IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фонд за недвижими имоти България АДСИЦ (5BU / BREF)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• една добра година!

Attached Files

Коментар

• Първоначално изпратено от orchis Разгледай мнение
      ДНЕВЕН БЮЛЕТИН НА БФБ
      Акценти за деня:
      Фонд за недвижими имоти България (ФНИБ) АДСИЦ вече е отдал под наем 67% от новостроящата се офис сграда
      Ами мерси, ама заради тази новина общо взето цената тръгна нагоре още петък. Не сме инсайдъри, просто го имаше публикувано още в четвъртък вечер. Успех

Коментар

• ДНЕВЕН БЮЛЕТИН НА БФБ
        Акценти за деня:
        Фонд за недвижими имоти България (ФНИБ) АДСИЦ вече е отдал под наем 67% от новостроящата се офис сграда

Коментар

• Първоначално изпратено от vstoykov Разгледай мнение
          Някой може ли да обясни какво беше това излитане на цената в началото на годината?

Обратен сплит 3:1 или трикратно намаление броя на издадените акции.
          Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.

Коментар

• Някой може ли да обясни какво беше това излитане на цената в началото на годината?

Attached Files
            Два прости метода за легално намаляване на данъците

Коментар

• Приветттт, 2-та лева вече не е мираж

Коментар

• Първоначално изпратено от Petar Разгледай мнение
                Само сега остава и КФН да каже че може да се намали номинала на акцията от 3лв на 1лв и то преди 26ти за да се случи гласуване на увеличението, иначе ще трябва специално за това да се прави извънредно СА.
                За какво ви е това увеличение на капитала, да цоцат повече пари ОД ли? Имат си средства, а и ако осъществят продажби ще имат още-повече. Да се занимават с настоящите си проекти, за да не се набълбукат пак както в Боровец, морето, Видин и т.н.!!!
                Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Първоначално изпратено от 1984 Разгледай мнение
                  Нямам против да се "подмазват" с нови подписани договори.
                  Не е като "новината" от пролетта на 2012г. на една компания, че ще участва в разширението на метрото в Дамаск

Под сервиране в чиния имах предвид отчет, например Q1 2017
                  Да прав си!
                  Отделно на Тези с метрото не им обръщам абсолютно никакво внимание - за всеки влак си има пътници, много хора ще налъжат и там на кукичката, а и борсата обикновено се учи по трудния начин - със загубеното врме и загубените кинти по кривите позиции

Коментар

• Първоначално изпратено от zlatna treska Разгледай мнение
                    Имам чувство, че тази година ще се подмазават с новини, за да дръпнат борсови пари с увеличение на капитала
                    Нямам против да се "подмазват" с нови подписани договори.
                    Не е като "новината" от пролетта на 2012г. на една компания, че ще участва в разширението на метрото в Дамаск

Под сервиране в чиния имах предвид отчет, например Q1 2017

Коментар

• Първоначално изпратено от zlatna treska Разгледай мнение
                      Имам чувство, че тази година ще се подмазават с новини, за да дръпнат борсови пари с увеличение на капитала
                      Само сега остава и КФН да каже че може да се намали номинала на акцията от 3лв на 1лв и то преди 26ти за да се случи гласуване на увеличението, иначе ще трябва специално за това да се прави извънредно СА.

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение

+++

Също тоже.
                        Понадигна се малко средната, ма все още ок за очаквана чиста 8% диви доходност по консервативна линия и 10% по по реалистична от 2017 насетне.
                        Скоро ще стане ясно...

Коментар

• Първоначално изпратено от 1984 Разгледай мнение
                          така е, в морето е, ама когато я извадят на брега, па и да ти я сервират в чинията...цената ще е съвсем друга
                          гледай СФИ преди три години и мисли за БРЕФ
                          добавих още, па да видим

+++

Също тоже.
                          Понадигна се малко средната, ма все още ок за очаквана чиста 8% диви доходност по консервативна линия и 10% по по реалистична от 2017 насетне.
                          Скоро ще стане ясно...

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                            Да се пукат завистливите тролове.Вече подминах и дубъла.Успех на умните инвеститори..
                            Кире, напълно те подкрепям
                            Пукайте се тролове гадни!

Коментар

• Първоначално изпратено от Petar Разгледай мнение
                              Пишеш, че допълваш когато можеш. Последния месец няма цени под 1.84 или близо до нея. Как ти се струва влизане на това ниво?...
                              Здравей, Petar, задаваш въпроса си на 27.05.2016, на следващия ден аз започнах отговора си с думите ''Petar, щом пиша, че продължавам да допълвам, явно цената, която посочваш - около 1.84 - ми се струва добра (което не пречи цената да спихне, независимо на мен как ми се струва). ...''.

Радвам се, когато успея да прогнозирам правилно посоката. Аз избягвам да си пиша очакванията, понеже не се считам за безгрешен, а и не искам да подведа някого. И както винаги ще кажа и сега, че досегашното движение на цената не е гаранция за бъдещо такова. Всичко е възможно. Включително и спадове. За мен при една акция не е важно само каква цена може да достигне като покачване, но и как би се движила при негативен тренд на борсата ни - повече или по-малко ще спада от другите, а в някои случаи дали не би се качвала. Всичко е важно. Не твърдя БРЕФ от кои е.

Тук имаше доста разговори дали ще намерят наематели. То е като някой да излезе на пазара с домати и да се притеснява дали ще ги продаде. Не е въпросът да ги продаде - ако ги пусне евтино ще ги продаде за нула време. Въпросът е да вземе възможно най-добрата цена. На мен тази новострояща се Офис сграда Камбаните ми се струваше много апетитна и единственият въпрос беше не дали, а кога и на каква цена ще я напълнят откъм договори - ако не на 100 %, то повечето площ. Аз лично очаквах дори повече да се забавят с големите наематели, докато внимателно избират най-доброто, но явно са попаднали на онова, което ги устройва. Надявам се параметрите на договорите, а и изобщо всичко да е такова, каквото ни се иска на нас, инвестиралите в акцията. Ако се знаеше кога и какви наематели ще намерят, нямаше да я има неизвестността, а именно тя позволява да купиш преди една акция да бъде оценена на макс. Разбира се, риск има винаги от погрешно решение. Времето ще покаже кое какво е, дали очакванията ни ще бъдат оправдани или неоправдани.

Притежавам акции на Фонд за недвижими имоти (BREF). Над 50 % са от портфейла ми и имам интерес да поскъпват. Затова и може да съм пристрастен. Не мога да знам поскъпване ли предстои или поевтиняване, ако и да имам своите надежди и очаквания. Възможно е да греша за нещо или за всичко от написаното. Препоръки нямам никакви за нищо.Поздрави и успех!
                              Last edited by Татко Щърк; 15.07.2016, 11:54.
                              Мненията ми не са препоръка за вземането на каквито и да било инвестиционни решения!

Коментар

• Първоначално изпратено от Van Basten Разгледай мнение
                                Определно добра новина... но нека не са радваме преди да са станали ясни някакви детайли...

Сключен договор за наем, без да ясно цената на наема е малко... Ами ако е на 3 евро/квадрат.... ?

Не се знае и от кога ще влезе договора...

Дали BREF ще дадат някакви разяснения по въпроса, или ще трябва да ги калкулираме нещата през отчетите в последствие ?
                                Това за 3 евро на квадрат нали не го казваш сериозно??? Сам знаеш че няма как да е 3 евро/м2 тук. Все пак мениджмънта е доказал, че може да му се вярва до голяма степен. Според мен няма да е под 10 евро/м2 но това е само хипотеза. На ОСА предполагам ще дадат някакъв хинт за наемната цена. Поздравления за акционерите тук сред които и аз.

Коментар

Working...
                                X