IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фонд за недвижими имоти България АДСИЦ (5BU / BREF)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от dimitracis Разгледай мнение
    Здравейте приятели.
    Снощи наистина бях изтрит от администратора заради латиницата.
    Сега на кратко.
    1. Сградата на камбаните ще получи акт 16 до края на септември, първите наематели ще се нанесат от ноември, наема е 10eu на кв.м
    2.Стойноста на сградата е около 9мил.eu с земята.
    3.Увеличение на капитала скоро не се очаква, ако ще се купува нов обект който да носи текущ доход ще се използва банков кредит.
    4. Имота в Лозенец ще бъде продаден при намирането на купувач и няма да се развива от компанията.
    5.Имотите в Младост 4, Видин и Велико Търново също ще се продават и за някои имоти има запитване.
    Благодаря за информацията. Добри новини. Особено ми харесва, че скоро няма да има увеличение на капитала.

Коментар

Здравейте приятели.
      Сега на кратко.
      1. Сградата на камбаните ще получи акт 16 до края на септември, първите наематели ще се нанесат от ноември, наема е 10eu на кв.м
      3.Увеличение на капитала скоро не се очаква, ако ще се купува нов обект който да носи текущ доход ще се използва банков кредит.
      4. Имота в Лозенец ще бъде продаден при намирането на купувач и няма да се развива от компанията.
      5.Имотите в Младост 4, Видин и Велико Търново също ще се продават и за някои имоти има запитване.
      Благодаря за структурираната и подробна информация.

1. Надявах се на малко по - висок наем, но в сметките си съм използвал също 10 евро/кв.м., което е минималната напълно приемлива цена за обекта съобразно класа на сградата, локация и период на договорите.

3. Съгласен съм.

4. Поетапно изграждане според търсенето е добър вариант, това е обекта с най - голям потенциал в портфолието за развитие в идните години. Трябва да направят супер сделка, която да донесе голям профит на акционерите, за да се съглася с продажбата. Единствено тук имаме разминаване.

5. Дано стане. Видин - няма смисъл от него, очакванията за региона след пуска на моста не се оправдаха и на 1/2. Търново - магистрала Хемус скоро няма да се получи, по - добре да се продаде. Младост - твърде висока е била цената на придобиване на парцела, метро до там евентуално след 2020 г., с късмет да се излезе на 0 поне.
      Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.

Коментар

Здравейте приятели.
        Сега на кратко.
        И аз това чух
        Благодаря.
        Last edited by tony1975; 12.08.2016, 08:32.

Коментар

• Здравейте приятели.
          Сега на кратко.

Коментар

• Протокола от ОСА ясен, изненади няма, но малко допълнителна информация от присъстващите за бъдещи планове на дружеството, като набиране на капитал, проекта "Лозенец" и т.н.?
            Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
              Явно новините са добри съдейки по купувачите

Коментар

• Явно новините са добри съдейки по купувачите

Коментар

• Някой е сложил тапата за сега и захранва на 1.88. Да видим ще отпуши ли след събранието. Дано има добри новини.

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                    няма ли да си на ОСА-то?
                    Исках но имам по важен ангажимент.

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                      Здравейте Хакционерите!
                      Ще се радвам днес ако някой намери време да сподели тук това-онова
                      няма ли да си на ОСА-то?

Коментар

• Здравейте Хакционерите!
                        Ще се радвам днес ако някой намери време да сподели тук това-онова

Коментар

• Exa, все още сме под 2-та лева и някой успява да си напазарува тихо, тихо ...
                          При толкова писимистични коментари явно има доста мераклии тук или по-малко, но с по-дебели банкови сметки
                          Това форумът на Инвестора - голяма работа !!!

Всъщност нормално за всяка читава артия, да я понатснеш преди да купиш по-голям пакет ...
                          не е препоръка за покупка или продажба ,всяко съвпадение с реални лица,факти и събитя е случайна !!!

Коментар

• пу пу още 2-3 сгради да направят като тази до Декатлона

Коментар

• http://www.economy.bg/realestate/vie...-da-se-razviva

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                                кое налага да се продава нещо
                                Софикс, ти ако имаш актив за 20 млн., би ли го държал 10 г. без да ти носи нищо? Да не говорим и че генерира данъци, а после някои колеги се питат какви са тея "други разходи"? Щото аз с 5-цифрена свободна сума се мъча да правя чудеса
                                Пътека се прави камък по камък!

Коментар

Working...
                                X