Първоначално изпратено от toto 2
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фонд за недвижими имоти България АДСИЦ (5BU / BREF)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Ми не, едното няма общо с другото, нали затова сме семейство, щото "това НЕ е само един подпис"Просто в момента така ни е удобно и няма излишни дрязги за дребнотемия. Е, сега правя ремонт на хола - аз си избирам каквото ми е кеф, щото аз си го плащам, и толкова. Тя шък ще си избере там квито бяха японски щори и пердета, щото тя си ги плаща, и т.н. Идеята ми е, че не се занимаваме с дребнотемия - няма да го забравя бай Злати, когато някога ни каза (бяхме студенти при него) - вий ко си мислити, че се обичате - идно ибане нищо не е, вкарайте пари във вашата връзка, пък тогава ще видим. Та така - айде, че стана искрено и лично - успехи в инвестирането и много позитивни емоции, на мен ми е малко трудно да бачкам след почивка на море, но се напъвам
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yolo Разгледай мнение
Ако не дай си боже единия се гътне болен и не може повече да бачка кво правите? Кой от къде е и чао?Просто в момента така ни е удобно и няма излишни дрязги за дребнотемия. Е, сега правя ремонт на хола - аз си избирам каквото ми е кеф, щото аз си го плащам, и толкова. Тя шък ще си избере там квито бяха японски щори и пердета, щото тя си ги плаща, и т.н. Идеята ми е, че не се занимаваме с дребнотемия - няма да го забравя бай Злати, когато някога ни каза (бяхме студенти при него) - вий ко си мислити, че се обичате - идно ибане нищо не е, вкарайте пари във вашата връзка, пък тогава ще видим. Та така - айде, че стана искрено и лично - успехи в инвестирането и много позитивни емоции, на мен ми е малко трудно да бачкам след почивка на море, но се напъвам
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
В моето не са, а съм с жена ми от 18 години (женен от 10, сгоден от 11). И никога не са били - ние сме личности, затова и всеки си харчи това, което си е заработил (горе-долу еднакви са ни доходите). Тя харчи основно за себе си (поддръжката на една класна жена си е скъпо нещо) и за децата (детски градини, дрешки и прочие), аз покривам всякакви режийни, издръжки, ресторанти и ремонти. Екскурзиите в България са от нея (основно), тези в чужбина - от мен (на далавера съм в последно време с грипа). Подаръци за поводи на техните или нейни приятели - изцяло от нея, за да няма лафчета "ма що за вашите дадохме с 5 лева повече", за моите - съответно от мен. разбира се, подаръците се представят като общи.
така сме преценили от дей уан, така правим и досега - нищо че сме съпружеска имуществена общност и при развод всичко ще се дели. Живеем спокойно и без напрежение "що си си купила тоя парцал за 150 лева" или "от чий си дарил 200 кинта за Левски, деца нямаш ли". Така е по-лесно, поне за мен, но всеки си е намерил вярното решение за неговото семейство
- 1 like
Коментар
-
Интересно. В моето семейство парите ни са общи - няма мои и на жената. Нали за това сме семейство.
така сме преценили от дей уан, така правим и досега - нищо че сме съпружеска имуществена общност и при развод всичко ще се дели. Живеем спокойно и без напрежение "що си си купила тоя парцал за 150 лева" или "от чий си дарил 200 кинта за Левски, деца нямаш ли". Така е по-лесно, поне за мен, но всеки си е намерил вярното решение за неговото семействоNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
-
Оф, от километър личи, че нямаш юридическо мислене, което е важно за намирането на причинно-следствени връзки. В тази тема сигурно имам 30-40 мнения общо от моите 15000 - и в нито едно от тях не съм казал, че компанията е шит и т.н. Имал съм забележки само към дивидента, но след като хората, които не са велик преопаковчик на китайски шитове с инфлуенсърска насоченост, претендиращ за технологичност, проведоха уебинар, на който всеки калъф, включително аз, можеше да си зададе върпоса и на всеки въпрос беше отговорено, то резултатът беше ясен.
И не, това не са дитирамби - това е единствената компания на БФБ, която предлага много добра доходност и гарантирано качване на цената, защото абсолютно реално (и това може да се сметне от всеки идиот с трети клас образУвание) е подценена като стойност на активите, като от тях махнеш дълга - друга такава на БФБ няма, има разли халтури с общения за светло бъдеще, отдавно изконсумирано от цената на папира. Или кофти мажовци, или врътки, или нисколиквиден шит и т.н.. Напълно безрискова и гарантирана доходност от поне 3 пъти спрямо сегашните цени в рамките на следващите 8 години - те това е брефчето. Е, затова взех за жената и децата (на децата парите са мои, на жената са си нейни) и убедих един приятел. Аз лично, отново да подчертая, акции тук нямам, защото излизам от БФБ (остана ми само чез електро и 15 акции в халтурата, за да има моралното право да се ебавам, като стане голямото мяу)
Не е препоръкЪ, ала-бала Ница, Париж и Лондон.
П.С. Няма да пиша в темата един месец, всъщност тази акция ми стана интересна основно заради метрото и тех парка, които следя, то вече рядко пиша и във форума де, за чий ми е да се моря, имам си достатъчно други задачи - здраве, успех и североизточна посока на акциите желая
- 2 Харесвания
Коментар
-
Сега ако бях ти, бих казал, че венцеславиш. Или като имаш е куул, като нямаш хейтиш и им обясняваш как само венцеславели.
Имам.
И не, това не са дитирамби - това е единствената компания на БФБ, която предлага много добра доходност и гарантирано качване на цената, защото абсолютно реално (и това може да се сметне от всеки идиот с трети клас образУвание) е подценена като стойност на активите, като от тях махнеш дълга - друга такава на БФБ няма, има разли халтури с общения за светло бъдеще, отдавно изконсумирано от цената на папира. Или кофти мажовци, или врътки, или нисколиквиден шит и т.н.. Напълно безрискова и гарантирана доходност от поне 3 пъти спрямо сегашните цени в рамките на следващите 8 години - те това е брефчето. Е, затова взех за жената и децата (на децата парите са мои, на жената са си нейни) и убедих един приятел. Аз лично, отново да подчертая, акции тук нямам, защото излизам от БФБ (остана ми само чез електро и 15 акции в халтурата, за да има моралното право да се ебавам, като стане голямото мяу)
Не е препоръкЪ, ала-бала Ница, Париж и Лондон.
П.С. Няма да пиша в темата един месец, всъщност тази акция ми стана интересна основно заради метрото и тех парка, които следя, то вече рядко пиша и във форума де, за чий ми е да се моря, имам си достатъчно други задачи - здраве, успех и североизточна посока на акциите желаяNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеИ кво стана, що отлетя тази акция? Сигурно щото каръкът Грую влезе
А новините са все по-добри - пеканото министърче се пробва, но бързо замлъкна и дори препотвърди на няколко пъти, че и стинка от парите за метрото няма да се пипат, а Юрдечка бодро обеща, че още догодина почва строителството - малииии, какво ли ще стане с цената на парцелчето на Бриколажа, когато се завърши?
Ето и нещо отвлечено, но не точно
Включването на Discoverer сред първите 500 високопроизводителни машини в международен мащаб вече постави България на световната карта на високотехнологичните държави и e предпоставка за превръщането й в дигитален хъб в Югоизточна Европа
„Много сме горди, че екипът на Atos проектира, достави и внедри изключително нова технология суперкомпютър в София Тех Парк. Тази система, наречена Discoverer, е класирана като 91-ият най-мощен компютър в света. А според показателите на HPCG е на 66 място в света. Машината е най-мощната в Югоизточна Европа. Ако вземем предвид само Европа, Discoverer е в топ 30 на най-мощните суперкомпютри. Това ще даде нова възможност за развитие на научната общност в България и заедно с помощта на търговските партньори ще позволи по-бърз растеж на цифровата икономика в този регион“, каза Томаш Хлавса, ръководител на Big data & Security отдела на Atos за Чехия и Словакия
Мда, кофти акция, трудно ще се намерят наематели за Тех парка, само каръци инвестират тук и т.н. Абе за Бога, братя, не купувайте
Не е препоръкЪ и ала-бала портокала
Имам.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от top Разгледай мнениеДобре, че груеца е инвестирал от баничките на децата си, че ако беше взел за себе си, тука щеше да има зверски спад. Имам акции и не се кефя Груеца да ми е съакционер, прекалено е рисково.
Коментар
-
И кво стана, що отлетя тази акция? Сигурно щото каръкът Грую влезе
А новините са все по-добри - пеканото министърче се пробва, но бързо замлъкна и дори препотвърди на няколко пъти, че и стинка от парите за метрото няма да се пипат, а Юрдечка бодро обеща, че още догодина почва строителството - малииии, какво ли ще стане с цената на парцелчето на Бриколажа, когато се завърши?
Ето и нещо отвлечено, но не точно
Включването на Discoverer сред първите 500 високопроизводителни машини в международен мащаб вече постави България на световната карта на високотехнологичните държави и e предпоставка за превръщането й в дигитален хъб в Югоизточна Европа
„Много сме горди, че екипът на Atos проектира, достави и внедри изключително нова технология суперкомпютър в София Тех Парк. Тази система, наречена Discoverer, е класирана като 91-ият най-мощен компютър в света. А според показателите на HPCG е на 66 място в света. Машината е най-мощната в Югоизточна Европа. Ако вземем предвид само Европа, Discoverer е в топ 30 на най-мощните суперкомпютри. Това ще даде нова възможност за развитие на научната общност в България и заедно с помощта на търговските партньори ще позволи по-бърз растеж на цифровата икономика в този регион“, каза Томаш Хлавса, ръководител на Big data & Security отдела на Atos за Чехия и Словакия
Мда, кофти акция, трудно ще се намерят наематели за Тех парка, само каръци инвестират тук и т.н. Абе за Бога, братя, не купувайте
Не е препоръкЪ и ала-бала портокалаNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от earth1225 Разгледай мнениеНякой може ли да каже, коя е последната дата за записване на акции, за които ще се изплати дивидент.
Благодаря предварително.
- 1 like
Коментар
-
„Фонд за недвижими имоти България” АДСИЦ извърши продажби на три апартамента от Апартаментната сграда Секвоя 2 в к.к. Боровец, община Самоков, с обща площ 278.19 кв.м. Също така бяха извършени продажби и на един прилежащ гараж, с обща площ 33,60 кв.м.
От офисите - хоум офис в Боровец
- 4 Харесвания
Коментар
Коментар