Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фонд за недвижими имоти България АДСИЦ (5BU / BREF)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениекое налага да се продава нещоПътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеФактите говорят, че ако не смятаме нерегулираната земя /която става само за градинки/, останалата земя в Младост 4 са платили по 420 Евра, а я продават на 250. Това за мен не е 0:0, а загуба от 40%! Ако се продължава така, само от Младост 4 имаме загуба от 8 млн. лева, което представлява примерно 6 години без дивидент. Не твърдя, че сметките са ми верни и ще се радвам някой да ме обори,че съм се набабанил тук
Коментар
-
Първоначално изпратено от LEOPARD Разгледай мнениеЕ, те ги продават почти 0:0, а догодина е много вероятно да има едни нови 2.5 мил приходи от наем. Но мисля, и че е възможно увеличение на 2 лв.Last edited by 15%; 01.08.2016, 19:50.Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеЗемята при Търново е твърде малка и евтина, за да разчитаме, че ще извади губещите проекти. Ако не могат да продават поне 0:0 проектите си в Младост 4, на морето и във Видин, може да откараме години без дивиденти.
Коментар
-
Е, те ги продават почти 0:0, а догодина е много вероятно да има едни нови 2.5 мил приходи от наем. Но мисля, и че е възможно увеличение на 2 лв.
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеЗемята при Търново е твърде малка и евтина, за да разчитаме, че ще извади губещите проекти. Ако не могат да продават поне 0:0 проектите си в Младост 4, на морето и във Видин, може да откараме години без дивиденти.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Petar Разгледай мнениеНо пък с текущите продажби около Търново почти са избити парите а имат още 170дка за продажба. Иначе за другите може да се усмихне щастието и да са мин печалба, в зависимост от конюнктурата и нагласите в даден момент.Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Да, избързвам наистина ... Но пък защо не. Всъщност заради това, че беше 0 миналата година сега ефектът от продажбите не е толкова негативен за печалбата.
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеИзбързваш колега. Акцията се търгува с под 8 ст. дивидент, а за 2017 може и да е 0 /както миналата година/. Явно има още много за чистене на стари "гениални" покупки.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеИзбързваш колега. Акцията се търгува с под 8 ст. дивидент, а за 2017 може и да е 0 /както миналата година/. Явно има още много за чистене на стари "гениални" покупки.Last edited by Petar; 01.08.2016, 19:19.
Коментар
-
Първоначално изпратено от LEOPARD Разгледай мнениеПерфектен! Акцията в момента се търгува с 11 ст. дивидент в нея. Има и намек, че в последното тримесечие ще има приход от новата сграда. А за 2017-та прогнозата ми е 16-17 стА 17 на 250 е 6.8
Пътека се прави камък по камък!
Коментар
Коментар