Какви са параметрите на кредита?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фонд за недвижими имоти България АДСИЦ (5BU / BREF)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от LEOPARD Разгледай мнениеЛихва по-новия кредит 2.4 % преди пълно усвояване, 2.1 % след, 18 месеца гратисен период за главница. Няма нови отстъпки от наемите. Преговори за 3 хил. кв. м. - потвърждение или отказ до седмица-две. Запитване за 11 хил. кв. м., като сме в топ 3 на потенциалния наемател.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от LEOPARD Разгледай мнениеЛихва по-новия кредит 2.4 % преди пълно усвояване, 2.1 % след, 18 месеца гратисен период за главница. Няма нови отстъпки от наемите. Преговори за 3 хил. кв. м. - потвърждение или отказ до седмица-две. Запитване за 11 хил. кв. м., като сме в топ 3 на потенциалния наемател.
1111+
Коментар
-
Не знам на кой свят живеят тези мениджери или собственици на бизнес, които ще искат служители им обратно в офис както преди?
И да ще има и такива, но ще ги оправят не бойте се. Нали виждате как по тънката лайсна увеличеват пандемичната обстановка, маските и т.н. мерки, месец след месец, стана до края на годината, после ще продължи до края на пролетта, и не знам кой толкова дълго ще стои и ще се надява на връщане в офис.
Навдякъде се говори за намаляване на въглеродните емисии и хоум офиса е една от политиките в тази насока. Вирусът се използва за димна завеса.
Коментар
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнениеПродават и каролци и еланци .....и други имаше,не мисля че се ръси от един посредник.Вероятно идеята за хоум офиса разколеба доста хора......аз доколкото ми позволяват средствата купувам по малко пък ще видим до къде ще я свалят.
@Joz Такава е тенденцията, всеки се натиска да сваля, нормално. Не мисля обаче от наемателите на ФНИБ да има някой закъсал и с проблемен бизнес, че да му се правят остстъпки. Единствено разбирам наематели на различните ресторанти и места за хранене в сградите, на които бизнесът не върви на пълни обороти. Познавам съдържаели на подобни заведения в Бизнес парка и наемите им са 1/2, като едните са се разбрали докато трае извънредното положение, другите, докато капацитетът на сградата мине 75%.
Последните месеци не малко фирми продължиха да наемат персонал и мениджърите казват, че почват да се оглеждат за нови помещения, понеже като дойде момента всички да се върнат в офиса, няма да има място. Те хоум тенденцията не я приемат за дългосрочен начин на работа, но някои обмислят да въведат опцията за дистанционно, предимно за някои от летните месеци, което се е харесало доста на служителите.Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнениеПродават и каролци и еланци .....и други имаше,не мисля че се ръси от един посредник.Вероятно идеята за хоум офиса разколеба доста хора......аз доколкото ми позволяват средствата купувам по малко пък ще видим до къде ще я свалят.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнениеАма какви данни? Борис Джонсон казва днес още 6 месеца мерки и работете от вкъщи. Гледайте какво е там защото идва и при нас.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнениеУсещате ли защо без да има нужда ролват втора вълна на Пландемията? Ами заради всички вас, които все още милеете за офиса, имате очаквания, че пак ще се върнете да работите там. Не няма да стане, защото това е едно от местата, които искат да забравим. Затова е сега втората вълна и ще видите колко послания за хоум офис ще се наложат допълнително. Ще върнат и децата отново вкъщи.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Усещате ли защо без да има нужда ролват втора вълна на Пландемията? Ами заради всички вас, които все още милеете за офиса, имате очаквания, че пак ще се върнете да работите там. Не няма да стане, защото това е едно от местата, които искат да забравим. Затова е сега втората вълна и ще видите колко послания за хоум офис ще се наложат допълнително. Ще върнат и децата отново вкъщи.
Коментар
Коментар