и да било инвестиционни решения!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Van Basten Разгледай мнениеОпределно добра новина... но нека не са радваме преди да са станали ясни някакви детайли...
Сключен договор за наем, без да ясно цената на наема е малко...Ами ако е на 3 евро/квадрат.... ?
Не се знае и от кога ще влезе договора...
Дали BREF ще дадат някакви разяснения по въпроса, или ще трябва да ги калкулираме нещата през отчетите в последствие ?
Коментар
Коментар