IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фонд за недвижими имоти България АДСИЦ (5BU / BREF)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Явно обектът напредва. Обаче този червен транспарант виси на съседната сграда вече към година. Сграда май е абсолютно празна.

Коментар

• Коментар

• В началото и аз имах известни притеснения, логиката ме водеше към негативно настроение към фирмата. Обаче, решех да погледна наопаки:
        От колко време има онлайн магазини, технологията и навиците са изпитани. Обаче да сте видели успешните молове да стоят празни? Няма пандемии няма чуми. Масата хора искат контакти. Доставя йм удолволствие и сигурност когато са заобиколени от други хора. Затова личното ми мнение, както всяка криза, просто ситуацията ще изхвърли некачествената стока.
        Нищо не съветвам, нищо не препоръчвам. Даже и акъл не давам.

Коментар

• Леопарде, много си оптимистично настроен. Да, за миналата година дивидента е сносен, но перспективите пред офисния бизнес в няколкогодишен аспект не са розови. Засега успяват с мижави обеми да крепят цената, но към края на годината вероятно и 1.50 лв. ще е мечтана цена.

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение

позна 3,733млн провизия за дивидент
            Перфектно на фона кризата!
            За тази година очаквам и се надявам на следното :
            - 8 ст. дивидент
            - Подновяване на договора с Модис
            - 40 % заетост на Тех Парк на старта

Поздравления за мениджмънта за миналата година!

Коментар

Аз ли нещо съм пропуснал или тази дама от Експат не е подготвена?

"Дружеството преструктурира бизнеса си от офис в жилищни площи, които следва да се търсят повече в условията на дистанционна работа. Имат най-доброто покритие на дълг сред АДСИЦ дружествата у нас."

Диляна Тодорова, "Експат асет мениджмънт"
              при все, че и в отчетите процентът на офис площите бележи ръст, и аз не разбирам какво се опитва да каже авторката

Коментар

Те и сега са валидни срещу 1,65/7

Коментар

• Първоначално изпратено от LEOPARD Разгледай мнение

Предварителни данни ще има с отчета в края на другата седмица.
                  Аз очаквам 11 ст. дивидент за 2020 г.
                  Last edited by tony1975; 01.02.2021, 16:39.

Коментар

• Първоначално изпратено от vzhekoff Разгледай мнение
                    Някакви предварителни данни за 2020 ?
                    Предварителни данни ще има с отчета в края на другата седмица.
                    Аз очаквам 11 ст. дивидент за 2020 г.

Коментар

• Някакви предварителни данни за 2020 ?
                      Мнението ми не е препоръка към никого и за нищо. За повече - чл. 37 от конституцията

Коментар

• https://m.economy.bg/humancapital/vi...ka-ot-byrnaut- Повече служители искат да се върнат в офиса.
                        Last edited by dici; 14.01.2021, 12:29.

Коментар

• Първоначално изпратено от LEOPARD Разгледай мнение

На входа на Sinergy Tower и на входа на Bricolage по една спирка на метрото - топ!
                          Трябва да се продължи това метро само още една спирка напред, така че да пресече линия 1! Колкото повече се пресичат линиите - толкова повече маршрути. По този начин от Тех-парка и Слатина ще се стига до летището с метро.

Коментар

С 530 млн. лв. метрото продължава към "Арена Армеец"
                            На входа на Sinergy Tower и на входа на Bricolage по една спирка на метрото - топ!

Коментар

• С 530 млн. лв. метрото продължава към "Арена Армеец"

И още: Камарата на представителите в САЩ започва втори импийчмънт на Доналд Тръмп, Правителството на Естония падна заради корупционен скандал

Коментар

Аз ли нещо съм пропуснал или тази дама от Експат не е подготвена?

"Дружеството преструктурира бизнеса си от офис в жилищни площи, които следва да се търсят повече в условията на дистанционна работа. Имат най-доброто покритие на дълг сред АДСИЦ дружествата у нас."

Диляна Тодорова, "Експат асет мениджмънт"
                                И аз го четох и си викам, хммм.. аз не знам за подобно нещо. Най-вероятно е грешка от страна на г-ца/г-жа Тодорова.

Коментар

Working...
                                X