Явно обектът напредва. Обаче този червен транспарант виси на съседната сграда вече към година. Сграда май е абсолютно празна.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фонд за недвижими имоти България АДСИЦ (5BU / BREF)
Collapse
X
-
В началото и аз имах известни притеснения, логиката ме водеше към негативно настроение към фирмата. Обаче, решех да погледна наопаки:
От колко време има онлайн магазини, технологията и навиците са изпитани. Обаче да сте видели успешните молове да стоят празни? Няма пандемии няма чуми. Масата хора искат контакти. Доставя йм удолволствие и сигурност когато са заобиколени от други хора. Затова личното ми мнение, както всяка криза, просто ситуацията ще изхвърли некачествената стока.
Нищо не съветвам, нищо не препоръчвам. Даже и акъл не давам.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
позна 3,733млн провизия за дивидент
За тази година очаквам и се надявам на следното :
- 8 ст. дивидент
- Подновяване на договора с Модис
- 40 % заетост на Тех Парк на старта
Поздравления за мениджмънта за миналата година!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеАз ли нещо съм пропуснал или тази дама от Експат не е подготвена?
"Дружеството преструктурира бизнеса си от офис в жилищни площи, които следва да се търсят повече в условията на дистанционна работа. Имат най-доброто покритие на дълг сред АДСИЦ дружествата у нас."
Диляна Тодорова, "Експат асет мениджмънт"
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
позна 3,733млн провизия за дивидент
Те и сега са валидни срещу 1,65/7
Коментар
-
Първоначално изпратено от LEOPARD Разгледай мнение
Предварителни данни ще има с отчета в края на другата седмица.
Аз очаквам 11 ст. дивидент за 2020 г.Last edited by tony1975; 01.02.2021, 16:39.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от vzhekoff Разгледай мнениеНякакви предварителни данни за 2020 ?
Аз очаквам 11 ст. дивидент за 2020 г.
- 4 Харесвания
Коментар
-
https://m.economy.bg/humancapital/vi...ka-ot-byrnaut- Повече служители искат да се върнат в офиса.Last edited by dici; 14.01.2021, 12:29.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от LEOPARD Разгледай мнение
На входа на Sinergy Tower и на входа на Bricolage по една спирка на метрото - топ!
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеС 530 млн. лв. метрото продължава към "Арена Армеец"
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеАз ли нещо съм пропуснал или тази дама от Експат не е подготвена?
"Дружеството преструктурира бизнеса си от офис в жилищни площи, които следва да се търсят повече в условията на дистанционна работа. Имат най-доброто покритие на дълг сред АДСИЦ дружествата у нас."
Диляна Тодорова, "Експат асет мениджмънт"
Коментар
Коментар