Тук не трябваше ли да правят увеличение на капитала за финансиране на новите проекти
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фонд за недвижими имоти България АДСИЦ (5BU / BREF)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
Мисля, че грешиш тъй като тази година ще се продаде имот на загуба. Имам тук и искам да расте, но все пак трябва да има и обективност някаква. Гледам и че някой ти е харесал мнението, с което съм тотално несъгласен, за съжаление!
П.П. Тъпо ще е след време харесалият мнението ти да обвинява всички и да тръби, че БФБ е пълна лъжа, просто защото не е запознат с фактите.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Мисля, че грешиш тъй като тази година ще се продаде имот на загуба. Имам тук и искам да расте, но все пак трябва да има и обективност някаква. Гледам и че някой ти е харесал мнението, с което съм тотално несъгласен, за съжаление!
П.П. Тъпо ще е след време харесалият мнението ти да обвинява всички и да тръби, че БФБ е пълна лъжа, просто защото не е запознат с фактите.Last edited by LEOPARD; 26.08.2017, 07:47.
Коментар
-
Първоначално изпратено от LEOPARD Разгледай мнениеАз го виждам 15 ст.при 4.3 % дивидентна доходност след година.
П.П. Тъпо ще е след време харесалият мнението ти да обвинява всички и да тръби, че БФБ е пълна лъжа, просто защото не е запознат с фактите.Last edited by 15%; 25.08.2017, 23:49.Пътека се прави камък по камък!
- 1 like
Коментар
-
Надявам се Адеко да наемат и останалата част от сградада. Ако това се случи печалбата ще е близо 4 милиона на година, или 18 ст. дивидент. Не съм и предполагал, че ще е толкова, но ... един уважаван съфорумец беше прав. Разходите по кредит за новата сграда мисля, че може да са около 700 хил. лихви на година, или пак остават около 13-14 ст. дивидент на акция. Това при положение, че се строи сграда с 60 мил. стойност! Има и "спящи" активи за продажба за например 12-13 мил., които мисля, че следващите 2 години ще се реализират. Или в следващите до 2-3 години очаквам 80-90 милиона капитализация. Не ми харесва идеята за увеличение на капитал. Но увеличение при 3.5 + защо не.
Коментар
-
Първоначално изпратено от LEOPARD Разгледай мнениеАз го виждам 15 ст.при 4.3 % дивидентна доходност след година.
Коментар
-
трудно е да се сметне, но аз го изкаравм около и под 3 ст., но ще видим
Коментар
-
Първоначално изпратено от dimitracis Разгледай мнение
Дивидент ще има, може би около 0,05 или 0,06ст, ако няма нови акции.
Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Според мен догодина ще е много по-малък, ако въобще има.
Коментар
-
Първоначално изпратено от toto 2 Разгледай мнениеХайде ,честито Всеки да си го харчи както иска ...Догодина ПО-ГОЛЯМ !Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от dici Разгледай мнение
Аз от Карол нямамПътека се прави камък по камък!
Коментар
Коментар