IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фонд за недвижими имоти България АДСИЦ (5BU / BREF)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
    С 530 млн. лв. метрото продължава към "Арена Армеец"
    На входа на Sinergy Tower и на входа на Bricolage по една спирка на метрото - топ!

Коментар

• С 530 млн. лв. метрото продължава към "Арена Армеец"

И още: Камарата на представителите в САЩ започва втори импийчмънт на Доналд Тръмп, Правителството на Естония падна заради корупционен скандал

Коментар

Аз ли нещо съм пропуснал или тази дама от Експат не е подготвена?

"Дружеството преструктурира бизнеса си от офис в жилищни площи, които следва да се търсят повече в условията на дистанционна работа. Имат най-доброто покритие на дълг сред АДСИЦ дружествата у нас."

Диляна Тодорова, "Експат асет мениджмънт"
        И аз го четох и си викам, хммм.. аз не знам за подобно нещо. Най-вероятно е грешка от страна на г-ца/г-жа Тодорова.

Коментар

Аз ли нещо съм пропуснал или тази дама от Експат не е подготвена?

"Дружеството преструктурира бизнеса си от офис в жилищни площи, които следва да се търсят повече в условията на дистанционна работа. Имат най-доброто покритие на дълг сред АДСИЦ дружествата у нас."

И аз се учудих на това изказване, за пръв път чувам.

Коментар

• Аз ли нещо съм пропуснал или тази дама от Експат не е подготвена?

Коментар

• Получават им се нещата

УВАЖАЕМИ ДАМИ И ГОСПОДА, На основание чл. 17, т. 1 отРегламент (ЕС) 596/2014 г. Ви уведомявам, за следното: Фонд за недвижими имоти БългарияАДСИЦ удължи с 5 години договора за наемнаИексЕлСървисисБългарияЕАД за офиси с обща площ 1545 кв.м., находящи се вгр. София, ж.к. Младост, БизнесПаркСофия, Сграда No1. След удължаването, срокът на договора за наем е до май 2026г.

Коментар

• Една скорошна разходка по Цариградско и София тех(след 27мин.).

Коментар

• Не, че нещо Батя, но нали знаеш какво ни учи дедо Костолани - никога да не съжаляваме за "пропуснати възможности", защото "следващата възможност" вече е на път към нас... Всеки път е така! Затова и моята стратегия е малко, като едно време с тотото - "С малки суми, но редовно" и то в грижливо подбрани дивидентни дружества, с приличен мениджмънт (ФНИБ е едно от малкото такива). Така нямам шанс да направя голям удар, като заложилите на новата звезда "Алтерко", но и няма вариант да се издъня сериозно.

Успех желая на всички! Бъдете здрави, но и по-смирени, предвид настъпващия празник и се молете (аз също ще се моля) да ни отмине час по-скоро изпитанието наречено covid-19! Всичко останало е маловажно! Светъл Празник Рождество Христово!
                  Vanitas vanitatum...

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение

Груйче, какво имаш предвид, че има новина за новите наематели? Аз наистина съм проспал това тук. Иначе хора сме всички - изпускаме си нервите, различни типажи сме, но мисля, че не бива да прекратяваме комуникация. И аз съм писал тъпотии, и мен са ме наричали всякак, но това го приемам като част от форумния живот. Не мисля, че някой ми мисли лошото или действително ме има за идиот, без дори да ме познава.
                    Госпожата ми напомня на старата поговорка, че на крива ракета форума й пречи

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                      А новината е перфектна за акцията, просто перфектна, по-добра от нея ще е само новината къде ще е точно спирката на метрото и кога ще го пуснат (според мен не преди 2026, колкото и тук да чакат да е по-рано), както и онази, чаканата, за новите наематели - странно, че сте я проспали, ма нали сте загледани в разни жребчета и екселски печалби в молдова

Айде успех и все с добри новина по позицията!
                      Груйче, какво имаш предвид, че има новина за новите наематели? Аз наистина съм проспал това тук. Иначе хора сме всички - изпускаме си нервите, различни типажи сме, но мисля, че не бива да прекратяваме комуникация. И аз съм писал тъпотии, и мен са ме наричали всякак, но това го приемам като част от форумния живот. Не мисля, че някой ми мисли лошото или действително ме има за идиот, без дори да ме познава.
                      Last edited by 15%; 22.12.2020, 15:15.
                      Пътека се прави камък по камък!

Коментар

С всяко следващо мнение в този форум разбирам, защо трябва да ограничавам писаниците си в него...
                        Поздравления, че най-накрая си го разбрал. Опитвам се да ти го кажа от няколко месеца.

Коментар

С всяко следващо мнение в този форум разбирам, защо трябва да ограничавам писаниците си в него...
                          Еми каквото почукало - това се обадило! Хубаво се беше захванал да информираш по темата, защо ти беше нужно и да се заяждаш пак с успелите и да напомняш за болката си!?

Извинявам се на съфорумците за постовете не по темата, но сами можете да видите как започна това..

Иначе, купувача с голям бид на 1,63 явно е твърдо решен да го задържи и да провокира продавач който да го напълни.. Следим с интерес!

Коментар

Или поне там където си изтървал влака...
                            Шегичка..
                            търся преподавателка, за уроци по пиано, математика, масаж и испански

Коментар

• С всяко следващо мнение в този форум разбирам, защо трябва да ограничавам писаниците си в него...
                              Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                                Дупенце сладко, тъжно ми е че пропуснатата възможност за 100% доходност в рамките на 2 месеца от жребчето Алтерко, толкова дълго те измъчва.. Но ето че си си взел поука.. бъди нащрек за да не пропуснеш отново
                                Там болката ще усилва. Пропуснат профит, реализиращ се в чуждо канче - много сладка болка
                                търся преподавателка, за уроци по пиано, математика, масаж и испански

Коментар

Working...
                                X