Първоначално изпратено от tony1975
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фонд за недвижими имоти България АДСИЦ (5BU / BREF)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеАз ли нещо съм пропуснал или тази дама от Експат не е подготвена?
"Дружеството преструктурира бизнеса си от офис в жилищни площи, които следва да се търсят повече в условията на дистанционна работа. Имат най-доброто покритие на дълг сред АДСИЦ дружествата у нас."
Диляна Тодорова, "Експат асет мениджмънт"
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеАз ли нещо съм пропуснал или тази дама от Експат не е подготвена?
"Дружеството преструктурира бизнеса си от офис в жилищни площи, които следва да се търсят повече в условията на дистанционна работа. Имат най-доброто покритие на дълг сред АДСИЦ дружествата у нас."
Коментар
-
Аз ли нещо съм пропуснал или тази дама от Експат не е подготвена?
- 1 like
Коментар
-
Получават им се нещата
УВАЖАЕМИ ДАМИ И ГОСПОДА, На основание чл. 17, т. 1 отРегламент (ЕС) 596/2014 г. Ви уведомявам, за следното: „Фонд за недвижими имоти България” АДСИЦ удължи с 5 години договора за наемна „ИексЕлСървисисБългария” ЕАД за офиси с обща площ 1545 кв.м., находящи се вгр. София, ж.к. Младост, БизнесПаркСофия, Сграда No1. След удължаването, срокът на договора за наем е до май 2026г.
- 6 Харесвания
Коментар
-
Не, че нещо Батя, но нали знаеш какво ни учи дедо Костолани - никога да не съжаляваме за "пропуснати възможности", защото "следващата възможност" вече е на път към нас... Всеки път е така! Затова и моята стратегия е малко, като едно време с тотото - "С малки суми, но редовно" и то в грижливо подбрани дивидентни дружества, с приличен мениджмънт (ФНИБ е едно от малкото такива). Така нямам шанс да направя голям удар, като заложилите на новата звезда "Алтерко", но и няма вариант да се издъня сериозно.
Успех желая на всички! Бъдете здрави, но и по-смирени, предвид настъпващия празник и се молете (аз също ще се моля) да ни отмине час по-скоро изпитанието наречено covid-19! Всичко останало е маловажно! Светъл Празник Рождество Христово!Vanitas vanitatum...
- 11 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
Груйче, какво имаш предвид, че има новина за новите наематели? Аз наистина съм проспал това тук. Иначе хора сме всички - изпускаме си нервите, различни типажи сме, но мисля, че не бива да прекратяваме комуникация. И аз съм писал тъпотии, и мен са ме наричали всякак, но това го приемам като част от форумния живот. Не мисля, че някой ми мисли лошото или действително ме има за идиот, без дори да ме познава.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеА новината е перфектна за акцията, просто перфектна, по-добра от нея ще е само новината къде ще е точно спирката на метрото и кога ще го пуснат (според мен не преди 2026, колкото и тук да чакат да е по-рано), както и онази, чаканата, за новите наематели - странно, че сте я проспали, ма нали сте загледани в разни жребчета и екселски печалби в молдова
Айде успех и все с добри новина по позицията!Last edited by 15%; 22.12.2020, 15:15.Пътека се прави камък по камък!
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеС всяко следващо мнение в този форум разбирам, защо трябва да ограничавам писаниците си в него...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеС всяко следващо мнение в този форум разбирам, защо трябва да ограничавам писаниците си в него...
Извинявам се на съфорумците за постовете не по темата, но сами можете да видите как започна това..
Иначе, купувача с голям бид на 1,63 явно е твърдо решен да го задържи и да провокира продавач който да го напълни.. Следим с интерес!
- 1 like
Коментар
-
Шегичка..търся преподавателка, за уроци по пиано, математика, масаж и испански
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеДупенце сладко, тъжно ми е че пропуснатата възможност за 100% доходност в рамките на 2 месеца от жребчето Алтерко, толкова дълго те измъчва.. Но ето че си си взел поука.. бъди нащрек за да не пропуснеш отновотърся преподавателка, за уроци по пиано, математика, масаж и испански
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар