If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фонд за недвижими имоти България АДСИЦ (5BU / BREF)
Различни стратегии има. Аз чета, че SEB SICAV 1 или тези, които закарах акцията до 45 ст. не толкова отдавна, пак са почнали да продават, аз лично нямам против отново на 1.5 да я видим.
Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
Е възможност винаги има
Примерно:
Ако ЕТФ-а вдигне цената ( изкупи ни акциите ) и броя на акционерите падне под 750 - ще трябва автоматично да я извадят от Софикс според настоящите правила.
Между впрочем това важи и за други дружества .
Теоретично да, съществуват хипотетични сценарии.
Изискванията са ПК>=40 млн. лв и ФФ>=25% или ПК на ФФ>=10 млн. лв. , като втората част е в пъти покрита. Никаква възможност да изпадне.
А иначе всеки би искал да купи на нивата от 2015-а...
Е възможност винаги има
Примерно:
Ако ЕТФ-а вдигне цената ( изкупи ни акциите ) и броя на акционерите падне под 750 - ще трябва автоматично да я извадят от Софикс според настоящите правила.
Между впрочем това важи и за други дружества .
според мен мястото на тази акция не е в софикс ( под 50 мио пазарна капитализация е компанията ) и май е единствена по този показател.......ако не я закарате с 20% нагоре мисля че може да стане голяма беля тука
Изискванията са ПК>=40 млн. лв и ФФ>=25% или ПК на ФФ>=10 млн. лв. , като втората част е в пъти покрита. Никаква възможност да изпадне.
А иначе всеки би искал да купи на нивата от 2015-а...
според мен мястото на тази акция не е в софикс ( под 50 мио пазарна капитализация е компанията ) и май е единствена по този показател.......ако не я закарате с 20% нагоре мисля че може да стане голяма беля тука
Споко, доста пъти повече от 20% ще са.
А дали у софиксо или не, няма значение, просто скоростта ще е малко по друга.
Аз даже бих предпочел извън да е по някое време.
Коментар