IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фонд за недвижими имоти България АДСИЦ (5BU / BREF)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• http://www.economy.bg/realestate/vie...-da-se-razviva

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
      кое налага да се продава нещо
      Софикс, ти ако имаш актив за 20 млн., би ли го държал 10 г. без да ти носи нищо? Да не говорим и че генерира данъци, а после някои колеги се питат какви са тея "други разходи"? Щото аз с 5-цифрена свободна сума се мъча да правя чудеса
      Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
        Фактите говорят, че ако не смятаме нерегулираната земя /която става само за градинки/, останалата земя в Младост 4 са платили по 420 Евра, а я продават на 250. Това за мен не е 0:0, а загуба от 40%! Ако се продължава така, само от Младост 4 имаме загуба от 8 млн. лева, което представлява примерно 6 години без дивидент. Не твърдя, че сметките са ми верни и ще се радвам някой да ме обори,че съм се набабанил тук
        кое налага да се продава нещо

Коментар

• Първоначално изпратено от LEOPARD Разгледай мнение
          Е, те ги продават почти 0:0, а догодина е много вероятно да има едни нови 2.5 мил приходи от наем. Но мисля, и че е възможно увеличение на 2 лв.
          Фактите говорят, че ако не смятаме нерегулираната земя /която става само за градинки/, останалата земя в Младост 4 са платили по 420 Евра, а я продават на 250. Това за мен не е 0:0, а загуба от 40%! Ако се продължава така, само от Младост 4 имаме загуба от 8 млн. лева, което представлява примерно 6 години без дивидент. Не твърдя, че сметките са ми верни и ще се радвам някой да ме обори,че съм се набабанил тук
          Last edited by 15%; 01.08.2016, 19:50.

Коментар

Земята при Търново е твърде малка и евтина, за да разчитаме, че ще извади губещите проекти. Ако не могат да продават поне 0:0 проектите си в Младост 4, на морето и във Видин, може да откараме години без дивиденти.
            айде сега глупости!

Коментар

• Е, те ги продават почти 0:0, а догодина е много вероятно да има едни нови 2.5 мил приходи от наем. Но мисля, и че е възможно увеличение на 2 лв.

Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
              Земята при Търново е твърде малка и евтина, за да разчитаме, че ще извади губещите проекти. Ако не могат да продават поне 0:0 проектите си в Младост 4, на морето и във Видин, може да откараме години без дивиденти.

Коментар

• Първоначално изпратено от Petar Разгледай мнение
                Но пък с текущите продажби около Търново почти са избити парите а имат още 170дка за продажба. Иначе за другите може да се усмихне щастието и да са мин печалба, в зависимост от конюнктурата и нагласите в даден момент.

Коментар

• Да, избързвам наистина ... Но пък защо не. Всъщност заради това, че беше 0 миналата година сега ефектът от продажбите не е толкова негативен за печалбата.

Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
                  Избързваш колега. Акцията се търгува с под 8 ст. дивидент, а за 2017 може и да е 0 /както миналата година/. Явно има още много за чистене на стари "гениални" покупки.

Коментар

Избързваш колега. Акцията се търгува с под 8 ст. дивидент, а за 2017 може и да е 0 /както миналата година/. Явно има още много за чистене на стари "гениални" покупки.
                    Но пък с текущите продажби около Търново почти са избити парите а имат още 170дка за продажба. Иначе за другите може да се усмихне щастието и да са мин печалба, в зависимост от конюнктурата и нагласите в даден момент.
                    Last edited by Petar; 01.08.2016, 19:19.

Коментар

• Първоначално изпратено от LEOPARD Разгледай мнение
                      Перфектен! Акцията в момента се търгува с 11 ст. дивидент в нея. Има и намек, че в последното тримесечие ще има приход от новата сграда. А за 2017-та прогнозата ми е 16-17 ст А 17 на 250 е 6.8

Коментар

• Всичко ток, но има ли някой малко повече инфо за допълнителните разходи. Това половин милион за нищо ги нямат

Коментар

• Утре ще го чета надълго, сега на прима виста:
                          1. ЧД е купувал акции
                          2. Има разход за 500К във Варна и наема вече е по-голям
                          3. Очаквано имаме продаден имот под покупната му цена
                          4. Последно трим. влизат наемателите в новата сграда

Бива!

Коментар

• Перфектен! Акцията в момента се търгува с 11 ст. дивидент в нея. Има и намек, че в последното тримесечие ще има приход от новата сграда. А за 2017-та прогнозата ми е 16-17 ст А 17 на 250 е 6.8
                            Last edited by LEOPARD; 01.08.2016, 18:55.

Коментар

• как ви се вижда отчета?

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                                ахъ
                                абе бива

Коментар

Working...
                                X