If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фонд за недвижими имоти България АДСИЦ (5BU / BREF)
Адеко си имат 5г. договор за 60% от сградата, статията казва това. Кое изречение ви навежда на мисълта за още отдадени кв.м.?
Новата компания ще се помещава в нова бизнес сграда - Kambanite Green Offices, която се намира близо до централата на "Адеко" в "Бизнес парк София" и е собственост на "Фонд за недвижими имоти България". Преди година компанията се договори да наеме 6200 кв.м площ за срок от пет години, с което стана най-големият наемател в новопостроената сграда. Служителите ще ползват общо три етажа в сградата, която е клас А. До края на септември близо 60% от екипа ще бъде преместен в новото офис пространство, а останалата част ще продължи да се помещава в няколко сгради в самия бизнес парк.
Доколкото разбирам, старите договори за старите офиси няма да се прекратяват, а отделно ще бъдат наети още в новата сграда. Поне аз такива заключения си правя от статията, възможно е и да не съм прав...
Доколкото разбирам, старите договори за старите офиси няма да се прекратяват, а отделно ще бъдат наети още в новата сграда. Поне аз такива заключения си правя от статията, възможно е и да не съм прав...
Адеко си имат 5г. договор за 60% от сградата, статията казва това. Кое изречение ви навежда на мисълта за още отдадени кв.м.?
Adecco разделя бизнеса си в България Нова компания, нова сграда
В момента към бранда Modis IT Outsourcing работят над 1200 души, които предоставят различни услуги по управление и поддръжка на мрежи, устройства и приложения, както и аутсорсване на бизнес процеси за клиентите от цял свят. Новата компания ще се помещава в нова бизнес сграда - Kambanite Green Offices, която се намира близо до централата на "Адеко" в "Бизнес парк София" и е собственост на "Фонд за недвижими имоти България". Преди година компанията се договори да наеме 6200 кв.м площ за срок от пет години, с което стана най-големият наемател в новопостроената сграда. Служителите ще ползват общо три етажа в сградата, която е клас А. До края на септември близо 60% от екипа ще бъде преместен в новото офис пространство, а останалата част ще продължи да се помещава в няколко сгради в самия бизнес парк.
Adecco разделя бизнеса си в България Нова компания, нова сграда
В момента към бранда Modis IT Outsourcing работят над 1200 души, които предоставят различни услуги по управление и поддръжка на мрежи, устройства и приложения, както и аутсорсване на бизнес процеси за клиентите от цял свят. Новата компания ще се помещава в нова бизнес сграда - Kambanite Green Offices, която се намира близо до централата на "Адеко" в "Бизнес парк София" и е собственост на "Фонд за недвижими имоти България". Преди година компанията се договори да наеме 6200 кв.м площ за срок от пет години, с което стана най-големият наемател в новопостроената сграда. Служителите ще ползват общо три етажа в сградата, която е клас А. До края на септември близо 60% от екипа ще бъде преместен в новото офис пространство, а останалата част ще продължи да се помещава в няколко сгради в самия бизнес парк.
2. Изпраща писмо до „Фонд за недвижими имоти България” АДСИЦ, гр. София, с указания за отстраняване на непълноти относно заявление за издаване на одобрение за промяна в устава на дружеството.
Коментар